Cum de a crea filme online

Bine ati venit pe blogul meu. Astăzi, așa cum a promis, încep o serie de lecții despre modul de a crea un cinematograf online. relaxați-vă și monitizirovat corect.Astăzi, vom discuta cu tine ce nume de domeniu pentru a alege viitorul site-ului care gazduieste pentru a alege și de a instala motorul, care se va baza pe site-ul nostru. Să începem.

Cum de a crea filme online

Selectarea zonei de domeniu

Alegerea unui web gazdă

După înregistrarea domeniului, este foarte atent la alegerea de hosting, deoarece furnizorii nu toate hosting au voie să plaseze pe site-urile lor de servere pe acest subiect. Soluția ideală ar fi să se înregistreze un hosting străin, dar cu acest caz, nu am experiență site-urile mele de film găzduit pe găzduirea rusă - sprinthost, ei sunt destul de multumit. Dacă doriți să vă înregistrați un site pe care orice alt hosting, contact de acolo sprijinul pentru eliberarea autorizației de înregistrare on-line de cinema. Pentru prima dată existența site-ului, destul de planul tarifar „al doilea“ (sprinthost hosting).Deci, după domeniu și registrul de găzduire, du-te la motorul site-ul de instalare.

Instalarea motorului

Acum vom trece direct la instalarea motorului. Versiunea crăpate nu se va răspândi pe blog, dar pentru a găsi și descărca, nu va fi dificil.

În această primă parte a ciclului de modul de a crea un cinematograf online - vine la un capăt. A doua parte a lecției poate fi găsită aici. Vedem că, în instalația în sine DLE nu e mare. Despre structura de administrare a motorului și vei afla în următoarea parte a ciclului, iar în partea următoare vom schimba designul standard a site-ului nostru.

Dacă vă place, abonați la blog actualizări, astfel încât să nu pierdeți secțiunea următoare. Fă o faptă bună - click pe SOC. buton.