Cum de a construi un garaj, cu etapele sale mâini și sfaturi novice Builder

Cum de a construi un garaj, cu etapele sale mâini și sfaturi novice Builder

Garaj nu este doar un „acasă“ pentru mașină. Acesta este locul unde te poti distra si chiar petrece noaptea, dacă este necesar. Fă-l ușor cu propriile sale mâini. proces treptat discutat în detaliu chiar acum.Cum de a începe construcția de garaj?

Cum de a construi un garaj, cu etapele sale mâini și sfaturi novice Builder
Orice construcție începe cu proiectul. În ea trebuie să se afișeze următoarele informații:

 • Tipul de garaj (dacă extensia sau detașată)
 • Numirea garaj (câte mașini vor fi cabane în interior)
 • constructii Dimensiuni
 • Date pe acoperiș: zona, unghiul de înclinare, tehnologia de construcție de material pentru acoperișuri, etc.
 • Tip fundație: centura, columnar sau monolitic
 • Tipul de material de placare: siding, panouri, etc.
 • schema de garaj
 • Material de perete: blocuri de beton, caramida, lemn, constructii din otel este invelite foi de oțel sau alt material

Ce material este de preferat pentru garaj?

Cum de a alege materialul - dorința dumneavoastră personale. Doriți să salvați - Set de constructii metalice si bine izolate. Ponadezhnee construcție de dorit, construit din cărămizi și blocuri din silicat.

Garaj din lemn

Cum de a construi un garaj, cu etapele sale mâini și sfaturi novice Builder
Construi un garaj din lemn cu mâinile, și doar o perioadă scurtă de timp. Avantajele acestei construcții este că este ușor, rapid și ridicat demontate, să îndeplinească standardele de siguranță de mediu, este ieftin. Dezavantajele de lemn este că este ușor să se aprindă în caz de situații de urgență, este frapant insecte ciuperca rasfat. De asemenea, arborele este supus umfla de umiditate. Pentru a rezolva aceste probleme pot fi atinse prin utilizarea compușilor de protecție speciale, bariera hidro- și vapori.

garaj din metal

Cum de a construi un garaj, cu etapele sale mâini și sfaturi novice Builder
garaj metalic - design prietenos, cel puțin faptul că acesta poate fi transportat din loc în loc fără dificultate. Din punct de vedere economic, acest tip de construcție a garajelor este de asemenea benefică. Metal - material durabil, care va dura pentru o lungă perioadă de timp, dar în cazul în care nu este izolat de efectele umezelii, începe să ruginească.

Dezavantajul garaj metalic care se udă sub continuă schimbare de temperatură a aerului în interiorul acestuia frecvent, care afectează în mod negativ în picioare în interiorul vehiculului. părțile corpului său începe prea repede la rugină. Un alt neajuns al garajului - rapid volatilizare de căldură.

garaj caramida

Cum de a construi un garaj, cu etapele sale mâini și sfaturi novice Builder
Cărămidă garaj arată de construcții, el va sta mai mult de un secol cu ​​tehnologia de zidărie, el nu a fost frică de foc și dăunătorilor. Dar neajunsurile acestei structuri se numără complexitatea construcției și a costurilor mari de numerar. Dar pentru a vinde garaj și poate fi costisitoare.

Garaj de blocuri de silicat

Blocuri de gaz si silicat de a comanda cărămidă mai convențională, astfel încât construcția de garaj va lua un pic de timp. Gazosilikata păstrează bine căldura din interiorul construcției clădirii, izolarea zgomotelor rezistente, ecologic curate.

Ce fundație fac pentru garaj?

Cum de a construi un garaj, cu etapele sale mâini și sfaturi novice Builder


Garaj face din ce în ce bandă, și fundații monolitice columnare. Aceasta implică o instalație columnare de stâlpi de beton pe pereții perimetrului casei viitorului. Distanța dintre ele - și jumătate până la trei metri. Aceasta depinde de gradul de severitate al clădirii viitoare. fundație Pier este cel mai eficient pe o zone soluri opintire.

Fundația Pier este construit în principal de plamani garaje. Între stâlpii prevăzute șine de legare cu banda, și între ele - etaj grinzi. Din punct de vedere economic, un bar de design bandă mai ieftin în jumătate până la două ori.

Cum de a construi un garaj, cu etapele sale mâini și sfaturi novice Builder
fundație Strip (un fel de monolit) pune în construcție grele. Pereții perimetrului viitorului vede excavator sau șanț manual anumită dimensiune (adâncimea bazei de bandă poate fi de la 50 cm până la 1,5 m), este turnat într-un sac de nisip, care trebuie să lumineze intermitent, apoi este cofraj, armare și stivuite este umplut cu beton. O săptămână mai târziu, cofrajul este îndepărtată și impermeabilizarea fundație.

Asigurați-vă o fundație benzi columnare mai greu.

fundație monolitice (bază solidă) este cel mai scump, deoarece este nevoie de o mulțime de materiale de construcție. fundație monolitică este turnat pe tasări și opintire soluri.

Completați în următoarea ordine:

 1. Săpat o groapă la partea inferioară un mic strat de nisip turnat
 2. Stiva de impermeabilizare mic strat de beton turnat
 3. Deasupra supapei de bază stiva pentru a conferi o mai mare rezistență și complet se toarnă beton groapă

porțiune Partiționarea și umplerea fundației

Cum de a construi un garaj, cu etapele sale mâini și sfaturi novice Builder
Material de garaj este selectat, tipul de fundație, de asemenea, au început să marcheze site-ul. În acest scop, cuie și fire de nailon. Mizele sunt cu ciocanul în pământ în jurul perimetrului clădirii viitoare și trageți firul de nylon între ele. În continuare, se pregătească locul pentru fundație: săpat un șanț (placa monolit), șanțul (baza de bandă) sau găuri forate poli. Dacă aveți nevoie de o groapă de inspecție garaj, dotarea acestuia în avans. Când groapa este săpat, să-l umple, nu uita de armare, cofrare și așa mai departe. D.

Fațade

Cum de a construi un garaj, cu etapele sale mâini și sfaturi novice Builder
După turnarea fundației pentru a opri de lucru până la momentul în betonul întărit complet. În continuare, se procedează pentru a construi pereți. Să considerăm cazul, atunci când o bază de bandă și ca material de perete folosind blocuri de gaze cu silicat.

Deci, fundația este uscat, între ea și primul rând de cărămizi ar trebui să fie stabilite îmbinări pentru acoperișuri de impermeabilizare. În caz contrar, apa freatică va pătrunde în pereți, să le distrugă. blocuri de zidarie produce adeziv special de construcție, acestea pot fi tăiate cu un ferăstrău de mână sau de polizor.

Cum de a construi un garaj, cu etapele sale mâini și sfaturi novice Builder
Așezarea primului rând pornind de la colț. Deasupra se aplica adezivul de impermeabilizare, este apoi răspândit pe blocuri, care le deține bine împreună. Marginile cărămizi, de asemenea, promazyvayut. Cu ajutorul unui ciocan de cauciuc pentru a alinia blocuri la nivel. Când adezivul sa întărit, silicați tratat cu flotor și îndepărta praful de ele.

răspândit rând în al doilea rând din unghiul opus. Este important să se pună blocuri, astfel încât îmbinările lor verticale sunt ușor compensate unul față de celălalt. Deci, se poate realiza o mai mare rezistență a peretelui. Fiecare patru stabilit un număr de armare trebuie să fie făcut. Pentru acest Canelurile șanțuri, umple-le zidarie mortar și montat pe partea de sus a suprafeței blocurilor pentru armături. Astfel, răspândit toate rândurile, lăsând spațiu pentru poarta.

Înainte de stabilire primul rând de blocuri de spumă pot fi realizate din cărămidă plintă obișnuite, plasându-le în două rânduri pe verticală și pe orizontală.

Cum de a construi un garaj, cu etapele sale mâini și sfaturi novice Builder
Construiți un garaj de blocuri de spumă cu mâinile și poate cineva care nu are experiență în construcții. Principalul lucru - aceasta respectă toate regulile de mai sus. Bloc Spuma este un material excelent. Ea are proprietăți bune de izolare termică, și nu se teme de foc.

Cum de a construi un acoperiș garaj cu mâinile

Cum de a construi un garaj, cu etapele sale mâini și sfaturi novice Builder
Acoperiș de garaj pent cel mai ușor lucru de făcut. Este mai rapid și mai ieftin. În primul rând, este necesar să se instaleze mauerlat peretele opus pus între ele un strat de impermeabilizare și fixarea acestora prin intermediul unor piese lungi sau ancore de armare. Intre mauerlat va pune doar grinzi (căpriori), fixați-le în nici un fel (vrubka, colțuri de metal, și alte metode) pentru a face pe cutie și montați-l pe material pentru acoperișuri. Puteți încerca apoi să instalați poarta. În principiu, acestea pot fi instalate înainte de a instala căpriorilor cu mâinile.

Fundamentul pentru garaj

Dispozitiv și instalarea de garaj

Cum de a construi un garaj caramida cu mâinile

Chiar dacă ne construim un garaj, în cazul în care masa de cărămidă și volumul nu este același lucru ca și construirea unei case, este necesar să se ia în considerare faptul că în cazul în care fundația este pur și simplu înghețat, nu se spune că el este pregătit pentru pereți de zidărie. Este de dorit să reziste timp pentru o setare mai puternică decât a înghețat. Procesul și soluția piatra călire durează pentru totdeauna, astfel încât este mai mare expunere, mai multe garanții pentru puterea fundației. Dar, în general - nu poate rezista. Dacă vă construi într-o grabă și nu pentru el însuși.

Inscrie-te pentru newsletter-ul nostru