Cum de a crește buzele la rețete de revizuire acasă, exerciții eficiente și machiaj

Cum de a crește buzele la rețete de revizuire acasă, exerciții eficiente și machiaj

remedii de frumusețe pentru volum în creștere

Modul cel mai eficient, sigur și util pentru a face buzele mai mult decât un masaj. Acesta va oferi un val de sânge la nivelul pielii și a le crește. Acesta trebuie să efectueze cu o perie cu peri moi. În timpul periajului zilnic doar masaj ușor buzele într-o mișcare circulară. Se va lua un pic de timp, dar rezultatul va depăși așteptările dumneavoastră. Pasta de dinți, în acest caz, va acționa ca o compoziție abraziv. Pentru alimentarea cu energie și relaxarea pe pensula in loc de o pasta, se aplică miere.Cu toate acestea augmentarea buzelor masaj nu pot fi efectuate cu leziuni, răni, celule inflamatorii, sau răni la rece. Ar trebui să se abțină de la această metodă dacă sunteți alergic la produsele apicole. Nu există contraindicații de prelucrare a buzelor cub de gheata. Pentru a spori efectul de infuzii de plante congela.

Faceți mai multe buze fără injecții pot fi utilizate în cazul în care următoarele rețete cu uleiuri esențiale.

1. Menta crește circulația sângelui, datorită care fluxul sanguin la nivelul suprafeței crește pielii. Volumul buzelor devine mai mare, iar culoarea devine în mod natural roșu.

2. Scortisoara este una dintre cele mai populare uleiuri, care sunt adăugate la compoziția de rujuri, glossuri si balsamuri, concepute pentru a crește volumul buzelor. remediu natural are, de asemenea, un efect stimulator asupra circulației sângelui.

3. Casa pentru marirea buzelor, multe femei au folosit ardei iute eter. În această rețetă, cel mai important lucru - să respecte doza. Nu mai mult de 1-2 picaturi pentru a adăuga la balsamul sau uleiul de bază (migdale, piersici, struguri). nu trebuie aplicat diluat. Această metodă va face nu numai buze pline, dar buna lor afară, reduce ridurile.

Cea mai simplă opțiune ar fi prepararea unui exfoliant-mască la domiciliu. Mărirea buzelor după utilizare vizual va fi vizibil aproape imediat Ia un pic de ulei, se adaugă zahăr și apă. Ar trebui să obțineți o densitate medie de masă omogenă. Pune-o pe buze, ușor de masaj, se lasă timp de 10 minute, clătiți.

Toate aceste metode dau un efect destul de pe termen scurt, maximum două ore. Cum de a crește buzele la domiciliu pentru o perioadă mai lungă, următoarea rețetă va spune masca. Cumparata de la acidul nicotinic farmacie se poate face nu numai buzele tale mai mult, dar, de asemenea, a salva rezultatele pe tot parcursul zilei. De petrolatum, acid 8 tablete (sol anterior) și 2 picături de piper (cayenne) face un amestec, și puneți-l într-un borcan. Pentru a evita arderea puternică înainte de a masca umeziți ulei buze (masline), șterge excesul de țesut și aplicați amestecul timp de o jumătate de minut. Apoi, se spală și se trece la proiectarea de machiaj pe buze o deja mărite cu un contur frumos.

Cum de a crește buzele la rețete de revizuire acasă, exerciții eficiente și machiaj

ruj mat Ideal, nuanțe chic!
buzele irezistibile în orice moment din zi sau noapte

Cum de a face buzele mai mult cu gimnastica?

Un mare ajutor în dorința de a avea un zâmbet seducător și pielea netedă în zona okologubnoy va fi un set de exerciții speciale. Acesta are ca scop eliminarea ridurilor și a întări mușchii care sunt slab implicate în expresia facială. Mai ales o astfel de tarifare se recomandă proprietarilor de colțurile coborâte. Pentru buze mari exercițiu aveți nevoie de o zi timp de 1,5 luni.

 • Fluierași (nu cântând) cântec preferat, puteți îmbunătăți nu numai starea de spirit, dar, de asemenea, face buzele frumoase. Sunt în acțiune colțuri un pic mai sus de captură, iar volumul va fi mai vizual.
 • gura ușor deschisă, ca și cum ar spune litera „O“. Limba ar trebui să fie dat afară și să rămână în această poziție timp de 15 secunde. Numărul de repetiții - nu mai puțin de 10.
 • Creșterea volumului buzelor se va exercita „zâmbet mare“ și „Kiss“. Titlurile lor se spune despre tehnologia de punere în aplicare. Important: Dacă zambesti buzele ar trebui să fie în poziția închis. În oricare poziție ar trebui să stea în continuare timp de 5-10 secunde.
 • Lip augmentare și consolidarea acestora contribuie la deplasarea lor (bine închis), în afară și într-un cerc. În primul rând, face o sensul acelor de ceasornic, apoi contra.


Aceasta este cea mai ușoară opțiuni de exercițiu care nu va dura prea mult timp. Cu toate acestea, rezultatul pe care îl obține nici mai rău decât folosind un instrumente rapide salon.

Cum de a crește buzele la rețete de revizuire acasă, exerciții eficiente și machiaj

Noi facem buzele mari cu machiaj

La domiciliu, recurge la produse cosmetice, de asemenea, puteți face rapid buzele un volum seducător, crește și de a face circuitul vizual greu de remarcat asimetria existentă. În acest scop, diverse tehnici de machiaj se suprapun, dar există principii de bază care sunt întotdeauna relevante.

 • Fa-ti buzele mai mult pe mai mult în avans pe termen ajutor aplicarea Fundației Netezire speciale (Clarins Eclat Minute). echilibrelor cârpă curată.
 • Suprapunerea machiaj buzele sub formă de praf, de asemenea, ajută la perpetuarea cosmetice.
 • ușor întunecate porțiune sub buza inferioară. Acest lucru va face ca volumul un pic mai mult. Utilizați un creion moale spranceana. Asigurați-vă că la umbră temeinic accidente vasculare cerebrale.
 • Machiaj pentru mărirea buzelor trebuie să includă tonuri de piele de lumină ruj. Roșu închis ciocolata buzele de obicei înguste, și nu este exact rezultatul care aveți nevoie.
 • O bună opțiune pentru a crește buza superioară, cu aplicarea machiaj devine mai luminos creion (alb). Ei au nevoie să atragă dermatograf, un pic dincolo de conturul buzei superioare. Ea nu ar trebui să atingă arcul lui Cupidon.
 • strălucire picătură în mijloc este, de asemenea, posibilitatea de a face vizual buzele grăsuț și mari.

Cum de a crește buzele la rețete de revizuire acasă, exerciții eficiente și machiaj

Pentru a crește visagistes utiliza două tehnici. Pentru dezvoltarea lor durează doar practica si un pic de răbdare. Prima metodă se numește «efect 3D“. Etapa inițială este frecarea de curățare pentru produsele cosmetice este plat. Pentru aceasta tehnologie nevoie nyudovy (lumina tone) creion. Atragem conturul după aplicat pe întreaga suprafață a unui ruj lichid. Hue ia un pic mai inchisa decat naturala ta. Din nou am limita de circuit, dar numai acum cu un creion acelasi ruj de culoare. tamponați ușor cârpă. Mări vizual buzele vor sidefiu, care este suprapus pe scena următoare. Pe partea de sus a lui vopsea deja rujul de culoare selectat. Acest lucru necesită foarte precis contur, exacte.

Mărește buzele machiaj este posibil, folosind tehnica Ombre. Este că trebuie mai întâi să se aplice anticearcan sau orice fundament pentru întreaga zonă de buze. Contur face un pic mai mult linia naturală de nuanțe întunecate în creion. Centrul pentru a picta o culoare de lumină, și mai aproape de colțurile un pic obscure. Buzele comprimate alinia machiaj. După luciu incolor frotiu (de exemplu, Pupa Buze lucioasă, MAC LipGlass Lip Gloss) pentru a da „umiditate“ efect.

Cum de a crește buzele la rețete de revizuire acasă, exerciții eficiente și machiaj

Cu ajutorul machiaj face buze sfruntată poate fi într-un timp scurt și fără nici un cost financiar. Îmbunătățirea rezultatelor posibile dacă utilizați următoarele orientări:

 • Alegerea creion nyudovy, de culoare ar trebui să fie cât mai aproape de nuanta ta naturala.
 • Alegeți mijloace numai de înaltă calitate decorativ.
 • Pentru a realiza perfect augmentarea machiaj de buze obținute numai prin practică constantă.
 • Nu aplicați prea mult machiaj. Secretul principal este în dreapta și aplicarea graduală, și nu cantitatea.
 • Asigurați-vă buzele mari ruj ajutor sidefiu. Opteaza pentru cel mai bun pentru ei.
 • Utilizați machiaj noutate - unghii de buze (Wonder Glace de la Divage, Yves Saint Laurent de la). El are un luciu special care nici un efort va face buzele mari și tentante.

Machiaj poate face buzele mari și schimba ușor forma lor, dar efectul va dispărea imediat ce eliminați machiaj. Există tehnici pentru a crește cu o durată mai lungă.

Machiajul pe termen lung, având capacitatea de a decora buze timp de mai mulți ani, se numește machiaj permanent. De obicei, are o durată medie de 3 ani, timp în care scade luminozitatea pigment de culoare. Puteți restricționa circuitul de aplicație. Este dificil de a scăpa de ea, așa că acum este utilizat mai puțin frecvent.

Cele mai multe tratamente moderne salon pentru a crește corecția conturului buzelor este considerată. Pus în aplicare prin introducerea umpluturi (chituri) pe bază de acid hialuronic. Efectul durează de la șase luni la mai mulți ani, în funcție de creșterea și compoziția selectată. Cele mai multe rezultate de lungă sunt obținute prin utilizarea unui gel biodegradabil - până la 5 ani. Dacă se dorește, injecția a fost repetată după resorbția medicamentului și pentru a reduce volumul.

Cum de a crește buzele la rețete de revizuire acasă, exerciții eficiente și machiaj

Creșterea buza este realizată în cosmetologie și prin electroporare. Ea se referă la metode de terapie fizică, mai degrabă decât să conturare. Este sigur, și cel mai important - nici o durere. O relativ tânără tehnică, care este deja foarte popular. Concluzia este că conductorul gelului special în piele nu acționează o duză de injecție cu un șoc. Cu toate acestea, rezultatul durează până la 1 an.

O altă metodă unică de a dobândi buze mari este de a utiliza mezonitey biodegradabile. Acestea creează un cadru interior, ceea ce contribuie la menținerea buzelor și a volumului. Această procedură se efectuează numai în spitale și este considerată o intervenție chirurgicală. Volumul va fi păstrat până la 3 ani. Există contraindicații, astfel încât să consultați medicul. Permis de a fi combinate cu augmentare.

Dându-și seama de dorința unei mari și frumoase buze, nu uita de securitate și sănătate. Regula principală care ar trebui să fie urmat - nu face rău. Folosind trucurile mici la suprapunând machiaj la domiciliu, va fi capabil de a schimba imaginea și, în același timp, un aspect natural în fiecare zi.