Cum de a converti rapid prime la jpg, fotografii și lecții de prelucrare foto

Astăzi anunțăm o serie de articole intitulate TIPS TRUCURI. pe care o vom împărtăși o notă rapidă, chips-uri și diverse „utile“ pentru a vă ajuta atunci când se lucrează cu fotografii.După cum puteți vedea din titlu, acest post va fi discutat despre modul în care puteți cu ușurință și, cel mai important, elimina rapid un număr mare de fișiere JPG de la RAW. fără timp semnificativ necesar pentru transformarea sa.

Însuși converti RAW în JPG manual este posibil, dar este nevoie de mult timp, și este o operație de rutină. Prin urmare, singurul mod sensibil la conversie - un proces discontinuu, de exemplu, prin intermediul programului, care a scos toate JPG de la RAW și a le stoca pentru tine într-un dosar separat.

Eu spun imediat că programul este complet gratuit, se poate descărca de pe serverul nostru:

Cum de a converti rapid prime la jpg, fotografii și lecții de prelucrare foto

Pentru a converti fișiere RAW la JPG, executați programul v0.06-16beta ShowExif, stânga pentru a merge la dosarul cu fotografiile dvs. și veți vedea o listă cu toate fișierele din dosar. Evidențiați datele fotografiei (pentru a selecta toate fișierele, apăsați combinația de taste de pe tastatura CTRL + A), accesați fila Instrumente și selectați Extras din fișiere JPEG RAW.

Cum de a converti rapid prime la jpg, fotografii și lecții de prelucrare foto

LECȚIA de ajutor? Faceți clic pe „Like“

Politica de confidențialitate

Confidențialitatea dvs. este foarte importanta pentru noi. Vrem să facem munca în Internet este posibil a fost cel mai plăcut și de ajutor și ați utilizat calm o gamă largă de informații, instrumente și oportunitățile pe care le oferă Internetul.

Informații personale Membrii colectate în timpul înregistrării (sau în orice alt moment) este utilizat în principal pentru prepararea produsului sau serviciului, în conformitate cu nevoile dumneavoastra. Informațiile dvs. nu vor fi partajate sau vândute unor terțe părți. Cu toate acestea, putem divulga informații personale parțial, în cazuri speciale, descrise în „Consimțământul expediere“

Ce date sunt colectate pe site

În ce scop sunt colectate datele

Vă puteți dezabona de la expedierea scrisorilor și scoase din baza de date informațiile de contact în orice moment, făcând clic pe link-ul de dezabonare prezent în fiecare e-mail.

Așa cum se utilizează aceste date

Cu ajutorul acestor date oferă informații despre acțiunile vizitatorilor site-ului, în scopul de a îmbunătăți conținutul său, pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-ului și, în consecință, crearea de conținut de calitate și servicii pentru vizitatori.

Puteți modifica oricând setările browser-ului, astfel încât browser-ul blocat toate fișierele cookie sau pentru a indica trimiterea acestor fișiere. Rețineți aici că unele caracteristici și servicii nu vor funcționa corect.

Deoarece aceste date sunt protejate

Pentru a vă proteja informațiile personale, vom folosi o varietate de măsuri de securitate administrative, manageriale și tehnice. Compania noastra aderă la diverse standarde internaționale de monitorizare pentru operarea informațiilor cu caracter personal care implică anumite măsuri de control pentru protecția informațiilor colectate de pe Internet.Angajații noștri sunt instruiți să înțeleagă și să respecte aceste controale, acestea sunt familiarizați cu notificarea de confidențialitate noastre, reguli și reglementări.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că ne străduim să protejăm informațiile personale, ar trebui să ia măsuri, de asemenea, să-l protejeze.

act de renunțare

Sunteți de acord că toate litigiile posibile vor fi soluționate în conformitate cu normele legii române.

Sunteți de acord că standardele și legislația privind protecția consumatorului nu pot fi aplicabile la utilizarea site-ul lor, deoarece aceasta nu oferă servicii cu plată.

Prin folosirea acestui site, sunteți de acord cu „Termeni de utilizare“ și regulile stabilite și să ia responsabilitatea care pot fi impuse pe tine.

Acordul cu trimiterea

Completarea unui formular pe site-ul nostru - sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate. Sunteți de acord că putem dezvălui informațiile dvs. personale în următoarele cazuri:

1) Cu consimțământul dumneavoastră: În toate celelalte cazuri, înainte de a trimite informații despre tine unor terțe părți, firma noastră va obține acordul expres. De exemplu, compania noastra poate pune în aplicare o ofertă comună sau concurs cu o terță parte, atunci vom cere permisiunea de a partaja informațiile personale cu o terță parte.

2) Companiile care operează în numele nostru: Cooperăm cu alte companii aeriene pe funcțiile noastre de sprijin pentru întreprinderi numele, în legătură cu care informațiile personale pot fi divulgate în parte. Avem nevoie de aceste companii pentru a utiliza informațiile numai pentru a furniza serviciile în temeiul contractului; acestea sunt interzise pentru a transfera aceste informații altor părți în alte țări decât în ​​cazurile în care aceasta este cauzată de necesitatea de a furniza servicii specifice situații. Exemple de funcții de sprijin de afaceri: împlinire, realizarea cererilor, eliberarea de premii și bonusuri, care efectuează anchete în rândul clienților și a sistemelor informatice de management. De asemenea, dezvăluie un generalizat de informații non-personale atunci când selectează furnizorii de servicii.

3) filiale și asociații în participațiune: Sub filiala sau societatea mixtă este înțeleasă ca o organizație, nu mai puțin de 50% din capitalul social este detinut de catre Societate. Când trimiteți informațiile dvs. către partenerul filialei sau societatea mixtă, compania noastră nu necesită dezvălui aceste informații altor părți în scopuri de marketing sau de a folosi informațiile în orice mod contrar alegerea ta. Dacă ați indicat că nu doriți să primiți de la firma noastra orice materiale de marketing, nu vom dezvălui informațiile dvs. către partenerii săi în filiale și asociații în participațiune în scopuri de marketing.

4) Pe paginile co-poziționate sau partenere: Compania noastra poate face schimb de informații cu firme partenere cu care își dă seama oferte speciale și activități promoționale poziționate în comun de pe site-ul nostru. Atunci când se solicită date personale pe aceste pagini, veți primi un avertisment cu privire la transferul de informații. Partenerul utilizează orice informații furnizate de dumneavoastră în conformitate cu notificare sa de confidențialitate, pe care o puteți citi înainte de a furniza informații cu caracter personal.

5) În cazul în care transferul controlului asupra companiei: Compania noastra isi rezerva dreptul de a transfera datele dumneavoastră cu caracter personal în legătură cu vânzarea totală sau parțială sau un transfer al companiei noastre sau a activelor sale. Compania noastra va va oferi posibilitatea de a refuza să transmită informații despre ei înșiși în vânzare sau un transfer de afaceri. În unele cazuri, acest lucru poate însemna că noua organizație nu va fi în măsură să continue să vă oferi servicii sau produse oferite anterior de compania noastra.

6) de aplicare a legii: Firma noastra poate, fără consimțământul dumneavoastră să dezvăluie informații personale către terțe părți pentru oricare dintre următoarele motive: pentru a evita încălcări ale legii, regulamentele sau deciziile judecătorești; participarea la investigațiile guvernamentale; ajuta la prevenirea fraudei; precum și consolidarea și protecția drepturilor societății sau filialele sale.

Toate informațiile cu caracter personal, care este transferat la tine pentru înregistrarea pe site-ul nostru, poate, în orice moment să fie modificate sau șterse din înregistrările noastre la cererea dumneavoastră complet. Pentru a face acest lucru, trebuie să ne contactați în orice mod convenabil pentru tine, folosind datele de contact postate într-o secțiune specială a site-ului nostru.

Dacă doriți să nu mai primiți e-mailuri de la newsletter-ul nostru regulat, puteți face acest lucru în orice moment, printr-o legătură specială, care se află la sfârșitul fiecărui mesaj.