Cum de a apela dorințele zână

Fiecare persoană are o dorință secretă, care, pentru un motiv oarecare, nu în grabă să fie puse în aplicare. Asta nu merita fluturând o mână de la el, deoarece există mai multe moduri care pot ajuta la punerea sa în aplicare. Puteți, de exemplu, cere ajutor de la ființe supranaturale. Din acest articol vă va învăța cum să numim dorințele zână.dorește zână apel

Zânelor - creaturi bune din lumea luminii, care poate ajuta o persoană pentru a rezolva o problemă, pentru a efectua dorința lui, și pur și simplu a da sfaturi. Trebuie doar să creadă în magie și puterea zânelor, atunci va fi capabil de a obține ceea ce doresc.

Cum se poate apela un dorințele zână acasă?

Sunați casa zână este destul de simplu, dar va lua pentru a stabili contactul cu această creatură, adică să tune în vibrația. Acest lucru va ajuta la desen: va trebui să luați cerneală sau creion și să încerce să atragă o zână pe o foaie de hârtie. Puteți aprinde chiar și o lumânare, pentru a da o mai mare semnificație sacră ritual. Când desenul este gata, ar trebui să se uite în ea, și se repetă de trei ori dorința lui. Urmat punându-l sub pernă și du-te la culcare.

De asemenea, puteți merge doar în pădure, să plece darul zane pădure în formă de coșuri de fructe și de a pune-o cu privire la punerea în aplicare a planului. Apoi, trebuie să mulțumesc zâna și se lasă fără să se uite înapoi.zână Apel dorește zi

Dacă aveți o problemă serioasă sau doriți să vă dorința ta sa devina realitate cât mai curând posibil, puteți utiliza ritul descris mai jos.

Pentru a efectua ceremonie, veți avea nevoie de:

  • 3 farfurioară cu apă pură;
  • 3 bucăți de zahăr;
  • o bucată de cretă;
  • scaun;
  • hârtie;
  • pen.

În primul rând, ar trebui să ne ton cu ritualul. Acest lucru va necesita să stea în tăcere și de a calma gandurile tale, ar trebui să se gândească numai dorinței sale. Ridică o bucată de hârtie și scrie dorința de a manipula. Apoi, cu dorința de a pune o notă în buzunarul din stânga de haine.

După aceea, ia mâinile de cretă și de a desena un cerc pe podea. În centrul poziționa scaunul, dar nu este o farfurie și zahăr. Bend peste scaun și spune următoarele cuvinte de trei ori: „Vă provoc, urări de basm! Treziți din somn, chiar și pentru un moment să vină la mine. " Apoi pronunțat dorința cu voce tare, și fiecare fel de mâncare este plasat pe o bucată de zahăr. Trebuie dizolvat în apă. Pentru a veni adevărat doresc ritul mai rapid recomandat în timpul lunii pline.

zână Apel dorește noapte

Tonuri de dorințe feerice permise numai într-o noapte cu lună plină. Pentru ritualul nevoie de următoarele elemente:

Lumânări trebuie să aranjeze astfel încât un triunghi; în centrul pus un pahar cu apă. perdele pentru ferestre sunt închise, iar apoi trebuie să meargă la sticlă și spun aceste cuvinte: „Fairy dorințe Vino, arată-te.“

Dacă Fairy misterios binevoiește să vină, atunci suprafața va fi ondulații greu de remarcat. După ce-l vezi, doar spune cu voce tare dorința lui. Și pentru a mulțumi și potoli setea zână, ar trebui să-l lăsați pe pervazul ferestrei de bomboane. Acest ritual este permis să efectueze de două ori pe lună.

Mai multe informații despre lucruri bune de apel pot fi găsite în articolul nostru Cum de a apela o zână.