Cum de a construi umăr la domiciliu

Cum de a construi umăr la domiciliu
Umerii om tare au fost mult timp un simbol al puterii și frumuseții. Cu toate acestea, câțiva reprezentanți moderni bărbătesc jumătate în imposibilitatea de a fi ca Franko Kolombo, pentru că modul de viață dominant în formatul „acasă-muncă“ nu este întotdeauna posibil să se antreneze în sala de gimnastică de cel puțin câteva ori pe săptămână, pentru a pompa bicepsul. Din acest motiv, mulți oameni care doresc să arate atractiv, a început să reflecteze asupra întrebării cum să pompeze umeri în casă. În ciuda faptului că mulți ar argumenta că este imposibil să se facă fără simulatoare scumpe, cum ar fi respins cu ușurință înșelăciune este în practică. Vă vom spune, în primul rând, pe principiile antrenamentului de umăr! O tehnica care va face frumos deltă mare în doar câteva luni!95% dintre oameni instruiți umeri greșit!

metodele tradiționaleDe obicei, delta supraîncărcat astfel de exerciții incluse în programul de formare:
  1. apăsați tija din piept
  2. Mâner îngust banc de presa
  3. banc din cauza capului

Toate exercițiile supraîncărcat foarte mult delts față. Bancă din cauza capului crește ușor față delta. Dacă cineva este pompat astfel de exerciții Delta, ar trebui să înțeleagă că este dispus genetic la o creștere de oameni musculare. Dacă o astfel de persoană dezvoltat umeri nu sunt zhimami și pași, umerii ar fi chiar mai mult!

Sistemul tradițional de traumatică! Prese deasupra capului și apasă tija cu amplitudine completă rănit articulația umărului!

1 tehnici caracteristică - nu este necesar să se facă prese banc, este nevoie să Mahi. Dupa acumularea de greutate în zhimah traumatică și aproape inutil.

Tehnica tradițională duce la mușchii umărului supraantrenarea cronice!

Cât de adânc pentru a coborî presa halteră banc?

Banc de presa cu o halteră cu amplitudine completă de multe ori duce la un prejudiciu. De ce? Mai devreme sau mai târziu, ele vor fi rănite ligamente sau articulatii. Este de asemenea posibil lacrimi musculare.

Cum de a construi umăr la domiciliu

Cum de a construi umăr la domiciliu

Cum sa faci o săptămână, timp de 1 oră și au rezultate uimitoare?

Articole suplimentare