Cum de a alege o culoare de vopsea pentru pereti 10 sfaturi pentru un pictor profesionist

Ce ar putea fi mai simplu decât a alege o culoare de vopsea pentru pereți? Într-adevăr, îmi amintesc culoarea mea preferata, culoarea mobila lui korrektiruesh în cameră și du-te la magazinul de hardware. Nu este un pic de ea: vânzătorul vă va înmâna un mare fan al multor nuanțe de culoare și vă rugăm să selectați una dintre sutele de aproape identice. Cu chin să alegeți ceea ce ai vrut, și a doua zi dupa vopsire va fi surprins de faptul că această nuanță pe perete arată diferit.Cum de a alege o culoare de vopsea pentru pereti 10 sfaturi pentru un pictor profesionist

Pentru a nu fi în această situație, urmați aceste 10 sfaturi.

În primul rând, vom explica cum să picteze obține culoarea lor

Dacă te duci la orice magazin de hardware, se pare că pe rafturile sunt vopsea pentru pereți și plafoane în doar alb. Faptul că producătorii ne poate oferi mii de culori și nuanțe, atât de mult încât în ​​depozite și magazine pur și simplu nu au suficient spațiu. De regulă, locul de vânzare echipat cu calculator mașină specială capabilă să zakolerovat numărul dorit de celule în culoarea selectată. Culorile pastelate sunt derivate din vopsea albă, bază-1 așa-numitele și luminoase și saturate - din translucide bază de bază-2. Unii producători au chiar aproape transparente (pentru negru) și bază vopsele cu luciu.

Comanda de calculator nuanțare opțional coloranți colorate, de culoare care conferă, vândute separat, ele pur și simplu se amestecă vopseaua. Aici sunt doar o modalitate de a da o serie de dificultăți:

  • pentru a obține culoarea dorită va fi mai dificil, trebuie să adăugați în mod intuitiv o anumită cantitate de coloranți;
  • nu neapărat prin amestecarea mov cu roz, veți obține violet, coloranți, uneori se comportă imprevizibil;
  • realizarea unei nuantei dorite de vopsea, va fi dificil să se repete același lucru cu restul băncilor, deoarece cheltuiala este literalmente micrograme.

Pe scurt, vă decide, dar constructori serioase pentru a alege întotdeauna nuanțare calculator.

Cum de a alege o culoare de vopsea pentru pereti 10 sfaturi pentru un pictor profesionist

Deci, ceea ce este recomandat de către profesioniști cu privire la alegerea culorii vopselei pentru pereti

există o mare de sfaturi de pe internet că spațiul alb se extinde, iar dormitorul este mai bine să folosiți tonuri mai liniștite. Noi nu le va repeta, mai bine pentru a asculta punctele de vedere ale celor care pictează pereții și tavanele în fiecare zi, timp de mai mulți ani.

pictori profesioniști și constructorii preferă să aleagă culoarea de vopsea pe baza acestor recomandări:1. Numărul mai mic de opțiuni pentru a selecta culoarea vopselei, cu atât mai ușor

Ați decis să picteze camera de zi într-un verde deschis? Apoi, cere vânzătorului să vă numai culorile de bază, arată unele scurte catalog de culori, și va fi mai ușor de a alege. De ce aveți nevoie de 67 de opțiuni de lumină verde pentru a deruta? Dacă ați cumpărat vopseaua prin intermediul internetului, preferă brandurile care oferă tabel de culoare scurt. De exemplu, în Belinka Puteți găsi aici un tabel sumar al florilor cel mai frecvent comandate. Foarte convenabil.

Cum de a alege o culoare de vopsea pentru pereti 10 sfaturi pentru un pictor profesionist

2. Cere un catalog de culori vopsea

3. Cu toate acestea, nu uita numirea sediul

Culoarea peretilor din casa ta poate fi doar capriciu dumneavoastră, dar nu uitați că veți face în această cameră. Un dormitor mic cu dungi de dovleac portocaliu pe pereți este puțin probabil să vă permite să dormi în mod corespunzător.

4. Nu asculta nimeni, alege culoarea de perete pentru ei înșiși

reviste de moda, designer si prietenul tau, arhitectul poate recomanda ceva, dar trăiesc în casa va tine si familia ta. Deci, ceea ce, că cineva plafon roz - este prea. Și reamintește să coloreze înghețată, pe care ați cumpărat mama mea ca un copil.

Cum de a alege o culoare de vopsea pentru pereti 10 sfaturi pentru un pictor profesionist

5. Dintre cele două opțiuni da preferință la mai puțin saturate

Tiny dreptunghi Crimson poate arata foarte frumos catalog de culoare, dar amețeală când te afli în fața unui perete imens. Alegeți întotdeauna culoarea mult mai ușor și mai liniștită.

6. Ai un perete neted sau texturate?

Da, este de o importanță capitală. Imaginați-vă că peretele este acoperit cu ipsos Kameshkovo (creează efectul împrăștiate pe suprafața boabelor). Fiecare piatră are un ipsos și latura de lumină, și în același timp, aruncă o umbră mică - adică, întregul perete devine ton usor mai inchisa. Asigurați-vă că pentru a păstra în minte atunci când aleg o nuanță de vopsea textura.

7. De ce nu face un vykraski proces!

Totuși nu se poate înțelege ce vopsea de culoare pentru a alege? Există un mod simplu: cele mai mici comandat mai multe cutii de vopsea de culori diferite, ale celor între care nu pot fi definite, iar culoarea nu sunt peretele cel mai ușor de reținut în cameră. Apoi, vopsea doar peste aceste zone.

Cum de a alege o culoare de vopsea pentru pereti 10 sfaturi pentru un pictor profesionist

8. Dacă testarea culorii, în lumea reală

În cazul în care Consiliul a placut cele de mai sus, rețineți că aveți nevoie pentru a picta pe perete nu este undeva, iar în aceeași cameră în cazul în care planul de reparații. Vopseaua este aplicată în mai multe straturi, în conformitate cu ceea ce este scris în instrucțiunile, încercați să picteze cel puțin 1 metru pătrat. Evaluarea rezultatelor, încercați să includă aceeași iluminare care va fi utilizată în cameră.
Apropo, dacă faci un proces care nu vykraski, cel puțin încearcă să aducă culoare în directorul camerei și să voteze într-un anumit spațiu de culoare.

9. Nu rupe regulile de vopsire

10. Nu sari la concluzii

Se lasă să se usuce pereții în mod corespunzător. Într-un condiții absolut ideale, vopsea solubilă în apă se usuca pe undeva o jumătate de zi, trebuie doar să așteptați câteva zile și vei vedea că culoarea peretilor este ideal.

Frumusețe în casa!

Cum de a alege o culoare de vopsea pentru pereti 10 sfaturi pentru un pictor profesionist