Cum de a crea aplicații VKontakte și dacă acest lucru se poate face gratuit

aplicații auto-dezvoltare

Desigur, majoritatea utilizatorilor de rețea întrebam cum de a crea o aplicație VKontakte. Dar această ocupație nu este deja destul de simplu și. Acest lucru va necesita competențe specifice și baze de cunoștințe. De asemenea, au nevoie de dorința de a învăța și de dorința de auto-dezvoltare. Prin urmare, dacă sunteți sigur că doriți să faceți cu cazul, să fie pregătit pentru faptul că, în acest stadiu, va trebui să treacă un număr considerabil de obstacole.Cum de a crea aplicații VKontakte și dacă acest lucru se poate face gratuit

Formulare de cerere

Înainte de a începe în curs de dezvoltare orice aplicație de pe site-ul, se recomandă să se familiarizeze cu speciile lor. Apropo, această informație este, de asemenea, înregistrate în document.

Deci, informația este percepută mult mai bine:

O atenție deosebită trebuie acordată limbaje de programare și tehnologii pe care va trebui să se dezvolte:

Fără îndoială, în studiul lor de necesitatea de a dedica o mulțime de timp. Cu toate acestea, rezultatele vor depinde de numărul de ore plătite procesul de învățare.

aplicații Surse

Dar dacă doriți să obțineți o anumită aplicație de disc, este necesar să se respecte următoarele reguli:

Instalați-l pe pagina și a alerga;

Apoi faceți clic dreapta pe pagină și în meniul selectați elementul „Source Code“. Ca rezultat, veți vedea codul paginii.

Cum de a crea aplicații VKontakte și dacă acest lucru se poate face gratuit

Când este încărcat fișierul, pe care doriți să salvați prin înlocuirea .swf extensie pentru a deschide și, în orice Flash - jucător.

Deci, puteți obține off-line - versiune a codului sursă. Dar, pentru a fi puse la dispoziția decompilers codul de aplicare necesare. Acestea vă permit să lucrați cu acest fișier.

Fără îndoială, în cazul în care metoda de mai sus este dificil pentru tine ar trebui să-l descărcați în continuare. Dar, de asemenea, nu uitați că unele dintre dosarele de cerere pot solicita plata pentru descărcare.Application Development Plătit

Cum de a crea aplicații VKontakte și dacă acest lucru se poate face gratuit
O atenție deosebită trebuie acordată dezvoltării de aplicații calificate pentru o taxă nominală. Această metodă este adecvată pentru utilizatorii care nu au prea mult timp pentru formare și comanda dezvoltarea de aplicatii VKontakte pentru ei nu este dificil.

Gama de preț al acestor lucrări nu este prea mare, așa că, dacă aveți fonduri disponibile, nu ezitați să contactați profesioniști calificați pentru a obține proiect cu adevărat eficient.

Dar, dacă vă decideți să dezvolte o aplicație pe cont propriu, în valoare de lectură, înainte de sfârșitul următorul ghid.

Secvența de dezvoltare a aplicatiilor:

 • Creați o scurtă descriere, în care doriți să vă înregistrați toate sugestiile cu privire la aplicarea viitoare a proiectului;
 • Decorat profesional. Acest pas implică desenarea fundal, creând tot felul de butoane și etichete;
 • Programare. Necesitatea de a scrie funcții și clase pe baza cărora vor fi puse în aplicare de acțiune;
 • Eliminarea erorilor care apar;
 • Plasarea codului VKontakte.

Freeware

După cum sa menționat mai sus, programul de aplicație poate fi descărcat gratuit de pe Internet. Dar pentru acest lucru este necesar în avans pentru a descărca și instala Adobe Flash. Acest program de bază, care vă permite să înceapă punerea în aplicare a proiectului planificat. de asemenea, este convenabil și versatil, dar de lucru cu novice ei, din păcate, nu este ușor.

Fără îndoială, în timp, capacitatea de a apărea și utilizarea acesteia vor deveni mult mai ușor.

Puteți utiliza, de asemenea, alte programe. De exemplu, motoarele 3D care accelerează și simplifică procesul de dezvoltare.

versiune simplificată

Dacă doriți să dezvolte aplicația cât mai curând posibil, ar trebui să utilizați aplicațiile Vkontakte constructor. Una dintre acestea este un Apps gratuit, care permite crearea unei aplicații în doar câteva minute.

Idei de afaceri populare

 • Ce ar trebui să fie de destinație competentă Pagina

 • În cazul în care pentru a găsi furnizorul unui magazin online?

 • Dropshipping Store Deschideți Internet

 • Cum de a deschide o afacere în terminalele de plată?

 • Cum de a deschide o afacere de vânzare de pe scaun de masaj?

 • Cum de a deschide un magazin de pariuri în România

 • Top 10 idei de afaceri care poate „se amestecă“ în garaj

 • Cât de mult și cum să facă bani de pe YouTube?

 • Idei de afaceri câștiguri pentru webinarii conductoare (seminarii online)

 • Deschiderea Hostel (hotel mic), ca o afacere

 • Dacă găsiți o eroare, evidențiați-l și apăsați Shift + Enter sau da clic aici pentru a ne anunța.

  Vă mulțumim pentru mesaj. În viitorul apropiat vom corecta eroarea.