Cum de a apela de pe computer pe telefon gratuit

Pentru a nu au fost niciodată erori în apel, utilizați browserul Chrome. Cred că vorbesc nu este necesar, dar încă: trebuie să aveți un microfon și boxe conectate la computer pentru a efectua apeluri către dispozitive mobile.apeluri gratuite pe Internet pentru dispozitive mobile

site-ul următor YouMagic.com - face posibil pentru a apela gratuit. Nu poate fi conectat tarif convenabil „luna Free“. Având în vedere aceste apeluri timp de cinci minute pe zi - numere fixe la Moscova și București. Pe apelurile de web-serviciu nu poate numere geografice de tip rețea GlobeCEN 883140 (GlobeCEN) - toate acestea sunt, de asemenea, complet gratuit.

Apelurile la cazare Moscova și Sankt Petersburg

Apeluri gratuite prin serviciul de apeluri mobile

apeluri gratuite pe call2friends de servicii Internet

Serviciile acestor operatori sunt numite SIP-număr. Comunica cu prietenii, rudele și cunoștințele pentru sănătatea ta!

Apeluri din lista de contacte: lista contactelor dvs. fac clic pe unul dintre ei pe care doriți să apelați de pe computer. Faceți clic pe săgeata îndreptată în jos, acesta se află lângă un chat în miniatură. Faceți clic pentru a apela și formați numărul.

Apel fără lista de contacte: nu este o mare schimbare chiar în partea de jos a Skype faceți clic pe „Call sau trimite SMS-uri». Un panou se deschide în cazul în care aveți nevoie pentru a apela numărul.

Utilizați prima metodă sau a doua, nu contează! Apoi, trebuie să formați numărul de telefon la care doriți pentru a stabili conexiunea. Apoi, veți auzi în receptor operatorul, pentru a asculta sugestiile sale.

La această scriere se termină. Aboneaza-te la actualizări de blog-ul meu și nu pierdeți nimic. Până când ne vom întâlni din nou!

Mai ales pentru tine

Spune-le prietenilor informații utile

Vă mulțumesc foarte mult pentru un astfel de articol util! Am 😉 iau această lună și până în prezent totul este în regulă. Prețurile sunt mult mai mici decât într-un operatorii de comunicații normale. Și pentru mine, atât de profitabile Skype`a.


Numai acum nu pot face față cu apeluri externe către țările CSI, este imposibil pentru un motiv oarecare. Pentru cei care au deja experiență în această afacere, împărtășiți?
În general, aș recomanda. Mulțumiri speciale lui Alexei.
🙂

Îmi plac aceste programe pentru accesibilitatea și ușurința de utilizare, chiar dacă mulți dintre ei nu mai lucrează în mod constant, puteți găsi întotdeauna similare. Vreau să folosesc ei nu numai pentru a economisi bani, ne se întâmplă destul de des că comunicarea mobilă poate dispărea pentru câteva zile și nu există nici o posibilitate de a contacta rudele lor.

Ce fac greșit?

cum de a apela etovo site-

Vă rog! Mă bucur să fi ajutat.

Într-adevăr program util, nu știa despre acest lucru. Vă mulțumim!

Dacă am nevoie urgent de a apela în străinătate, și nu este posibil, serviciul „Apeluri online“ ajută cool! Singurul negativ este faptul că este dat doar o singură încercare de a apela, iar apelul nu funcționează întotdeauna prima dată. Recent, site-ul a descoperit Zadarma.com, Interfață simplă și intuitivă, cu o lună este dat 30 de minute, suficient de bun pentru mine.

Știu parțial aceste informații, am vecini pe „pentru nimic“ sit. Soția sa lucrează în străinătate și dă un apel, este foarte convenabil și nu a auzit niciodată că au existat probleme, dar nu știu că multe dintre aceste servicii. În viața de o mulțime de situații diferite și nu au întotdeauna posibilitatea de a apela în roaming, precum și - o soluție de mare. Vă mulțumim pentru informațiile!

Este nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a efectua apeluri de la PC la zadarma servicii de telefonie mobilă. Cât despre mine, acest serviciu este cel mai bun, este foarte convenabil și de interfață, de calitate bună apel, și conexiune relativ costisitoare (în unele cazuri, chiar și gratuit) user-friendly. În ceea ce privește apelurile prin Skype, mi se pare că ratele lor sunt foarte scumpe, nu este justificată, chiar prin Skype, am sunat pentru o lungă perioadă de timp, poate situația cu tarifele care le-a schimbat.

nu trebuie să apel în străinătate la comun, dar este necesar în cazul în care nu sunt bani, apelurile apoi apelate de pe site-ul on-line, se conectează fără probleme și oferă un minut pentru a vorbi, puțin desigur, dar gratuit. Un minus mare de acest serviciu în limita apelurile atunci când o dată chemat și nu se conectează, atunci tot scrie că se ajunge la limita, iar următoarea încercare este disponibilă numai în ziua următoare.

În epoca de acces Wi-Fi gratuit și nelimitat la internet pentru mine cel mai bun ceea ce este această aplicație, puteți chat gratuit în orice țară, nu există nici o restricție de drum, ca Viber. Acum, calculatorul nu-l folosească, dar înainte de asta a solicitat gratuit și SMS-uri trimise prin diferite site-uri, dar a trebuit întotdeauna să fie înregistrate pe diferite, pentru că peste tot există anumite limitări.