Cum de a aduce un loc de ceai la domiciliu

Cum de a aduce un loc de ceai la domiciliu

Cine dintre noi nu-i place în dimineața sau la prânz pentru a bea o ceașcă de ceai tare proaspăt preparată. Această băutură este tonuri perfecte și revigorează, dar, de asemenea, ajută la menținerea cald în timpul sezonului rece. Cu toate acestea, în grabă sau pentru că - din cauza neglijenței de multe ori se dovedește că ceaiul este sub formă de pete pe hainele noastre, fețe de masă și canapele tapițate. Ce să fac? Cum de a aduce un loc de ceai?Este de dorit să se facă reducerea de același

Dacă sa întâmplat cu o astfel de pacoste, nu este în valoare de mult pentru a fi supărat sau pentru a pune pe cruce lucrurile. De asemenea, nu este nevoie de a planifica o excursie la curățătorie. Competent și la timp folosind unele dintre metodele pentru a elimina petele de ceai pot fi ei înșiși.

Sfat: pentru a pata de ceai cu siguranță spălat, aveți nevoie pentru a ajunge la locul de muncă în timp ce acesta este încă proaspăt. În cazul în care nu aveți timp și sunteți în grabă, inmuiati elementul colorat în apă caldă cu săpun.

Cum de a aduce un loc de ceai la domiciliu

De ce ar trebui să se ocupe de o astfel de poluare cât mai curând posibil, pentru că ceaiul este negru, verde și este compus din coloranți de bronzare, acestea sunt numite taninuri. Străpungerea fibrele tesatura, le vopsea într-o culoare închisă și se usucă cu timpul, este fixat ferm în material. Perimate petele de ceai stersi vor fi mult mai greu.

Desigur, la locul de muncă sau la o petrecere nu va fi capabil să spele hainele, în acest caz, de preferință, cel puțin pata zamyt cu apă caldă, săpun și prosoape curate. Pentru a îndepărta excesul de umiditate din pânză, se aplică la umed locuri prosop. În cazul extrem adecvat și hârtie. Șterși până la zona umedă pe hainele nu va fi ușor umedă.

Deducem la fața locului de ceai verde

Așa cum am menționat mai înainte, doar să se spele ceaiul vărsat, nu atât de dificil. Tot ce au nevoie de un burete sau o perie moale și apă cu săpun. pete albe pe lucrurile vor fi mai ușor pentru a îndepărta prin spălare de săpun, cu un efect de albire, de exemplu, „Maxim“.

Cum de a aduce un loc de ceai la domiciliu

Dacă canapea sau covor colorat, se aplică pentru a uda loc un prosop de hârtie sau o cârpă de bumbac curată. Trebuie să fie scoasă din tapițerie sau covor gramada excesul de lichid. cook suplimentară de apă caldă și detergent (preferabil ia că spuma bine, șampon sau lichid de spălat vase) soluție de spumă. Folosind un burete, aplicați lather pe porțiunea colorată servetel bine, apoi se clătește cu apă curată. Procedura se repetă până la îndepărtarea completă a petelor, după care suprafața trebuie să fie curățate uscat. Folosiți un prosop. De uz casnic uscător de păr pot fi folosite, dar numai foarte atent, deoarece tapiseria de acoperire sintetică sau covor poate topi la temperaturi ridicate.Cum să se spele petele de ceai, care au devenit caduce? Noi vă oferim câteva metode eficiente de gospodine cu experiență.

Eliminați petele vechi din ceai

 • Se prepară un amestec de sare obișnuită și glicerină, vândute ca orice farmacie. Deal cu această linie locul de poluare și se lasă pentru o vreme. Lungă, așteptați nu este necesară, sare și glicerină, penetrante pata aceasta decolora rapid, atunci va avea o bună clătirea porțiunea curățată de materialul sub jet de apă caldă și se spală elementul manual sau într-o mașină de spălat.

IMPORTANT! Obiecte din mătase naturală și lână este mai bine spălată manual cu ajutorul unui mijloc sensibile lichid și temperatura apei nu mai mare de 40 de grade.

 • Asigurați-o soluție de o jumătate de linguriță de amoniac și două linguri de glicerol. Aplica-l la un tampon de bumbac și se aplică poluării. Bine freca pata, apoi se spală și se spală în continuare tot produsul.
 • Pentru țesăturile albe și ușoare se pot prepara o soluție de oxalic sau acid citric per 200 ml apă ia 1 - acid 2 lingurite. Ștergeți urme de burete ceai îmbibat în soluție de acid și apoi se spală element ca de obicei.
  Cum de a aduce un loc de ceai la domiciliu
 • Atașați pentru a obține loc murdar o felie de lămâie proaspătă sau pur și simplu frecati pata suc de lamaie proaspat stors.
 • pânză albă curată de contaminare poate fi cu ușurință utilizând amoniac. Într-un litru de apă Se amestecă linguriță de amoniac. Sub lumina reflectoarelor anexați o pânză de bumbac, buclate sau pliat în mai multe straturi de prosop de hârtie. Cu tampon de tifon sau un burete mijloace bine trata loc murdare.
 • Dar, pentru a curăța materialele neferoase sunt mai bine cu soluție de borax 10%, care este vândut în farmacie. După acest tratament, la un loc trebuie curățat trebuie aplicat un amestec de acid citric 5% și sărurile acestora. La urma urmei, prima clătire lucru sub rece, apoi sub apă călduță.

Indicație: Dacă după îndepărtarea petelor de pe pânză erau pete, le umezește cu o soluție de acid citric 10% normale. După 10 - 15 minute, se spală elementul în apă caldă, apoi se spală cu utilizarea de pulbere sau săpun.

 • Cu țesături ușoare delicate, cum ar fi matase, sau synthetics delicate, contaminarea este îndepărtată cu peroxid de hidrogen. Tratați-o la un loc și să aștepte timp de 15 minute. După aceea, lucru pe care trebuie să se spele, dar numai în apa rece.
 • Produsele de mătase soluție de apă distilată și acid lactic purificat. Umeziți fața locului compoziție neclară obținută și așteptați 20 de minute. Clătiți sub apă rece lucru.
 • Lână și mătase este încă posibil pentru a curăța glicerină încălzită. Se înmoaie-le la fața locului neclară și așteptați 15 minute, apoi se clătește porțiunea de țesătură în apă caldă și se spală produsul manual la o temperatură de 30 - 40 de grade. Atunci când spălarea țesăturilor delicate, nu este recomandat să le frecat sau răsucită.
 • Mobilier tapițat și industria de fabricare a covoarelor, prin intermediul «Vanish» pata. Poluarea persistentă se descurcă înălbitor oxigen bine pudra. Înainte de a utiliza orice pată deducând chimice de uz casnic, citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare.

Reguli generale de îndepărtare a petelor

 • Înainte de a ajunge pentru a curăța lucrurile pe care trebuie să testați produsul cu care aveți de gând să lucreze. Toate țesuturile reacționează la scos petele de pe - propriul drum. De exemplu, pe culoarea produsului după curățare inapt pot apărea urme albicioase de clor și substanțe chimice de uz casnic agresive, poate coroda ușor țesut chiar solid. Pentru a nu strica treaba trata prima zonă în umbră pe partea greșită a produsului. În cazul în care materialul nu și-a schimbat structura și culoarea originală, puteți utiliza această metodă.
 • Pentru comoditatea de îndepărtarea petelor prin plasarea acesteia pe o țesătură de bumbac de lumină curată. Poate fi utilizat într-un prosop de hârtie pliată de mai multe ori.
 • Agent de curățare trebuie aplicat mai întâi marginea murdăriei, o tranziție lină către centru. Toate mișcările trebuie să fie de la marginile spre mijlocul locului. În acest fel, după prelucrare pe pânză nu va rămâne halo sau divorț.
 • Pentru a începe utilizarea compoziției de curățare mai puțin concentrată sau soluție. În cazul în care, cu toate acestea, efectul său va fi slab, crește concentrația.

După cum puteți vedea, chiar si cu patch-uri mai vechi complexe pot face față pe cont propriu. Dacă nu doriți să experimentați, sau se tem pentru a curăța lucru lor de acasă, așa cum se spune, pe cont propriu, se întoarce la curățătorie.