Cum de a alege un snow-pisici comentarii de modele și producători, proprietari sfaturi

Design tradițional familiar pentru multe Rumyniyanam sănii indepartezi treptat în trecut, lăsând mai perfecte zăpadă-pisici. Aceasta tehnica surclaseaza predecesorul său datorită ergonomie, funcționalitate și fiabilitate. Și nu vorbește despre calitatea ride - modele moderne ale dispozitivului oferă un efect aerodinamic, care crește caracteristicile de proiectare operaționale. Și totuși, o mare varietate de modele capabile să facă de rușine pe cineva care vrea să cumpere pentru copilul tau o calitate de zăpadă-pisici. Comentariile utilizatorilor care sunt, în general, înclinate pozitiv în ceea ce privește astfel de tehnologie va ajuta să înțeleagă nuanțele de selecție. Dar ar trebui să înțeleagă mai întâi caracteristicile cheie ale acestor dispozitive.Cum de a alege un snow-pisici comentarii de modele și producători, proprietari sfaturi

Ce este o zăpadă-pisici?

Acest tip de transport de iarnă. Ca o regulă, structura este conceput pentru utilizarea de către copii, dar există modele pentru adulți. Caracteristica distinctivă a acestei tehnici în comparație cu săniile convenționale este prezența mecanismului de frână, scaunul și volanul. Cele mai frecvente versiune - această zăpadă-pisicile cu un spate. Opinii ale unor astfel de modificări a sărbători confortul lor și un nivel ridicat de securitate. Pe plan extern, tehnica poate semăna cu drepturi depline și snowmobile, dar această comparație dezvăluie chiar mai multe caracteristici distinctive. Diferența principală este că snowmobile sunt echipate cu o unitate speciala cu motor de tracțiune. În acest design simplu oferă încă o mulțime de cameră pentru ingineri și designeri, cu rezultatul că există diferite modele, dotate cu specificațiile și caracteristicile sale.

Cum de a alege un snow-pisici comentarii de modele și producători, proprietari sfaturi

Principalele criterii pentru alegerea zăpadă-pisici

Ar trebui să se concentreze pe proiectarea aplicațiilor. Acest lucru se referă în principal la punerea în aplicare a unei stațiuni de schi, scaunul și sistemul de frânare. Pe baza acestor date, capacitatea definită, capacitatea de încărcare, precum și posibilitatea de a aranja mai multe persoane. Cel mai important criteriu este selectarea și producerea materialului. În cazul în care modelul are o carcasă, acesta trebuie să fie confecționată dintr-un aliaj metalic durabil, precum și schi. Dar nu te rotunde și modele în care este utilizat plasticul. Acestea includ zăpadă-pisici „Timka sport“, din care comentarii prăznuiește puterea și fiabilitatea materialelor. Design-ul său și metalic elemente sunt combinate, iar din plastic rezistent la rece, cu o structură rezistentă la șocuri. Un element important al dispozitivului și un sistem de frânare. Este de dorit să se selecteze o tehnică cu mecanisme distincte, la fel ca în cazul defectării unuia pedală secundă se va efectua de frânare.

Opinii ale liniei „Timka“

Postează o revizuire a producătorilor de zăpadă-pisici poate fi Nika companie, care oferă o întreagă familie de modele „Timka“. Proprietarii cea mai mare parte pozitive despre acest produs, marcând fiabilitatea, durabilitatea și siguranța. Aceste caracteristici sunt explicate prin construcție masivă, în care sunt folosite elemente din oțel și plastic de înaltă calitate. În același timp, este în valoare de ergonomie subliniind, care are zăpadă-pisici „Timka“. Comentarii lauda confortul unui scaun moale, apucând volanului și disponibilitatea de automatizare, în special, pentru colectarea frânelor de remorcare.

Cu toate acestea, în ceea ce privește caracteristicile de performanță, există unele probleme. Dinamica și viteza cauzează o experiență pozitivă, care nu este surprinzător având în vedere masa mare. Dar suferă manevrabilitate. Manevrați astfel de modele nu este întotdeauna practică din cauza construcției masive de aceeași greutate. Există o opoziție - mulți utilizatori au criticat inutilitatea de zăpadă-pisici frânele Nika în timpul deplasării pe gheață.

Cum de a alege un snow-pisici comentarii de modele și producători, proprietari sfaturi


Review-uri de modele Viscol

Zăpadă-pisici de la Kaliningrad producător Viscol, de asemenea, sunt de producție de înaltă materiale de calitate, dar, în același timp, să evite capcanele de tehnici bugetare. Potrivit proprietarilor, modelul acestei companii oferă un nivel ridicat de confort și siguranță. Pentru ergonomie se întâlnește confortabil scaun și volan îngheț roată, și în procesul de mutare vă puteți simți beneficiile ajustărilor optime de amortizare. De remarcat că și forma de schiuri, care sunt echipate cu zăpadă-pisici Viscol. Review-uri sugerează că reprezentanții Pro Series sunt capabili să se miște, nu numai înainte, dar, de asemenea, înapoi, și de a efectua diverse trucuri cu rotații. Pentru controlul copilului capacitățile dezvoltatorii au crezut prin proiectarea și scaunul încăpător, care poate găzdui un adult. În plus, este important de menționat opinia euphonious despre proiectarea modelelor de acest brand - un producător oferă o versiune diferită a stilul original, separate de gen, fete și băieți.

Review-uri de modele Yamaha

sub marca străină care echipament de iarnă, reprezentată în România destul de larg. Unul dintre produsele lider pe piața ocupă o Yamaha. De obicei, acest brand este asociat cu snowmobile extreme, dar prezente în familia sa și zăpadă-pisici pentru copii, dintre care comentarii confirmă calitatea înaltă a tehnologiei japoneze. În special, modificările din seria Snowbike reprezentate cu un control ergonomic, o bază fiabilă și o gamă largă de funcții auxiliare. Caracteristicile speciale ale acestor modele includ proprietari de terenuri mici, ceea ce conferă stabilitatea structurii și reduce riscul de lovituri de stat. Dacă vorbim despre dezavantajele de zăpadă-pisici, apoi vine în prim-plan peeling banda este lipit. Restul modelelor sunt caracterizate prin fiabilitate, alunecare bun și ușor de utilizat.

Cum de a alege un snow-pisici comentarii de modele și producători, proprietari sfaturi

Recenzii de modele de zăpadă Moto

În gama de modele telefoane de zăpadă Moto pot fi găsite mai high-end, care sunt concepute pentru a fi utilizate și de copii și adulți. Această familie Polaris Dragon, care prezintă aparatul funcțional și robust. După cum sa menționat de către utilizatori, structura este făcută profund și fără defecte. Pentru a crea un cadru din oțel de înaltă rezistență a fost utilizat, iar corpul raționalizate este fabricat din plastic îngheț. Există, de asemenea, calitatea mecanismelor de lucru, care este furnizat de zăpadă-pisici. Review-uri și să aprecieze activitatea mecanismelor de frânare, amortizare și atent, ceea ce îl face ușor și convenabil de a depăși părțile inegale ale stratului de zăpadă. De asemenea, demn de remarcat este forma specială a laturii schiuri cu margini curbate. Așa cum este cazul cu modelele Viscol, această soluție de design îmbunătățește agilitatea de zăpadă-pisici și, în general, îmbunătățește calitatea plimbare.

Cum de a alege un snow-pisici comentarii de modele și producători, proprietari sfaturi

Review-uri de modele „Baruri“

Diferența dintre sănii obișnuite și zăpadă-pisici este destul de mare, care pot fi urmărite nu numai în construcții, dar și în lista de prețuri. Dacă aveți nevoie de un model ieftin, cu un design la îndemână și de încredere, este necesar să se facă referire la marca „batoane“. Potrivit proprietarului, special producător bibelouri tehnice nu oferă, ci un nivel de bază de performanță de calitate susținută de garantată. Acesta este un simplu zăpadă-pisici, comentarii care spun scaune moi confortabile, rezistenta materiale rezistente la frig și de direcție ergonomice. De asemenea, merită subliniat posibilitatea de pliere a spătarului, un suport pentru picioare confortabil și sistemul de frânare eficient.

Cum de a alege un snow-pisici comentarii de modele și producători, proprietari sfaturi

Proprietari de recomandări pentru alegerea

În plus față de cerințele de bază pentru materiale și de proiectare, utilizatorii sunt sfătuiți să acorde o atenție la prezența unor accesorii suplimentare. De exemplu, lista cu astfel de dispozitive trebuie să fie un ham, care va asigura un copil. Un astfel de dispozitiv, în special, sunt echipate cu zăpadă-pisici „Timka“ cu spătar. Review-uri sunt, de asemenea, critic de mulți producători pentru lipsa de mânere și frânghie durabil pentru remorcher. S-ar părea că este elemente neesențiale, dar, în practică, utilizarea de zăpadă pisicilor crește valoarea lor. Spune-i proprietarilor de a oferi și prezența roților care permit să se deplaseze liber tehnica nu numai pe capacul de zăpadă.

Cum de a alege un snow-pisici comentarii de modele și producători, proprietari sfaturi

concluzie

Desigur, în procesul de selecție nu ar trebui să fie ignorate, iar dorințele proprii ale copilului. De obicei, aventurieri tineri preferințele și-a exprimat simpatia pentru designul exterior, care se face de zăpadă-pisici. Opinii în acest sens, a cerut să se consulte culorile vii, care vor fi notate pe distanțele obiect. Probleme în această alegere astăzi nu este - aproape fiecare model este condus într-un stil memorabil și plin de culoare, care satisface cerințele copiilor și adulților are nevoie. În ceea ce privește costul de zăpadă pisici, este destul de democratică, în comparație cu alte echipamente de iarnă. Deja 1.5-2,000. Frecați. Puteți găsi o bună calitate a dispozitivului la prezența tuturor funcțiilor necesare.

Cum de a alege un snow-pisici comentarii de modele și producători, proprietari sfaturi