Cum de a construi un șopron cu planurile mâinile lor, tipuri de instalare (foto și video)

 • Cum de a construi o magazie
 • Avantaje și dezavantaje ale structurii
 • tipuri de adăposturi
 • Cum de a construi un șopron la casa cu propriile sale mâini
 • Cum se face un baldachin cadru metalic
 • Cum de a efectua un baldachin de lemn
 • Baldachin peste veranda pe casa din policarbonat

Cum de a construi o magazie

concediu acasă moderne dificil de imaginat fără o trecere. Acest design arhitectural are două sarcini foarte importante. În primul rând, structura oferă protecție de la ploaie și soare. În al doilea rând, acesta servește un excelent instrument pentru construirea decorarea fațadelor. Proprietarii harnice si inventive de vile a inventat metode de reinstalare în masă mai mult acoperiș deasupra capului, care pot fi realizate din materiale diferite, și care poate avea o varietate de forme.Cum de a construi un șopron cu planurile mâinile lor, tipuri de instalare (foto și video)

Erecting vărsat, a cărui înălțime este de 2 m, este necesar să sape o groapă coloane de 1,2 m pentru a asigura o structură de bază sigură.

Înapoi la cuprins

Avantaje și dezavantaje ale structurii

Acoperiș este destul de convenabil și design practic. În primul rând, pentru că nu necesită costuri suplimentare, deoarece o astfel de construcție nu este de construcție de capital. În al doilea rând, bolta se poate face cu propriile sale mâini, de economisire pe atragerea profesioniștilor în materie. Dacă ați fi dorit să facă o magazie în țară, apoi, ceea ce face instalarea unui baldachin ca o marchiză, puteți lua off pentru sezonul de iarnă, care este destul de convenabil.

Deficiențele în adăposturi sunt practic absente, cu excepția faptului că o astfel de structură - nu este structura de capital și să-l folosească în vremurile mai reci ale anului nu poate fi.

Înapoi la cuprins

tipuri de adăposturi

Pentru a construi un șopron la casa cu propriile sale mâini este destul de simplu, dar mai întâi trebuie să ia în considerare structura sa: ce materiale vor fi folosite ca suport și care, ca un acoperiș. Pentru a instala vizorul la casa există mai multe opțiuni pentru materiale, care vor fi discutate mai jos:

Cum de a construi un șopron cu planurile mâinile lor, tipuri de instalare (foto și video)

Schema de metal vărsat din policarbonat.

 1. Cadru baldachin metalic cu copertinei. Destul de realizare a bugetului, în care suporți metalici de înălțarea structurii de acoperiș pe care Pull copertinei.
 2. Bolta copacului. Și cadru de sprijin pentru un acoperiș construit din lemn. Acesta este cel mai frumos o vizieră, care este potrivit în mod optim pentru coronamentului la o cabana din lemn.
 3. coronament metalic din policarbonat. Un alt desen al casei atunci când structura de suport principal, cu un cadru baldachin este confecționat din metal, iar acoperișul este realizat din policarbonat.

Acesta este cel mai important și frecvent utilizate materialele utilizate pentru construcția de acoperișuri.

Lista de instrumente pentru locuri de muncă: • foraj;
 • pumn;
 • aparat de sudura;
 • bulgară;
 • jigsaws;
 • nivel de construcție;
 • Ruleta.

Înapoi la cuprins

Cum de a construi un șopron la casa cu propriile sale mâini

Înainte de a începe construirea unui baldachin. Ai nevoie să ia în considerare ceea ce va fi înălțimea coronamentului, cât de mult și ce materiale sunt necesare și mai mult - ceea ce va fi podeaua sub acoperiș. Dacă lăsați gazon - este destul de practic, deoarece sedimentele de acolo va curge în apă, iar gazonul nu va crește bine. În construcția podelei, este recomandat să-l ridice la câțiva centimetri de la sol, astfel încât apa nu amortit. După ce a rezolvat problema cu structura podelei este construit.

Următoarele va descrie modul de a face un șopron cu mâinile lor din materialele descrise mai sus.

Înapoi la cuprins

Cum se face un baldachin cadru metalic

Cum de a construi un șopron cu planurile mâinile lor, tipuri de instalare (foto și video)

cadru metalic Schemă pentru o dimensiune baldachin.

Un astfel de cadru pentru copertinei este perfect pentru un cort și a făcut din policarbonat. Pentru a construi un carport, trebuie să sapi mai întâi o groapă sub piloni. Pilonii pot fi utilizate ca țeava metalică. Adâncimea orificiilor trebuie să corespundă înălțimii coloanei, adică, în cazul în care acesta este construit vârf înalt, groapa sub piloni ar trebui să fie adânc, pentru a crea o structură de suport bun. Pentru vizieră a cărui înălțime de 2 m, este necesar să sape o adâncime groapa de 1,2 m, unde 20 cm - este airbag nisip, iar la 1 m adâncime este construit în fiecare coloană. Înălțimea stâlpilor în această situație trebuie să fie de 3 m. Pit sub piloni sunt obligați să corespundă diametrului țevii de metal cu captura de 20 cm pe fiecare parte. Care înconjoară stâlpii casei ar trebui să fie mai mare de 20 cm, la distanță, în scopul de a asigura un drenaj apă.

Pornind de lucru este necesar să se usuce și vreme caldă. Apoi, când nisipul groapă excavată și parchetul configurat, coborât în ​​puț și stâlpii sunt umplute cu beton, în timp ce deține polii în poziția plană, prin controlul nivelului planitate. Construit o structură temporară, care va deține polii până se va solidifica betonului, astfel încât să nu le păstreze pe cont propriu. Turnat mușama adăpost de dorit să fie din beton pentru rezistența structurală. Fundatia va solidifica in jurul 2-3 zile. Nu cred că în cazul în care stratul superior de beton este uscat, puteți începe să lucreze, partea de jos se usuca pentru o lungă perioadă de timp.

După câteva zile, când betonul sub picioare au rigidizat, puteți trece la construirea cadrului pentru acoperiș. Tubul metalic sau profile rectangulare solide sunt folosite ca rama plafonului. Mai întâi trebuie să conectați toate structura 4 piloni la margini de sudură, și apoi a făcut Trunk trece linia, și apoi longitudinal, care se va baza pe liniile transversale. Distanța dintre transversală și liniile longitudinale depinde de lățimea foii de policarbonat și structuri ale distanței copertinei este suficient de mică pentru a nu cădea prin coronament.

Înapoi la cuprins

Cum de a efectua un baldachin de lemn

Schema de magazie din lemn.

În ceea ce privește capacul de lemn, să-l construiască, este necesar să se ia în considerare problema sexului. Apoi se procedează pentru a construi structura. Pentru a începe construirea unui șopron de lemn pentru casa este recomandat să sape găuri pentru poli, care sunt introduse în știfturi metalice. Acești pini sunt înșirate bușteni verticale, care prin intermediul unor șuruburi și console de conectare sunt grinzi verticale fixate de suport. La marginile verticale lag va trebui să efectueze un ferăstrău tăiat în jumătate din grosimea acelui șir un știft 2 lag-uri. Apoi, pentru a asigura șipcile verticale stabilite.

După instalarea structurilor de sprijin coronament poate începe instalarea plafonului: fixați grinzi de-a lungul perimetrului, apoi transversal și longitudinal capăt. In partea de sus puteți trage o marchiză sau de stabilire a policarbonat.

Înapoi la cuprins

Baldachin peste veranda pe casa din policarbonat

Rama de montaj se realizează cu ajutorul ancore metalice care au nevoie pentru a strânge. Are nevoie de 6 ancore. Pe lângă Tokenize aranjament vizor. Se aplică pe un cadru de marcare și este determinată de punctul de ancorare superior. Forate gaura pentru el.

Apoi cadrul este atașat la ancora selectată, este răsucit, de aceea este necesar să se mențină mâinile de proiectare. aliniate vertical structura și în același mod atașat la a doua ancoră. Apoi, găurile sunt forate pentru instalarea de ancorare rămasă fără demontarea structurii.

Apoi, după ce toate șuruburile sunt strânse, este necesar să le picteze în culoarea cadrului. În continuare proceda la stabilirea foilor de policarbonat. Rularea prin elementele de fixare foaie sau șuruburi cu thermowasher sau speciale profile.