Cum de a asambla un pachet de documente pentru construcția casei

Acasă »constructii» Asamblarea unui pachet de documente pentru construcția casei

Cum de a asambla un pachet de documente pentru construcția casei
Vrei o casă de țară confortabilă? Prima și cea mai simplă etapă - achiziționarea de terenuri. După aceea, totul este un pic mai complicat. Înainte de a trece de a pune bazele pentru o casă de țară. trebuie să treacă printr-o serie de proceduri birocratice. Pentru a colecta documentele necesare pentru construirea casei. permisiunea de a construi o casă de țară, un certificat de inspecție site-ul pașaport obiect de construcție, contracte și permite companiilor de gaz și de energie. Nu începe de construcție înainte de a avea la îndemână va fi toate documentele necesare. Fără a semna toate contractele, permise și alte documente, clădirea va fi considerată samozastroya, și în conformitate cu legea, veți pierde drepturile de proprietate, și casa în sine este probabil să fie demolată.În diferite regiuni din România, un pachet de documente pentru construcția de case diferite. Obligatoriu în toate cazurile este permisiunea de a construi o casă de țară. Acesta este eliberat de către autoritățile locale. Unii oameni sunt în speranța pentru o lege federală privind amnistia dacha fără a obține permisiunea de a construi o casă de țară, în mod ilegal clădiri construite pe site-uri, în speranța în viitor fără probleme trage chiar pe proprietate. De fapt, atunci când lucrările de construcție sunt finalizate, legalitatea acțiunilor lor, precum și dreptul la locuință construit, va trebui să dovedească în instanță. Chiar dacă decizia instanței va fi pozitiv, va trebui în continuare pentru a colecta documentele necesare pentru construcția casei și a obține permisiunea de a construi. Deci, pentru a rezolva problemele cu documentele de preferință, înainte de începerea construcției.În funcție de localizarea geografică a clădirilor viitoare, poate fi necesar, de asemenea, următoarele documente:

  • contract de vânzare a terenurilor;
  • plan cadastral;
  • topografie site-ului;
  • proiecte de structuri adiacente;
  • capitole petiție unitate teritorială;
  • documente care confirmă faptul că legătura de comunicații este posibilă.

Ordinea de executare a documentelor la domiciliu

Documentația de proiect, care trebuie să fie rezervat în avans și de a primi toate clădirile viitoare ar trebui să fie luate în considerare, inclusiv un foișor și un garaj.

Autoritățile locale au depus deja o cerere colectate în momentul în care pachetul de documente pentru construirea casei. Cererea se consideră aproximativ zece zile. În acest moment, se efectuează o evaluare a documentației depuse. Numai după aceea vi se dat permisiunea de a construi o casă de țară. Perioada de valabilitate de zece ani. Dacă nu aveți timp și dorința de a face actele, puteți solicita ajutor de la orice agenție imobiliară locală. Această organizație pentru o taxă, se va efectua colectarea și pregătirea documentelor necesare pentru construirea casei.

În timpul construcției de case de țară pentru o viață sezonieră sau dependințe non-rezidențiale etapa de înregistrare și obținerea de autorizații pentru construirea unei case de țară poate fi evitată.

După finalizarea înregistrării vă va fi următoarea documentația de lot. În aceeași agenție imobiliară vă poate ajuta să determinați clădirile permanente și, de asemenea, nu uitați să obligatoriu obține pașaportul tehnic ITO. Numai după ce casa va fi listat în Registrul național al clădirilor și structurilor, se transformă într-o proprietate de lichid care poate interesa potențialii cumpărători.