Cum de a alege primul vibrator

Cum de a alege primul vibrator

Cumpărarea primul vibrator în viața mea - cu siguranță nu este la fel de responsabil ca prima alegere a unui soț sau o mașină, dar este, de asemenea, foarte important! La urma urmei, am făcut o greșeală, ai risca să-și piardă gustul pentru viață pentru a experimenta cu jucării și, astfel, se privează la fel de mult plăcere. Este necesar să vă? Sper că nu. Și, prin urmare, voi încerca să vă ajute să faceți primii pași în lumea de mici colibri și tremurând prieteni.În primul rând. Nu fi lacom. Abordarea „și dintr-o dată nu va funcționa - cel puțin așa este păcat aruncat banii nu vor“ nu funcționează aici, deoarece ieftine nu se potrivește în mod evident. Petreceți o avere pe o jucărie cu bijuterii și incrustatii de piele de crocodil, desigur, prea devreme. Aș sfătui în cazul în care există posibilitatea financiară de a aloca pentru achiziționarea de 3-5 mii de ruble, iar dacă aceasta este scumpă - cel puțin un an și jumătate de mii.

În al doilea rând. Citiți cu atenție gama de magazine on-line, și câteva moduri diferite de a face o idee despre acest subiect. Dar, cu preferințele pre-definite, de cumpărare este mai bine conectat, pentru a învârti un vibrator in mana, atingere, dezmierdare, ghemui, încercați în timp ce pune în palma nu provoacă dezgust, dacă materialul inconștient. Iar apariția jucăriei nu poate fi întotdeauna evaluate în mod adecvat de fotografii.

În al treilea rând. Dacă nu simți o puternică dorință fetisist-l design anatomic, evita, alege ceva abstract. Culoare si textura 99 100 vibratoare care mimează termenul sugerează mutanți, străini și cadavre, și nu despre superlyubovnike. În general, un vibrator - nu un substitut pentru un om viu, amintiți-vă acest lucru o dată pentru totdeauna.În al cincilea rând. Nu amenință să experimenteze, nu au înțeles elementele de bază. Dispozitivele cu ramuri pentru astfel de sjakoj, al cincilea și zece stimulare suplimentară, vibroyaytso, fluturi, rațe, iepuri, Gizmos prea fanteziste - totul atunci. Mai ales în marea majoritate a acestora sunt surprinzător de inconfortabil. Prea puternic tip devaysa Hitachi Magic Wand este, de asemenea, mai bine să se aștepte: Nu știu încă cum să reacționeze la vibrații și intensitatea excesivă poate fi de nesuportat, o formă de tortură. O jucărie de materiale foarte dure, cum ar fi metal sau acrilic, nu toată lumea este potrivit pentru orice mișcare extensivă în interiorul corpului. Deci, media de aur - ceva cu curbe zdrobitoare, nu prea tare, dar elastic, se încălzește rapid la temperatura corpului, este simplu, dar funcțional.

A șasea. Caracteristicile de performanță importante care merită atenție la:
rezistent la apa (daca nu locuiesc singuri în casă - unde altundeva să se pensioneze, dacă nu în baie?);
sursa de alimentare (în general, mai convenabil baterii baterie reîncărcabilă, care au proprietatea de enervant să se așeze la momentul cel mai nepotrivit, pe de altă parte, dacă sunteți un iubitor de caiac-canoe.);
moduri de vibrație; toate jucăriile de calitate moderne puteți regla intensitatea zvonului, dar unele au, de asemenea, pre-instalat moduri speciale (val, puls, etc);

Pe scurt, vibratorul ar trebui să fie un lucru frumos fermecător, în toate privințele, drăguț, în devochkovomu plăcută. Dispozitivul sperie, repels sau pur și simplu nu se agață? Refuză! Și dacă în momentul alegerii aveți sentimentul „- Alice, e budinca. - Budinca este Alice „- urca în condiții de siguranță în pungă.