Cum cele mai bune pentru a oferi fetei pentru a satisface

În viața de fiecare pereche este întotdeauna o dată, care este sărbătorită ca o vacanță. Este, desigur, în ziua de dating. Chiar și după douăzeci de ani, un cuplu căsătorit cu o dragoste specială pentru a sărbători această zi, considerând că este esențial pentru căsătoria lor cu succes. Cu toate acestea, dragostea de zi rareori coincide cu ziua de la începutul relației. Numai în cazuri rare, excepționale, romanul începe să izbucnească din primele minute ale ședinței. Prin urmare, mai important decât cealaltă dată discret - ziua în care omul a oferit fetei să se întâlnească. Poate că fetele acest eveniment nu poate părea atât de semnificative, dar pentru baieti inseamna mult. La urma urmei, mulți dintre noi sunt foarte proaste imagina cum de a oferi o mai bună pentru a satisface fata, mai ales dacă ea este un sentimente foarte puternice.Frica de a face o propunere explicată de doi factori: teama de eșec și teama de auz „deal-breaker“. Cu primul, puteți lupta cu ușurință. Suficient să se simtă încrezători să urmeze și în mod clar ținta sa, în ciuda barierelor reale și percepute. Cu toate acestea, aici este o oportunitate de a strica există relația, dacă faci o ofertă prea curând. Prin urmare, trebuie să înțeleagă, în scopul de a oferi cele mai bune pentru a satisface fata, lăsând pentru sine o cale de scăpare din situația.

Cel mai bun mod - este de a testa apele. De exemplu, într-un mod de a cere glumind „ce se întâmplă dacă tu și am început să ies?“ sau „Ce crezi că dacă ar ști că tu și voi fi împreună anul viitor?“. Aceste expresii nu suna ca un mesaj de salut formal, dar vă permit să cunoască reacția fetei pe o posibilă ofertă. Este probabil că răspunsul va fi pozitiv, iar apoi puteți face deja o ofertă serioasă. De exemplu, în cazul în care aceasta este o întrebare scrisă înainte, aș fi spus ceva de genul „nu ar deranja“, pur și simplu să ia mâna și să spună: „Să ne întâlnim, serios?“. După cum puteți vedea, totul este foarte simplu, și puzzle peste modul în care cele mai bune pentru a oferi fetei pentru a satisface, nu este necesar.În cazul în care „Simțind la sol“ nu dă un răspuns clar, puteți traduce întotdeauna totul într-o glumă, dar, pe de altă parte, ar fi un semn rau pentru intentiile tale. Dacă doriți într-adevăr să se întâlnească fata asta, atunci va trebui cu siguranță să utilizeze alte metode mai agresive.

Încearcă să se comporte cu încredere. Nu înțeleg cum cel mai bine pentru a oferi fetei să se întâlnească și să se comporte ca și cum sunteți împreună. Vă puteți imagina prietenii ei în glumă ca doamna lui, etc. Dacă nu o deranjează, totul se va rezolva de la sine. În cazul în care el însuși împotriva, putem răspunde în mod clar și cu încredere cu privire la opoziția ei: „Știu, dar în curând vei fi a mea.“ Principalul lucru este că nu a suna ca o amenințare, și pe care le face pentru maniac, ci cum încrederea în sine.

Dacă aveți deja toate metodele nu funcționează, și un simplu „Îmi place de tine, hai să ne întâlnim“, nu iese, atunci trebuie să recurgă la metodele de original. De exemplu, întrebați iubirea ta este mai bună decât o fată pentru a face o ofertă. Cere ca o glumă. Se va înțelege imediat că doriți să propună ei să fie împreună, dar nu tipul de fișier și începe pentru a discuta acest subiect. După aceea, trebuie să activați conversația, fără a spune un cuvânt cu ea despre sentimentele tale. Fata va merge nebun cu speculații, iar când ai terminat zilele 7-10 invita-o să o întâlnească mod Ei bine, va lua ca lucrul cel mai plăcut am auzit în viața mea.

Nu poți acționa atât de extreme, și să pregătească o propunere pentru a satisface fata în versetele. Această metodă este perfect pentru firi romantice. În cazul în care versurile sunt încă cântate la chitară, puțini pot rezista. În general, Fii creativ și să nu-ți fie frică. În orice caz, vă oferim ziua de a fi împreună să-și amintească. Chiar dacă este ridicol și absurd, va fi victoria ta personală, care va sărbători mulți ani mai târziu.

Cum cele mai bune pentru a oferi fetei pentru a satisface

Cum cele mai bune pentru a oferi fetei pentru a satisface

Cum cele mai bune pentru a oferi fetei pentru a satisface