Cum de a crea o fotografie spectaculoasă de o expunere de diapozitive 5 minute

Photo Slideshow Creator PRO - este un instrument puternic pentru crearea de photoclip muzică de calitate profesională. În același timp, programul este simplu și ușor de utilizat și vă permite să creați o expunere de diapozitive în doar câteva minute! Pentru a face acest lucru trebuie să instalați Photo Slideshow Creator PRO la computer și să se gândească viitorul scenariu al rolei. Vă vom spune cum să creați un film de imagini cu efecte frumoase, precum și dezvăluie o parte din secretele programului de lucru.Cum de a alege o fotografie pentru expunerea de diapozitive?

Titluri, screensavere, colaje animate

Setarea tranzițiile originale

Următorul pas - este alegerea tranziții între diapozitive. Program profesional pentru crearea de diapozitive include o colecție bogată de diferite tipuri de tranziții: de la „dizolvarea“ clasic tranzițiilor 3D elegant. Atunci când alegeți o tranziție ghidată de tema generală a slide show si muzica folosit. Expune timpul de tranziție, astfel încât imaginea înlocuită lin reciproc și timpul de vizualizare pentru a le ia în considerare.Utilizarea efectelor dinamice

Următoarea vine partea distractivă - alegerea efecte de animație pentru slide-uri. Programul deja a construit-efecte șabloane cu setări predefinite. În acest caz, puteți schimba parametrii de animație și specificați propriile setări unice pentru a face o prezentare de fotografii interesante și memorabil. Foto poate fi ușor în sus și în jos, rotit în spațiu, emerge sau, bucla invers, să dispară fie închise în mod eficient, și mult mai mult! Atunci când alegeți, ia în considerare setările de animație selectate tranziții și durata.

Alegerea acompaniament muzical

Cum sa faci o prezentare de fotografii

În urma acestor reguli nehitirym, puteți crea un slide show de fotografii, care a visat mereu! Surprinde cei dragi cu noile idei originale!

încerca
slideshow PRO