Cum de a decora un pat cu mâinile - foto și video

Cum de a decora un pat cu mâinile - foto și video
Dacă aveți o casă de țară cu un teren, probabil, ai gândit la cât de frumos se va uita la acest site ingrijite paturi de flori. Sunt de acord că paturi de flori convenționale sunt destul de Pall acum doresc noutate, culori luminozitate, originalitatea ideilor. Mai jos sunt idei pentru design si fotografie frumos decorate cu paturi de flori. Cu un pic de efort, iar patul tău va place ochiului în fiecare zi.Citește și: Cum de a face un pat de flori de tevi mari

Sfaturi utile pentru decorarea paturi de flori

grădinari Avid adesea întrebat cum de a face un pat de flori vizibil și interesant. Desigur, fiecare proprietar de teren propriile lor opinii cu privire la modul în care ar trebui să arate ca și paturi de flori, dar uneori indiciile din poate ajuta foarte mult în proiectarea de paturi de flori. Deci, ceea ce este important în proiectarea unui pat de flori, și că, în plus față de culoare decora capabil ea?

 • Dacă doriți pentru a economisi bani și, în același timp, un original decora un pat de flori, porniți imaginația. Puteți crea paturi de bijuterii uimitoare improvizate, folosind astfel de lucruri inutile, cum ar fi sticle goale, de exemplu, pe care le poate aranja un pat, plasându-le pe orizontală. Nu vă puteți imagina cât de interesant ar arata acest pat!
 • Dacă sunteți un om bun, atunci va fi cu siguranță capabil să facă orice elemente amuzante, cum ar fi figuri amuzante de animale în interiorul, care va fi foarte pat. Această cifră poate fi o varietate de animale și păsări. Imaginatia ta nu este limitat!
 • Și cel mai simplu mod de a decora un pat de flori - pentru a folosi anvelope vechi. Doar vopsea-le în diferite culori și pat de flori va arata foarte frumos! Tot ce trebuie să faci este util - ea anvelope și vopsele de ulei.
 • Atunci când decorarea paturi și nu uitați despre rolul de culoare. Ei au nevoie să stea într-o anumită ordine în pat, în cele din urmă părea logic. Deci, veți obține o combinație într-adevăr frumos de flori, consultarea florărie nu va prisos.
 • Desigur, fiecare pat de flori ar trebui să fie bine adaptate la situația generală privind dimensiunile, tonurile și stiluri. Pentru a flowerbeds privi armonios, acestea trebuie să fie proiectate în același stil cu site-ul. De obicei, paturi organice și moderne uita în formă de forme geometrice. Această versiune clasic este întotdeauna o rezervă, în cazul în care pentru un motiv sau altul un design diferit nu este potrivit. Și de multe ori este o formă de paturi de flori este un câștig-câștig.
 • Dacă doriți paturi de flori arata foarte bogat și chiar magnific selectate ca materiale pentru cărămidă decorarea lor sau piatra naturala - granit, pietricele și alte. Cu toate acestea, se observă și o regiune climatică, care se află în site-ul țării. Nu toate materialele vor dura o lungă perioadă de timp în diferite condiții climatice.
 • Astăzi, mai mult și mai des puteți vedea paturi de flori, care sunt înrămate căptușite cale, de exemplu, plăci decorative. Astfel de paturi se uite pe de o parte este destul de masiv, iar pe de altă parte - un elegant și modern, așa cum se poate vedea în fotografie decorate paturi de flori.
 • Contrast - întotdeauna o opțiune câștigătoare. Chiar dacă nu pat este încadrat de bogăția culorilor sale va fi benefică pentru a se distinge de gazon verde strălucitor.
 • Pentru a spori efectul, se adaugă originalitate în sine elemente suplimentare strat de flori, de exemplu, câteva pietre sau plutirea.
 • Dacă doriți să impresioneze oaspeții originalitatea de paturi de flori, pot fi plantate în plante ei, astfel încât atunci când au inflorit, formează o anumită cifră. Acest lucru poate fi, de exemplu, ceas sau formă de fluture. Acest pat va arata uimitor de frumos, dar pentru realizarea acestei idei, va trebui să se apropie cu atenție selecția de culori și stau în mod corespunzător.
 • Paturile sunt, de regulă, în scopul de a vă rugăm ochii de culori vii din primăvară până toamna târziu. Pentru a face acest lucru, alege plante speciale de flori, care se vor picta cu tonurile luminoase ale site-ului de țară și de a face mai luminoasă și confortabilă.


Cum de a decora un pat cu mâinile - foto și video

Cum de a decora un pat cu mâinile - foto și video

Cum de a decora un pat cu mâinile - foto și video

Cum de a decora un pat cu mâinile - foto și video

tipuri de paturi

În funcție de ce efect pe care doriți să realizeze, paturi împărțite în:

 • regulate, și anume paturi în care plantele cu flori toate se întâmplă într-o singură dată. Principalul avantaj al acestor paturi este că ei înfloresc în același timp, care cu siguranță nu se poate, dar uimi cu frumusețea ei.
 • neregulate, și anume, paturi în care are loc plante cu flori la momente diferite. Acest lucru se face în mod intenționat pentru a se treptat plantele ofilite au fost înlocuite cu noi, pur și simplu înflorește. Poate că efectul acestor paturi nu sunt atât de izbitoare cu culorile sale, dar unii oameni ca este astfel de paturi.
 • monoklumba - răzor de flori în care toate plantele sunt organic combinate între ele și constituie un fel de buchet bine asamblate.

Asta-i cât de multe idei de design paturi de flori pot fi traduse în realitate! Mult noroc tuturor grădinari și noi victorii pe terenul tau!