Cum de a ascunde o conductă de gaz în video de bucătărie fotografie idei

În cazul în care renovări în zonele de bucătărie, de multe ori se pune întrebarea, cum se ascunde conductele de gaz. Această situație apare, în orice caz, deoarece chiar și în designul cel mai neobișnuit și extravagantă a spațiilor unei conducte de gaz nu poate încăpea. Acesta este motivul pentru care merită luat în considerare modalități de a ascunde. Nu trebuie să-și piardă inima, în cazul în care nu vin în minte nimic de călătorie, este în valoare de a încerca să iasă din această situație frumos.Deci, cum să se ascundă conducta de gaz următoare:

1. Închideți sistemul de gaz set de mobilier. În acest caz, va fi necesar pentru a comanda un model special, trompe l'oeil, cu golul interior, de exemplu, dulapuri de perete. Ele ajuta ascund conducta de interior, iar acestea vor rămâne disponibile imediat.

2. Auto-construi obiect, vizual amintește de cabinet, dar fără sarcini funcționale directe. Aceasta poate fi o conductă pentru conducte de gaz. Sarcina sa numai decor vor fi incluse. Această soluție la problema este, de asemenea, destul de convenabil, deoarece nu împiedică accesul la sistemul de gaze, care este un cel mai important lucru important și, probabil, pentru siguranța oamenilor.

3. Aveți posibilitatea să utilizați un ecran de metal, care este suspendat și se închide conducta. În cele mai multe cazuri, aceste produse sunt utilizate pentru a ascunde sistemul de încălzire.

4. considerat cel mai economic pentru aceste tuburi pictura. Este mai bine pentru a alege o vopsea de culoare care se potrivește cu schema de culori a spațiului interior. Vizual, conductele de gaz nu sunt vizibile, nu va atrage atenția asupra lor.

Există și alte metode de a da conductelor de gaz estetica. Despre ei Bole mai mult.

Trebuie să înțelegem că înainte de a instala orice elemente decorative ar trebui să se consulte cu un instalator de gaz calificat, deoarece nu toate elementele vor fi în măsură să furnizeze securitate absolută. Trebuie să ne amintim că ascunde plictisitoare sistemul de gaze este, de asemenea, interzisă, la fel ca în cazul scurgerilor de gaze, se va acumula în spațiul dintre perete și un element decorativ bine instalat. Aceasta este plină cu consecințe grave, dintre care una este o explozie de gaz.

Cum de a ascunde o conductă de gaz în video de bucătărie fotografie idei

Cutia este făcută din gips-carton

conducta de gaze neatractive împiedică să creeze o atmosferă interioară interesantă, și poate fi un obstacol la aranjamentul dorit de mobilier de bucătărie și aparate. Problema este rezolvată sistem de gaze ascunde. Cel mai frecvent mod de a ascunde este de a instala o cutie specială, care va masca. El este realizat din gips carton. Acum, în mai multe detalii despre procesul de construcție a unui astfel de element de.

Materiale necesare și echipamente pentru constructii:

1. Foile de gipscarton (materiale mai bune de cumpărare, care este rezistent la mediu umed);

2. Profile verticale;

3. Dispozitiv pentru strângerea șuruburilor autofiletante;

4. Mai multe șuruburi;

Toate materialele de construcție necesare pot fi achiziționate de la orice magazin de hardware complet, nu există nici o lipsă de materiale.

Cum de a ascunde o conductă de gaz în video de bucătărie fotografie idei

algoritmul

Astfel, trebuie să fie îndeplinite următoarele procese:

1. Inițial, determina parametrii dimensionale ale cutiei planificate, deoarece scopul tuturor activităților este de a asigura închiderea conductelor de gaz, dar dacă este necesar, și acces fără griji pentru ei.

2. Porțiunile relevante necesare pentru a stabili profilul vertical și apoi se măsoară diferența dintre elementele.

3. Apoi, pentru a crea marcajele de pe foile de gips carton, creând astfel o preformă, care apoi trebuie să fie tăiate cu foarfeca, din metal.

4. Șuruburile autofiletante pentru a fixa piesele de pe profilele.

5. Dacă este necesar, pe porțiuni de legătură elimina neregularități și fisuri. Puteți face acest lucru prin utilizarea miezului de spumă, excesul este eliminat în cele din urmă.

Deci, după lucrarea, cea mai mare parte a evenimentelor de mascare gata.

Acum trece la decorul partea din față a cutiei. Tipurile de muncă de finisare pot fi diferite. Principalul lucru este de a face totul în conformitate cu interiorul bucătăriei elementului creat în armonie cu ea.

Cum de a ascunde o conductă de gaz în video de bucătărie fotografie idei

Avantajele acestei metode de tuburi de închidere includ:

1. Ușor pentru a crea și a instala o cutie;

2. Aspectul estetic.

Dezavantajele includ:

1. Pierderea zonelor de teren utile, care nu este foarte acceptabil pentru zone mici ale spațiilor. Acolo, fiecare centimetru este de mare importanță.2. Încălcarea reglementărilor de siguranță, precum sistemul de gaz trebuie să fie disponibil în orice moment al zilei.

3. În cazul reparațiilor, demontarea unor astfel de structuri este inevitabilă.

Cum de a ascunde o conductă de gaz în video de bucătărie fotografie idei

cum să se ascundă o conductă de gaz în fotografie bucătărie

Elemente de mobilă și cabinet de perete

Astfel de dulapuri sunt mobilier blenda, nu au nici un perete din spate. De altfel, țeava se extinde vertical se poate închide cu succes dulapuri, cât și pe orizontală plasate pe rafturile de mobilier de bucătărie. Producătorii de mobilă au în crearea de proiecte de mobilier ia întotdeauna în considerare toate liniile de comunicare disponibile în cameră, făcând un dulapuri și dulapuri speciale, care apoi sunt camuflate de gaze naturale.

Dacă mobilier nou nu este inclusă în planurile dumneavoastră, puteți face un dulap de perete cu propriile sale mâini. Acordați atenție faptului că niciodată, în nici un caz să fie utilizate, pentru instalarea conductelor de gaz dulap.

Cum de a ascunde o conductă de gaz în video de bucătărie fotografie idei

Cadrul sub caseta de gips-carton

Trebuie remarcat faptul că un contor de neatractiv și clasamentul, de asemenea, poate fi închisă într-un dulap. Principal este crearea și selectarea elementului creat, care se potrivește în dimensiune. Trebuie înțeles faptul că încălzitorul de apă de gaz nu trebuie plasate în cabinet, deoarece necesită un sistem de ventilație puternic.

Tub masca metoda neobișnuită

Există cazuri când supapa de gaz în casele stabilite la șaptezeci și cinci de centimetri de acoperire a pardoselii, atât de des se află sub partea de sus de masă. Mulți oameni preferă să construiască într-un astfel de caz, tăblia mesei, care este îndepărtat atunci când este necesar.

Cu această metodă de mascare, pentru a ajunge la poarta suficienta, dar în pasajul de foraj de masă, care va fi amplasat deasupra supapei. Mecanismul este ușor de manevrat, care este fixat pe conducta. În partea inferioară a țevii creează o tăietură, aluneca apoi robinetul.

Se pare că, cu o astfel de mâner poate fi acoperit cu robinet de gaz pe blatul de ușor și rapid. Aceasta, desigur, este foarte neobișnuit, dar o astfel de deghizare nu ar încălca normele și reglementările de siguranță, și, în consecință, nu se va exprima plângerile gasman.

Cum de a ascunde o conductă de gaz în video de bucătărie fotografie idei

cum să se ascundă conducta de gaz în bucătărie, pentru reparații

Element Reylingovy

Uneori se poate observa că comunicarea de gaz sunt situate de-a lungul peretelui de bucătărie principală (șorț). Adesea, conductele sunt între dulapuri și blatul de lucru. Într-o astfel de situație în compozițiile interioare sunt sistem reylingovye perfecte. Acestea sunt uneltele cu care pereții sunt plasate rafturi, uscător, cârlige pentru diferite nevoi, și alte lucruri necesare pentru bucătărie. Apoi, construcția conductelor de gaz va servi ca element al elementului reylingovogo.

Pentru a introduce conducte de gaz sub șine trebuie să:

1. Curățați țeava la luciul metalic.

2. le vopsea în mai multe straturi de vopsea crom.

3. vis și pune tuburi pe tot felul de accesorii și dispozitive, acesta poate fi prosoape suporturi, rafturi și cârlige. În plus, este nevoie de locul lor, astfel încât, în scopul de a face să pară ca și cum acestea sunt montate direct pe conducte.

Decorarea de comunicații de gaze

În cazul în care nu are tracțiune, creând blocaje de gips-carton (de exemplu, în cazul în care există o mică zonă în bucătărie) și o modalitate de a ascunde conductele cu ajutorul unei glisante vite nu vă convine, apoi rezolva problema cu tevi deghizare ajuta decorarea lor. Aceasta este, la rândul său conductele de gaz în elementele neobișnuite de soluții de interior.

În cazul țevilor cu diametru mare, opțiune foarte interesantă ar fi utilizarea mozaic. Această conductă, cu siguranță, va fi interesant de accent și elegant, în interior. De asemenea, puteți arăta talentele lor la produsele de gaze de arta pictate modele interesante utilizate aplicații. Astfel de produse sunt răsuciți suficient de originale.

În plus, conducta poate fi vopsit in culoarea trunchiului de mesteacăn, iar pereții sunt vopsite pentru a decora frunze. Este foarte posibil de a face cu mâinile, dar dacă aveți dubii, ar trebui să utilizați serviciile de decoratori profesionale sau de master art.

In plus, prin intermediul conductei decora echipamentul original decupaj. A petrecut materiale care idei au nevoie de un pic, doar glisează în mai multe straturi cu imagini interesante, lipici si vopsele (clătire).

Cum de a ascunde o conductă de gaz în video de bucătărie fotografie idei

Deci, trebuie să faceți următoarele pentru a crea un decupaj:

1. În primul rând aveți nevoie pentru a curăța conductele, și apoi vopsea.

2. tampoane umede în adeziv, având grijă pentru a elimina un strat cu un model.

3. Punerea la țevile, cu atenție model neted.

4. După uscarea fâșiile, este necesar să se acopere suprafața lacului.

Rețineți că modelele pentru o astfel de cantitate mare de echipamente, asa ca avem nevoie pentru a obține imaginea care va fi cea mai potrivită pentru decorul de bucătărie.

Dar dacă toate la fel, nu ai putea gândi la nimic, nu strica sa se refere la specialiști. Acestea vor ajuta să iasă din această situație.

Concluziile importante nuanțe

1. Este necesar să se acorde atenție faptului că, în conformitate cu toate regulile și reglementările, sistemul de gaz și contoarele sunt instalate în locuri proeminente.

2. Sistemul de gaz trebuie să fie în accesul liber în orice moment. Și nu este discutată, ca gasman ar trebui, dacă este necesar, o situație de urgență de închidere a gazului și au reparații necesare.

3. Amintiți-vă că liniile de gaz sunt interzise să efectueze pe cont propriu. Numai în cazul în care există o autorizație, atunci este permis transferul.

4. În cazul în care s-a decis să închidă conductele folosind dulapuri sunt selectate astfel de modele care nu au un perete posterior. În acest caz, reducerile pentru a produce furtunuri orizontal, deasupra și dedesubt. Contorul este de asemenea posibil să se acopere fațada dulapului, dar trebuie să vă amintiți-l ușor accesibil.

5. Chiar și în etapa de reparații trebuie să fie preocupat de toate nuanțele gazului, consultați de gaz pentru a muta conductele pe proiect și amplasarea bucătăriei în ea sistemul de gaze.

6. Fiți conștienți de securitate. Nimic nu este mai important pentru ea. Este mai bine să fie în interior nu este, cum ar fi planificat, dar sunt îndeplinite standardele de siguranță. Apropo, în unele zone, în general, nu poate masca conducta.

7. Trebuie să visăm, conducte mulțime de opțiuni masca. Alegeți opțiunea corespunzătoare în funcție de serviciul de specialitate de gaze consiliere. Principalul lucru este de a satisface cerințele de opțiunea de securitate.