Cum de a alege un calculator pentru acasă

Alegerea locului de cumpărare.

Calculatoarele sunt acum de tranzacționare în jurul valorii de marile supermarket-uri de electrocasnice, magazine mici și mari de calculator. Acestea sunt făcute la comandă, uneori, a făcut probe de proiectare. PC opțiuni, o mare mulțime de cumpărare, dar, de departe locul cel mai de încredere achiziționarea unui PC este un magazin specializat de calculator. Ar trebui să fie selectate, ghidată de principiul că magazinul mai în vârstă această piață, deci este mai sigur. Dacă există un magazin de pe piață de mai mulți ani, aceasta înseamnă că este ocupat cu fermitate de nișă sale, și consumatorii încredere în el.Selectarea unei configurații corespunzătoare a calculatorului.

Doar nu uita producătorii firm- de componente.

Placa de baza: Asus, Intel, MSI.

Hard drive: Seagate Barracuda, Samsung.

Condu: Sony, Toshiba, Samsung.

Aceste mărci au fost mult timp testată în timp și utilizatorilor din întreaga lume, și așa este șansa ta de a da de produs de slabă calitate este mult mai mic.

Alegerea de periferice.

Atunci când achiziționarea unui calculator, nu uitați că poate fi necesar, în plus față de el și alții care se conectează la un dispozitiv de calculator. Această imprimantă, scaner, copiator, dispozitive de stocare externe (memorii flash, hard disk-uri portabile) și multe altele. Prin urmare, în mod obiectiv să evalueze întreaga gamă de funcții, care se va intinde pe următorul calculator.

Cum de a alege un calculator pentru acasă


Înainte de a cumpăra un calculator personal (denumit în continuare PC-ul), stabilit inițial un obiectiv, și anume, pentru ceea ce-l va folosi. Este posibil să se identifice în mod condiționat trei obiective de destinație PC: office, jocuri și de realizare profesională.

picătură profesional imediat, pentru că alegerea PC - este o conversație separată. PC de birou - nu există nici o dificultate specială de alegere, cumpara doar cel care se potrivește nevoilor dumneavoastră pentru finanțe și extern mai atrase. Gaming PC combină un computer de birou cu drepturi depline, plus posibilitatea de a juca jocuri pe calculator, precum și cele mai potrivite pentru practicarea unei profesii.

În orice caz, nu selectați o placa de baza pe preț sau de brand. Să acorde o atenție la cele patru criterii principale: chipset-ul, soclu, tipul de memorie, prezența numărului maxim posibil de sloturi de expansiune.

Decide cu privire la chipset-ul - fie că este vorba Intel sau AMD, și să aleagă cel mai proaspăt. De la alegerea chipset-ului depinde de ce tip de procesor pariezi.

Cel mai important criteriu atunci când cumpără un procesor - este compatibil cu chipset-ul și, astfel, priza de alegere. Mai mult, în funcție de buget, care este selectat în funcție de numărul de nuclee și frecvența ceasului.

RAM nu este niciodată prea mult, asa ca aici, pe baza bugetului este determinată de numărul de gigabytes.

Hard disk, unitate CD-ROM, sursa de alimentare și împrejmuirea

Vă recomandăm utilizarea SSD-drive-uri care sunt cunoscute pentru înaltă citire rata / scriere. Dar aceste dispozitive au două dezavantaje principale: prețul ridicat pe gigabyte și durata de viață scurtă în utilizarea activă. Cea mai bună opțiune - achiziționarea de SSD-drive volum mic pentru a instala sistemul de operare și datele clasice hard-disk SATA3.

Amintiți-vă, mai puternice componente, cu atât mai mult acestea sunt încălzite și consumă energie. În consecință, alimentarea cu energie nu ar trebui să funcționeze la limita, iar cazul este de a alege un sistem bun de răcire.

În ceea ce privește monitorul, tastatura, mouse-ul, și tot restul, în selectarea acestor dispozitive utilizează gustul și bugetul.