Cum de a construi o pirogă cu mâinile sale sfaturi video,

Cum de a construi o pirogă cu mâinile sale sfaturi video,

Dugout - de obicei mici e refugiu în pădure, câmp sau alte zone izolate, parțial scufundate în sol, care este construit cu ajutorul materialelor naturale disponibile disponibile la locul în care este construit.În multe culturi acest tip de locuințe a fost și este un important, el este cunoscut omenirea încă din cele mai vechi timpuri.

Această structură - cea mai ușoară, mai rapidă și cea mai sigură cale de a construi un adăpost pentru a proteja de intemperii, și poate, de asemenea, pentru rezidență permanentă.

În interiorul Dugout este de obicei în cuptor, patul și minimul lucrurile necesare.

Alegerea locației pentru construirea

Un loc pentru construcția Dugout cu mâinile trebuie să aleagă foarte atent. De obicei, pentru a alege partea însorită a dealurilor, solul există întotdeauna teren.

Pe o suprafață plană, cum ar fi lemnul, ar trebui evitate zonele mlăștinoase, și sapat o gaura sub casa ta, trebuie să ia în considerare nivelul apelor subterane.

În cazul în care apariția apei este aproape de suprafață, din cauza umidității constante va începe procesul de lemn putrezit, răspândirea mucegaiului care va duce în cele din urmă la prăbușirea întregii structuri.

În cazul în care obiectivul dvs. este de a construi o casa pentru o ședere mai lungă în ea, la construirea propriilor lor mâini trebuie să fie abordate cu cea mai mare seriozitate.

Pro și contra ale construcției Dugout

În primul rând, ia în considerare avantajele și aspectele pozitive:

 • O cantitate mică de materiale de construcție utilizate și ca o consecință - un cost puțin material;
 • Subtilitatea de la ochi de o creștere mică;
 • Acesta își păstrează bine căldura. Atunci când echipamentul aragaz încălzește rapid, se reține căldura mai bine decât o casă rustică din lemn;
 • Ea nu are nevoie de multă putere - vă puteți construi doar cu mâinile lor;
 • Rapid - clădire nu ia mai mult de o lună;
 • Ușor recuperează. Chiar dacă există un colaps al structurii sau incendiu, trebuie doar pentru a goli groapa, construcția restul nu a luat o lungă perioadă de timp;
 • Lipsa de fundație este muncă mult mai ușoară și mai rapidă.

Cum de a construi o pirogă cu mâinile sale sfaturi video,

Acum, pentru contra:

 • O cantitate mare de teren pentru a săpa din gaura;
 • Umezeala în sezonul rece. În cazul în care câteva zile nu folosesc aragaz, condens apare pe pereți;
 • Întunericul lipsa ferestrelor;
 • În apa de ploaie grea poate curge pe trepte în casă.

Instrumente necesare pentru constructii

Construiți pirogă nu va fi dificil, chiar singur, pentru acest lucru va avea nevoie de:

 1. lopată - un baionetă, o lopeți;
 2. lemn văzut;
 3. ax;
 4. ruleta;
 5. un ciocan;
 6. resturi;
 7. ciocan cu gheare.

La achiziționarea toate instrumentele necesare, este important să aibă grijă în avans. Totul să fie la îndemână.

Pregătirea pentru construirea Dugout.

Dacă aveți nevoie de o clădire ieftin, care va servi pentru o lungă perioadă de timp, Dugout cu mâinile sale o soluție de mare.

Luați în considerare etapele de pregătire pentru structura Dugout cu mâinile mai detaliat. Înainte de a începe este important să se calculeze toate detaliile, chiar și cele mici defecte atrage după sine consecințe.După ce ați decis pe site-ul de construcție, puteți începe să determine viitoarele frontiere ale casei. Pentru a începe construcția cu găurile necesare.

Pentru a marca începutul dimensiunea clădirii.

De obicei, este de metri 3x4. Adâncimea depinde de înălțimea dumneavoastră, cu o medie de 1,5 metri. Asigurați-un proiect de dur. Efectuarea unui calcul al materialelor de construcție necesare.

Se pune o comandă și livrarea materialelor necesare în prealabil - se va economisi timp și bani.

Vă rugăm să rețineți că persoana neinstruit în mod necesar în procesul de construcție va fi un procent mic de defecte. În calculul materialelor de construcții-l ia în considerare.

Odată ce totul este gata, putem trece la construirea Dugout cu mâinile.

Construcția de Dugout

Deci, prima etapă de construcție este necesară pentru a săpa o groapă.

În cazul în care stratul superior al pământului este acoperit cu gazon, este necesar să se elimine straturile și pune deoparte, în viitor, va fi nevoie de un acoperiș dispozitiv.

Desigur, cel mai bine este să sape un șanț cu un excavator, dar în anumite zone este imposibil.

Dacă vă construi o colibă ​​într-o pădure sau un câmp, apoi, înarmați cu lopeți, începând cu mâinile lor să sape o groapă, este important ca markup a fost chiar, fără distorsiuni, în viitor, acest lucru poate cauza probleme, cum ar fi fisuri în piele.

După groapa săpată, trebuie să aliniați cu atenție partea de jos, pereții și scafe.

Al doilea pas este de a stabili stâlpii de susținere, a pus căpriori, și consolida peretele.

Pentru a evita putrezire de copac, toate elementele trebuie tratate cu antiseptic și vopsea vopsea protectoare speciale.

Căpriori pot fi săpate în pământ sau restul pe un jurnal culcat pe pământ. sunt folosite stîlpilor și căpriori din lemn rotund sau conducte metalice.

Cum de a construi o pirogă cu mâinile sale sfaturi video,

Sarcina lor principală este de a susține că vor fi stivuite pe partea de sus.

Următorul pas trebuie să aduceți mai întâi conducta de gaze arse de la aragaz. Mai mult, pe platourile de căpriori pus grinzi navete. Grinzile trebuie să fie instalate cât mai aproape posibil unul de altul.

Ele sunt fixate la căpriori cu cuie sau sârmă. În condițiile pădurii pot fi folosite în loc de grinzi asociate mănunchiuri de nuiele, stuf sau papură.

Fețele de capăt cusute pe verticală, precum și acoperișul, pe de o parte, puteți crea o fereastră pe de altă parte face ușă, și atârnă ușa.

Înainte de instalarea acoperișului de pe acoperiș poate fi pus straturi de material pentru acoperișuri, acesta va ajuta la menținerea căldurii în interiorul Dugout. În plus, întregul straturi cadru acoperiș obkladyvaetsya de lut moale.

Fiecare nou strat este depus după precedentul uscat. Grosimea tuturor straturilor trebuie să fie de aproximativ 15 centimetri. Peste straturi de lut se întinde gazon. Capetele trebuie să fie, de asemenea, acoperite cu lut.

În jurul necesitatea de a construi un dugout de canale de scurgere a apei de ploaie, care in timpul, apa nu curge în casă.

Toți acești pași vor ajuta să răspundă la întrebarea: cum să facă Dugout? La finalizarea tuturor acestor acțiuni, lucrările externe privind construcția de adăposturi finalizate, și puteți continua pentru a termina în interior.

retușarea

Dacă aveți de gând să echipeze Dugout pentru adăpost, ca un depozit sau pivniță, acesta poate fi o finisare minimă ieftin.

Pentru a începe, trebuie să instalați cuptorul, puteți face din pietre sau cărămizi rezistente la căldură. Deoarece există o problemă cu ventilație, ne-am stabilit pre-coș de fum, un fel de capota.

Mobila poate fi, de asemenea, asamblate pe site-ul din plăcile rămase, pentru o viață normală și confortabilă vor fi suficiente paturi, o masă și un cuplu de scaune.

Cum de a construi o pirogă cu mâinile sale sfaturi video,

Acest lucru nu are nevoie de o mulțime de îndemânare și dexteritate. De asemenea, puteți cui rafturile în unele locuri unde nu vor interfera.

Pentru cea mai mare căldură de rezistență a pereților poate fi placată placi tăiate felii subțiri, în plus, puteți face podeaua de lemn, acesta va proteja picioarele de umiditate.

Un zid împotriva căruia cuptorul, se acoperă plăcile nu sunt recomandate pentru a evita un incendiu.

În timpul de construcție nu uita măsurile de securitate, utilizați numai o fixare sigură, fixare, grinzi instrument de înaltă calitate.

Dacă sunteți în pustie pădure și aveți nevoie de ajutor medical de urgență, acesta va trebui să se exercite pentru tine.

Deci, să păstreze întotdeauna o trusă de prim ajutor cu toate necesitatile: iod, vata, bandaje, arde, și un set minim de medicamente.

Acum, după ce a citit acest articol, veți ști cum să construiască o colibă. Și construcția sa nu va avea probleme și dificultăți.

Și dacă nu sunteți sigur dacă este sau nu pentru a construi o colibă, atunci răspunsul este, desigur, necesar.