Cum de a alege o culoare de par, vopsea de par natural, o culoare de par potrivit pentru tsvetotipu

Cum de a alege o culoare de par, vopsea de par natural, o culoare de par potrivit pentru tsvetotipu

Aproape fiecare femeie cel puțin o dată în viața lor a încercat să schimbe culoarea parului, experimentarea cu nuanțe. Și dacă sampoane de colorare poate fi utilizat fără teama apariției ulterioare (acestea sunt rapid spălate), apoi utilizați vopseaua de păr aveți nevoie de inteligent. În primul rând, trebuie să cunoașteți regulile de selecție a vopselei la pătare rezultat și a plăcut femeia însăși, și asociații ei.Tipuri de coloranți pentru păr

Pe piața producătorilor de cosmetice moderne oferă femeilor trei mari grupuri de culori - naturale, chimice și fizice. Fiecare grupuri enumerate are anumite avantaje, dezavantaje și-a propus n6ekotorye pentru a atinge obiectivele.

vopsele pentru păr naturale - Specificații

vopsele pentru păr naturale - sunt acele substanțe care sunt „prevăzute“ în utilizarea naturii feminine. Ei au bucurat de mai bunicile noastre și stră-bunicile, dar acum acest tip de coloranti este foarte popular. Pentru păr natural culori includ:

 • Cum de a alege o culoare de par, vopsea de par natural, o culoare de par potrivit pentru tsvetotipu
  Basma;
 • frunze de ceai;
 • coji de ceapă;
 • suc de lămâie;
 • Unele plante care au substanțe colorante - cum ar fi musetel sau salvie;
 • henna;
 • coaja de stejar.

Aceste fonduri sunt absolut sigure pentru păr, acestea sunt culoarea lor și, în același timp, face catenele puternice și groase.

Cele mai populare coloranți naturali sunt considerate henna și Basma - o pulbere de ierburi indiene. Henna face părul roșu, cu o nuanță de cupru lumina si Basma pata de păr într-o culoare maro ciocolatiu. Înainte de a utiliza aceste coloranți, este necesar să se cunoască o caracteristică Basma - când să-l folosească fără henna, părul după vopsire va primi verde murdar.

Prin avantajul pronunțată a acestor coloranți naturali includ:

 • de securitate;
 • respectarea mediului;
 • un efect extrem de benefic asupra sănătății părului;
 • Acesta oferă posibilitatea de a seta de pe un bucle de culoare naturala, fara a afecta becuri de colorare.

Dar noi nu trebuie să ne inducă în eroare, chiar și în astfel de pigmenți naturali și minerale are mai multe dezavantaje:

 • după henna În nici un caz nu se pot folosi alte vopsele pentru păr;
 • nuanțe sunt prea slabe - de exemplu, pentru a deveni o blonda pur si simplu nu va reuși sub păr natural întuneric;
 • henna și Basma părul uscat după utilizarea repetată a acestor coloranți pentru păr devin subțiri, uscat si fragil;
 • alegerea culorilor din coloranții naturali este prea limitat.

Caracteristicile chimice vopsele de păr

Toate vopselele care oferă puncte de vânzare, sunt un grup de substanțe chimice. Acestea sunt împărțite în trei tipuri - stabile, instabile și semiproof. Când selectați un anumit tip trebuie să fie ghidate numai de ceea ce este necesar pentru a atinge colorația țintă.

vopsea instabilă

Se referă șampoane și balsamuri de colorare, care sunt proiectate pentru umbrire de culoare naturala a parului, dar nu pentru o revopsire completă. Avantajele acestor coloranți chimici instabile includ levigabilității rapid (literalmente 5-8 ori), capacitatea de a da bucle de culoare saturate si lipsa efectelor distructive asupra părului. Dar există un produs chimic vopsele instabile și dezavantaje - de exemplu, ele nu vor fi în măsură să picteze complet peste parul inchis la culoare și absolut lipsit de putere la părul gri.

vopsea semiproof

Cum de a alege o culoare de par, vopsea de par natural, o culoare de par potrivit pentru tsvetotipu


Acest fel de vopsele rezistente la substanțe chimice, rezultat vopsirea poate rezista cosite la 3 luni. În plus, suficient de calitativ vopsea semiproof vopsea peste părul gri, se poate schimba culoarea parului câteva nuanțe, dar nu în mod dramatic. Este demn de amintit că o astfel de semiproof vopselele de par să aibă un efect advers asupra lor - acestea nu sunt la fel de sigure ca șampoane de colorare și balsamuri, dar nu prea dăunătoare ca vopsele rezistente.

culoare permanentă

Așa-numitele agenți de colorare, care este prezentă în compoziția de amoniac sau peroxid de hidrogen. Ele afectează în mod agresiv starea parului, dar pentru a schimba radical tonul lor - chiar și atunci când se utilizează vopsele de păr de culoare închisă considerate de tip luminata de 4-5 nuanțe.

Caracteristici culori naturale

Acest tip de vopsea este absolut sigur pentru păr și face posibilă pentru a schimba frecvent imaginea sa.

Paint algoritm de selecție pentru păr

Pentru a evita greșelile atunci când selectarea colorantul, este necesar să se respecte cu strictețe recomandările experților:

 1. Determinați sarcina. În cazul în care obiectivul - o schimbare radicală de culoarea parului, ea stie sigur nuanta potrivita, atunci puteți achiziționa imediat sau semiproof vopsele rezistente. Este important să ne amintim că este indicat pe ambalaj rezultatul imaginii este puțin probabil să fie atins - de exemplu, pentru a porni de la bruneta ardere într-o blondă de platină, în general, puțin probabil să reușească după o colorare.

Dacă doriți doar să experimentați, puteți alege un balsam pictura sau vopsea fizică.

Obțineți răspunsuri la aceste întrebări, puteți decide exact ceea ce aveți nevoie pentru a cumpara - vopsea rezistentă sau nuanță înseamnă colorație întunecată sau luminoasă. În cazul în care a avut loc anterior culoarea parului cu henna, ar trebui să se abțină de la utilizarea coloranți chimici și așteptați să crească din nou părul complet natural.

Ca o regulă, direct pe ambalajul producătorului colorant specifică un tabel de rezultate de colorare. Desigur, mai ușor decât culoarea naturală a bucle, atât mai intensă umbră după colorare.

Alegerea tonului tsvetotipu

Femeile sunt împărțite în patru grupuri-tsvetotipa, „de primăvară“, „de iarnă“, „de vară“, „toamna“. Și fiecare grup are propriile sale caracteristici care permit de a alege „dreptul“ la tonul de colorat.

Cum de a alege o culoare de par, vopsea de par natural, o culoare de par potrivit pentru tsvetotipu

femeie de primăvară

femeie de vară

femeie Fall

Femeile cu tsvetotip ochi diferite maro și verde (culoare pronunțat), pielea inchisa la culoare cu tonuri si pistrui aurii, păr șaten sau roșu. Color „Toamna“ Doamnelor - roșu, și ea se potrivesc totul nuanțe.

femeie de iarnă

tabel de potrivire a culorilor International Paint pentru păr atunci când pictura

Cum de a alege o culoare de par, vopsea de par natural, o culoare de par potrivit pentru tsvetotipu

Există o clară selecție algoritm cosite umbra de vopsire, care se referă la sistemul de evaluare internațională.

scară internațională își propune să determine culoarea părului din tabelul prezentat mai jos.

Cum de a alege o culoare de par, vopsea de par natural, o culoare de par potrivit pentru tsvetotipu

Ai nevoie pentru a determina ce rezultatele vor fi încântați - schimbat dramatic culoarea părului sau ușor umbrite naturale. Dacă dorința de a schimba culoarea nu, atunci ai nevoie pentru a alege o culoare de păr care începe cu numerele „tale“.

De multe ori vopseaua pachet puteți vedea numărul de trei cifre sau două cifre prin fracții. De exemplu, o femeie a stabilit că culoarea sa naturală de culoare maro închis, care corespunde figura 6. Se selectează un colorant adecvat și vede desemnarea 6.xx sau 6 / X. Ce face aceste doua cifre a treia /? Acesta este numărul de nuanțe:

 • 0 - naturale;
 • 1 - Blue Ash;
 • 2 - cenușă lila;
 • 3 - aur;
 • 4 - cupru roșu;
 • 5 - roșu-violet;
 • 6 - roșu;
 • 7 - khaki (BOG);
 • 8 - perla cenușă;
 • 9 - cenușă rece.

În cazul în care cele două cifre sunt, înseamnă că culoarea este dificil de obținut, cu midtone. De exemplu, culoarea originală a părului blond închis (numărul 6 în primul tabel al standardelor internaționale). Există o dorință de a seta de pe un pic și să dea un ton roșcat. În acest caz, o femeie trebuie să dobândească vopseaua cu numarul 6.4, 6.5, sau 6/46.

Notă: unii producători pentru a determina vopsea ton / surdina folosind o denumire scrisoare. Se va arăta cum este indicat în tabel.

Cum de a alege o culoare de par, vopsea de par natural, o culoare de par potrivit pentru tsvetotipu

Alegerea de colorare a părului este considerat a fi foarte responsabil „eveniment“. Deoarece 50% din aspect excelent depinde tocmai de culoarea parului, este recomandat să se consulte un specialist - vopseaua este ales corect, rezultatul este sigur de a vă rugăm să colorare.