Cum de a accident vascular cerebral o pisica, pisica, pisici si pisoi - nu soareci!

Cum de a accident vascular cerebral o pisica, pisica, pisici si pisoi - nu soareci!
Dumnezeu a creat pisica, astfel încât omul ar putea mângâia un tigru! Acest adevăr este confirmat pentru o lungă perioadă de timp!
mare beneficiu in timpul si scuturare devine o pisică și om. Uneori presiune la atingere este redusă să se încălzească și corpul pufos trece printr-o stare de stres, organismul intră într-o stare de repaus. Cu toate acestea, trebuie să pisici bine călcată.Unde și cum să accident vascular cerebral pisicile

În primul rând, pisica ar trebui să fie călcate numai cu acordul și să nu mai faci, imediat ce pisica va ști despre el (fiecare proprietar găsește semnale). Respectul reciproc pentru proprietar și pisica va atinge chiar mai bine. Exista rase de pisici care nu le place tandrete si mangaieri atingere, dar poate un pic de răbdare. Uneori poate părea că pisica îi place murcit, dar după câteva secunde, poate musca sau zero. Pisicile - fiind independent și să impună opinia lor și dorința de greu!

Dorința de a accident vascular cerebral pisica apare spontan, dar înainte de a face acest lucru, trebuie să obțină permisiunea de la animalul lor de companie. Să-l adulmece mâna, încercați să atingă lână, în cazul în care pisica nu te respinge, începe să accident vascular cerebral mai greu. Animalele de companie de multe ori sunt dispuși să mângâiate, începe să „cerșească“: ascensiuni pe genunchi, frecând picioarele și alte părți ale corpului.

Cum de a accident vascular cerebral o pisica, pisica, pisici si pisoi - nu soareci!

Unul dintre locurile cele mai convenabile pentru manifestarea sensibilitate pe corpul pisicii - regiunea gâtului între urechi. Fierul este cel mai bine cu vârful degetelor, fără compresii suplimentare și mișcări bruște. Începe să masaj urechi, cap, o tranziție lină spre partea măcinare. După câteva secunde, animalele de companie să se relaxeze, începe să toarcă și să vă prezint o stare de repaus.pisici fericit ca într-adevăr să fie mângâiat pe fata, obraji, sub bărbie și „mustati“. Sunt pisici care se frecate, toate aceste părți ale corpului gazdei sau a mobilierului în timp ce Murch și de a face picioare „masaj“, a mișcării.

Cum de a accident vascular cerebral o pisica, pisica, pisici si pisoi - nu soareci!

Sunt pisici care le place să fie mângâiat pe gât și piept. Ar trebui să înceapă de la gât, apoi glisați ușor degetele pe piept, la fel ca pisicile și încep trăgând capul înainte. Acest gest înseamnă aprobare și continuând la următorii pași!

Apoi, vă puteți exprima afecțiunea pentru animale de companie domestice și devotament, suficient pentru a efectua palma lui de-a lungul parul de pe gat pe spate, dar fără a afecta zona din apropierea cozii și coada în sine. În cazul în care animalele de companie va începe apoi să arc spate, înseamnă că îi place ceea ce faci. Dragostea la o astfel de atingere face ca pisica să freca fruntea lui pe mana, de asteptare pentru a repeta din nou și din nou.
piese delicate și sensibile ale corpului pisici - picioare si pernitele. Există unele sigilii cărora le plac mangaindu picioarele de sus în jos, dar cele mai multe animale de companie pot fi enervant și dureros pentru a face proprietarul și tot restul. Ne place sau nu labe de pisica mangaindu, nu este dificil să se cunoască mai important lucru - nu se tem să încerce.

Evaluarea corectă a comportamentului animalului tau

Torc și starea de calm nu înseamnă că pisica este necesar să se alinta, dezmierda și accident vascular cerebral. O gazdă bună poate determina cu ușurință că, în acest moment, este necesar să mângâi o pisică, sau pur și simplu lăsați-l în pace.

Apel la stroking activă și aprofundată tiskanyu va sari pe genunchi. În astfel de momente, nu puteți ezita să accident vascular cerebral și urechi, și obrajii și picioare, iar partea din spate principalul lucru este să nu exagerați.

Cum de a accident vascular cerebral o pisica, pisica, pisici si pisoi - nu soareci!

În cazul în care nu este necesar să accident vascular cerebral pisica

Fii precaut pisica atinge burta, acest loc este permis să accident vascular cerebral doar foarte „dovedit“ și persoana iubită, pe care pisica încredere fără margini. Toți ceilalți trebuie să ne amintim că pisicile stomac va apăra dinte și unghiilor. În unele cazuri, pisicile zgâria corpul „contravenientului“. Doar nu-accident vascular cerebral pisicile împotriva cereale și împotriva voinței lor, singura modalitate de a obține satisfacția reciprocă, și a obține plăcere de la mângâindu pisica lui pufos favorit!