Cum de a crea propriul blog pe pas cu pas instrucțiunile de internet, site-ul de la zero

Dragi cititori ai site-ul blogului de la zero.

Astăzi ne uităm la una dintre cele mai populare, mai ales în ultimul timp, exemplele de realizare ale proiectului lor pe Internet. Vom vorbi despre blogging, crearea lor caracteristici în comparație cu site-urile convenționale. Și oferă instrucțiuni pas cu pas care vă va ajuta să creați cu precizie propriul lor blog popular este capabil de a face profit.Ce este un blog

Adică, un blog - un jurnal, un jurnal, în care se face în mod constant noi recorduri. De altfel menționat paginile tweeter sunt exemplu foarte specifice, dar în miniatură. Există o mulțime de site-uri bloggeri.

Instrucțiuni pas cu pas pe auto construirea unui blog de succes pe Internet

În primul rând, veți înțelege dacă este necesar pentru a crea un blog și ceea ce are nevoie. În al doilea rând, ai învățat primii pași în această chestiune nu foarte ușor.

Aici vom continua imediat la etapa a VI - alegerea CMS (Content Management System - dvizhek).

Astfel, alegerea motorului pentru viitorul blog-ul este foarte important. În același timp, singura opțiune liberă decente - este WordPress.De ce este? Aceasta este pentru mai multe motive. În primul rând, acesta este cel mai convenabil și ușor de operat, chiar și pentru utilizatorii care a văzut prima dată. În al doilea rând, în WordPress are o multime de plug-in-uri suplimentare pentru a se potrivi toate gusturile. În acest sens, poate concura cu el, cu excepția Joomla, dar motorul nu se potrivi cu un blogger incepator - este prea complex.

WordPress este cel mai bine descărcat de pe site-ul oficial - ru.wordpress.org. Apoi îl încărcați la server prin ftp manager de fișiere. despachetați și instalați. Pe tot despre toate vor merge de la putere de aproximativ 10 minute Principalul lucru aici nu este să-ți fie frică să apăsați și confirmați.

Aici puteti citi aici despre WordPress panoul de control. Pentru a avea o idee despre ce și cum.

CMS au o selecție largă de teme. pe care le puteți utiliza pentru a seta aspectul blogului dvs. pe Internet. Alegeți în funcție de preferințele proprii, dar păstrează în minte tema proiectului lor viitoare.

În setările generale de administrare nu uitați să vă înregistrați numele dvs. de blog, o scurtă descriere, oglinda primar (cu www sau fără).

Dar pentru succes blog. Veți avea nevoie pentru a efectua câteva acțiuni necesare (instrucțiuni pas cu pas):

Ce altceva poate sfătui că ai putea rula cu succes propriul blog? Foarte mult - doar despre ceva care este scris sub titlurile Cum de a crea un site și modul de promovare a unui site.

Dar nu vă faceți griji, aceste mici probleme nu va împiedica să vă creați propriul blog pe internet.

De asemenea, în valoare de lectură