Cum de a construi musculare la sfaturi și trucuri de acasă

Cum de a construi musculare la sfaturi și trucuri de acasă

Cum de a construi musculare acasă? Este necesar să se angajeze în cel puțin o oră pe zi, cauzând diferite zile pentru a lucra diferite grupe de mușchi. De exemplu, luni, vă puteți antrena mușchii spatelui și brațelor. Marți face un program pentru mușchii coapselor și gambe. Mediul poate fi o zi, atunci când va instrui piept. În fiecare zi trebuie să faci cel puțin un exercițiu de presă.Formarea ar trebui să aibă loc în putere deplină - dacă doriți să aveți un corp puternic, masiv va trebui să lucreze în mod activ. Dar nu uita de restul. creste masa musculara in timpul perioadei de repaus. proces activat și în timpul somnului, astfel încât să fie sigur că pentru a obține suficient de somn. În acest mod, întrebarea: „Cum de a construi musculare acasă?“ Acesta va fi rezolvată rapid.

Cum de a construi musculare la sfaturi și trucuri de acasă

Pentru a rezolva problema cum să câștige masei musculare la domiciliu, ar trebui să aibă grijă de o anumită cantitate de echipamente. Pentru rezultate solide au nevoie de o tijă, care a inclus un număr suficient de clătite. Dobândi gantera cu model - este mai ieftin decât să cumpere în mod constant nouă greutate mai mare. În cazul în care greutatea de ponderare nu va crește cresterea masei musculare se va opri în curând.Cum de a crește masa musculară fără a cumpăra echipamente scumpe? Ia primele etape ale opțiunilor de costuri. De exemplu, în loc să cumpere tije scumpe pot fi turnat sub formă de pastă de ciment. Multi culturisti „acasă“ a început cu faptul că turnat două găleți de beton le înhămat la bara a barei. Dar, cu timpul, atunci când mușchii cresc la cât mai mult posibil cu această greutate de greutate dimensiunea materialului, va trebui în continuare să cumpere bar cu clatite.

Este imperios necesar să aibă o bancă puternică și stabilă. Este de dorit ca ea poate fi ridicată și fixat la unghiuri diferite.

Echipamente accesibile și eficiente pentru o sală de gimnastică acasă - bara orizontală. Acesta poate fi montat pe perete bară orizontală. Pentru apartamente mici pot fi achiziționate astfel de echipamente și fixați-l în pragul ușii.

Pentru a ajunge la întrebarea: „Cum de a construi musculare acasă?“ în mod fundamental, este recomandat să cumpere rafturi pentru genuflexiuni. Fără corp genuflexiuni masiv nu poate fi creat. Dacă nu aveți suficienți bani, fabrica o astfel de poziție de unul singur sau ordine într-un atelier de tâmplărie.

Cum de a construi musculare la sfaturi și trucuri de acasă

Dacă nu face o dieta corecta, în loc de mușchi masive în timpul antrenamentelor intense va „agăța“ de relief, dar corpul vânjos. Dacă setați-vă o sarcină: „Vreau să câștige masei musculare“ - trebuie să mănânce o mulțime de proteine, care este fundamentul în construirea fibrelor musculare. Este important ca hrana era frecventă, dar porțiuni mici. Sunt recomandate la fiecare două ore.

Asigurați-vă că pentru a intra în carbohidrati dieta și beți multă apă. Dar mai bine pentru a limita grăsimi. Cele mai bune produse sunt uleiuri vegetale, ulei de pește de înaltă calitate.

Aceste sfaturi sunt la aplicarea lor corectă în mod necesar a se obține rezultate. Ai formare de succes!

Cum de a construi musculare la sfaturi și trucuri de acasă