Cum de a asambla o blocare a ușii cu propriile mâini

Mulți oameni se confruntă cu problema de modul de asamblare de blocare a ușii. Și cine, dacă nu o jumătate de puternică omenirii să aibă grijă de securitatea casele lor. Complexul este pe protecția „acasă“ dvs. de măsuri include mai mulți factori, inclusiv prezența unei frumoase uși puternice cu încuietori sigure.Cum de a asambla o blocare a ușii cu propriile mâini

Auto-instalare de blocare a ușii

Unii sunt de părere că acum stabilit ușa cu încuietori de complexitatea nu ridică probleme majore. Trebuie doar să găsească un maestru bun, care va sfătui să stabilească o ușă de calitate, fără dispozitive mai puțin de blocare de calitate. În cazul în consultanță de specialitate poate fi gratuită, instalarea ca intrare. precum si usi de interior si blochează le va costa o sumă ordonată.

Prin urmare, pentru a înțelege știința acest lucru, cum să asambleze de blocare ușa din față trebuie încă fiecare om care se respecta. Acest lucru va șterge avantaje: salvarea bugetului de familie și, în cazul produselor de degradare, puteți rezolva întotdeauna problema cu mâinile lor, fără implicarea serviciilor cu plată.

Tipuri de încuietori pentru uși

Mai întâi trebuie să ia în considerare modul în care sunt clasificate încuietorile. În funcție de tipul de instalare a produsului sunt:

Cum de a asambla o blocare a ușii cu propriile mâini

Tip de suprafață încuietori pentru uși

Cum de a asambla o blocare a ușii cu propriile mâini

Scobiturii încuietori tip (intern)

Primul tip este utilizat într-o măsură mai mare pe ușile dependințe, garaje, grajduri și așa mai departe. De regulă, case de locuit și apartamente, astfel de încuietori nu este utilizat datorită funcției sale de protecție redusă. Prin urmare, mai detaliat în celelalte două exemple de realizare.

Deasupra capului și blochează produsul în gradul de secretizare al mecanismului de blocare sunt împărțite în cilindru și levier. Modelele cu mecanism de blocare a cilindrului este mai frecvent și în cerere, la fel ca în cazul unui cilindru de înlocuire (larve) pot face pagube, în timp ce în pârghia de dispozitive de blocare va trebui să se schimbe complet.

încuietori Rim

Cum de a asambla o blocare a ușii cu propriile mâini

de blocare a ușii cu mecanism cilindru

Modelul de blocare este considerat cel al scrisorii de transport cel mai simplu de design de blocare. Instalarea nu este prea mare deranjul, și în contrast cu tie-produsul are un efect redus asupra integrității foii de ușă. blocare montat pe partea interioară a materialului și gradul de protecție în acest caz, afectează ușile masive.

În conformitate cu caracteristicile de design ale modelelor de încuietori vin în mai multe forme. În unele produse, puteți deschide ușa pe ambele părți ale cheii în cealaltă - pe partea interioară a deschiderii este prevăzută cu elementul rotativ. Nivelul de securitate de blocare poate fi îmbunătățită prin utilizarea de șuruburi și pană-fuse oarba.

Pentru cei care nu știu, cum să colecteze de blocare lot, există o simplă bucată de sfat: atunci când vă cumpărați produsul, verificați întotdeauna echipamentul de ambalare. În plus față de hardware-ul, cheile de înlocuire și barele aeriene, trebuie să fie în mod necesar a diagramei ansamblului de blocare a ușii.Instrumente de instalare

Pentru a instala încuietori RIM trebuie să pregătească un set optim de instrumente. În funcție de materialul foii de ușă, veți avea nevoie de:

 • Burghiu de metale (arbori) de diferite dimensiuni;
 • șurubelniță;
 • ciocan greutate redusă;
 • creion sau un marker;
 • pătrat de construcție;
 • Bandă de măsurare;
 • daltă;
 • Bulgară.

Cum de a asambla o blocare a ușii cu propriile mâini

Necesar arsenal instrument de suprafață de montare-blocare

Locks de instalare

O modificare populară a aeriene de încuietori - model de producție „Zenith Khimmash“ ZN1-2 Ltd. (exemplul său considerăm procesul de pașii de instalare). Caracteristicile modelului sunt:

 • instalare ușoară pe web de lemn și metal;
 • lubrefiere necesare piese de blocare, ca piese de larve sunt realizate din bronz;
 • , fără probleme de funcționare;
 • durată lungă de viață.

Pentru munca mai mult succes pe instalarea prima prioritate castel ar trebui să fie un studiu detaliat al etapei de instalare cu pas instrucțiunile și să respecte toate punctele procesului. Astfel, considerăm modul de asamblare ZN1-2:

Cum de a asambla o blocare a ușii cu propriile mâini

Model de tip Surface ZN 1-2

 1. În primul rând aveți nevoie pentru a face marcaje creion sub montură carcasa principală de blocare.

Se determină înălțimea instalației produsului, concentrându-se asupra creșterii membrilor familiei. Cea mai bună opțiune - 110-150sm.

 1. O gaură de diametrul dorit, după cum este necesar modifica pentru a evita mobilitatea corporală.
 2. Reparăm corpul de blocare. Alegerea elementelor de fixare în funcție de materialul foii de ușă. Pentru ușile din lemn se potrivesc șuruburi de lungime dorită, ușa de metal este mai bine să pregătească un șuruburi cu diametrul corespunzător.
 3. Verificați cursa supapei, trebuie să se deplaseze lin, fără prea mult efort, iar frecarea suprafeței de rezemare.
 4. În continuare element de blocare pentru a regla și aliniați mecanismul de împerechere, care gaura trebuie să coincidă exact cu o blocare „limbă“
 5. Masina de gaurit găuri pentru fixarea șipci de împerechere și fixați ferm panoul cu șuruburi.
 6. Etapa de instalare finală va fi de a controla verificarea mecanismului de blocare în ansamblu. Elementul de blocare trebuie să fie un membru să se împerecheze cu ușurință, fără frecare, în acest caz, de blocare va fi o lungă și fără probleme.

Cum de a asambla o blocare a ușii cu propriile mâini

Conducerea de montare încuietori RIM cu propriile sale mâini

Broaste ingropate

Instalați modelul de blocare a broaștei diferă în mod semnificativ de tehnologia de instalare a produsului deasupra capului. În acest caz, pentru a nu strica panoul de ușă, trebuie să aibă cel puțin abilități de tâmplărie.

Cum de a asambla percutor de blocare a ușii

Mecanisme Veșnic și mașini de om nu a fost încă inventat, așa că, dacă s-au confruntat cu faptul de deteriorare a cilindrului de blocare, este absolut nici o panica nu este necesară. Defecțiune a lacătele jantei poate fi doar unul - din mecanism ordine larvă. Această parte trebuie să fie înlocuit, și cum să asambleze cilindrul de blocare și să o înlocuiască - acest lucru va spune comanda.

În cazul în care activitatea de blocare a ușii a devenit nu vă convine, atunci nu se grăbesc să cumpere un nou dispozitiv. Este de dorit să se afle motivul de uzură sau rupere a cilindrului (larve). Pot exista mai multe:

 • utilizarea neglijentă un sistem de blocare (element mixt, a încercat să deschidă cheile principale, etc.)
 • Acesta a fost cumpărat de un model fals al castelului.

Acțiunile tale ar trebui să fie după cum urmează:

 1. Încercați să grub grăsime, după ce a înmuiat cheia în uleiul de motor. Dacă cheia în cilindrul a început să se rotească încet, atunci problema este rezolvată.
 2. Dacă acest lucru nu funcționează, înlocuiți cilindrul nu poate scăpa. Pentru a face acest lucru, de blocare factura îndepărtată de pe web.
 3. Desfaceți cele două șuruburi care fixează bot la corpul de blocare. Cilindrul trebuie să fie eliminate și să o înlocuiască cu o nouă parte.

Cum de a asambla o blocare a ușii cu propriile mâini

Mecanismul de blocare tip de suprafață

 1. Verificați operația de blocare atunci când ușa descuiată. În cazul în care dispozitivul funcționează corect, puteți utiliza blocarea.

La o nouă larvă a lucrat impecabil, trebuie să-l ocupe cu atenție. Atunci când inserați, scoateți cheia sau manivela, cu atât mai multe labagii de efort nu au nevoie. Dacă doriți să ungă singura cale, care este dată mai sus, nu este recomandat să se toarnă uleiul direct în cilindru.

Nu te grabi pentru a bloca ușa, în cazul în care aveți dubii o funcționare perfectă a mecanismului de blocare!