Cum am devenit tată, mamamoldova

Cum am devenit tată, mamamoldova

Această scrisoare atinge către editorul MamaMoldovaprislal tânăr tată Andrew Fedoreev. În urmă cu două luni, el și soția sa Nadia a dat naștere la primul ei copil - fiica mea Sophia. Naștere și paternitatea au făcut Andrei a fost atât de impresionat încât a vrut să împartă experiența mea minunata cu tine.„Cu câțiva ani înainte de nașterea, soția mea și implicat activ în auto-dezvoltare și auto-educație: a mers la diferite ateliere, interesate într-o dietă sănătoasă și un mod sănătos, armonioasă a vieții. Am știut că, dacă avem un copil, atunci ar trebui să vină într-o astfel de atmosferă armonioasă, de a avea un mediu fericit pentru dezvoltarea sa. La urma urmei, un copil - o reflectare a noi înșine, atunci ar trebui să fie în formă bună și să fie ei înșiși viața mai fericită. Acesta este un principiu fundamental al abordării mele personale la părinți.

Ce am știu despre cum să devină un tată bun? Foarte puțin. Din tot ce am citit și auzit la acest subiect, am fost cel mai lovit de faptul că ar trebui să înceapă cu concepția. Și asta pentru mine, ca un tată, atribuit un rol foarte important. Diferite metode de est și vest sunteți sigur de a găsi o înțelegere că dorința de a avea un copil ar trebui să fie sigur să se încălzească în mintea tatălui - tatăl copilului formează o imagine și transmite imaginea soției sale. În societatea noastră, rolul tatălui este redus aproape la zero, și-au făcut caz, apoi a mers cu prietenii pe o excursie de pescuit timp de 9 luni, apoi a venit după nașterea copilului, a stat o vreme, sa dus la locul de muncă, a venit acasă de la locul de muncă, m-am trezit și copiii tăi vor avea o viață fericită după Universitatea. De fapt, rolul meu în formarea unui copil pe picior de egalitate cu soția sa, chiar și atunci când copilul este încă în uter!

Astfel, înainte de naștere am format intenția. de multe ori m-am gândit cât de fericit ar fi fata mea, cum o să-l iubim la fel de bun pentru noi să fim împreună, cât de frumos ea este viața, cât de frumoasă ea este o soție și mamă. Aceste gânduri mi-a dat atât de multă putere și încredere, m-am simțit direct implicat în viața unei fiice ca tată. Cât de multe femei ar dori să vadă soții lor fac participanții acestui proces de cultivarea unei vieți noi?

Cum am devenit tată, mamamoldova

Lăsând la locul de muncă, am sunat soția mea. Ea a fost în lacrimi. Când am ajuns acasă, am văzut o imagine tristă. Soția mea, om sigur pe sine, plângând ca o fetiță - a făcut cu ultrasunete, medicii au spus despre unele hematom, speriat-o și evacuate unele medicamente. Am avut o lungă perioadă de timp pentru a calma Nadia. După mai multe vizite la clinica totul a devenit limpede ca cristalul - toate femeile gravide care vin la recepție pentru a da vești triste. Veștile bune nu a avut nici una din clinica nu. Medicii găsi întotdeauna ceva. Este o axiomă.

Am rareori încercat să meargă la medici. Hematom, care a speriat atât de medicul de la început, după care a dispărut fără nici un medicament. Era clar că femeile gravide sunt foarte mult conduse de medici și o mulțime de energie cheltuite pe ceva pentru a preveni toate riscurile. Toate riscurile nu sunt evitate, dar entuziasmul despre acest lucru crește probabilitatea de probleme - este un fapt.

Naștere - un proces natural. Ați văzut că pisica sau câinele stressovali despre asta? Pentru noi, era evident că o naștere acasă - este un eveniment natural, dacă luăm în considerare modul nostru de viață, lumea noastră, conștiința noastră și încrederea noastră în noi înșine și în copilul nostru. Decide pentru a da naștere la domiciliu a fost ușor. Dar am păstrat un secret de la părinții lor și de la medici, ca reacția lor și așa a fost ușor de înțeles și previzibil.Încrederea mea că nașterea copilului va fi bun, bazat pe trei argumente. Primul - soția unui pedigree bun: mama ei a fost un bine-alezaj, și familia lor, în acest sens, la toate, totul a fost în ordine, datorită ei pentru asta. În al doilea rând - înainte de concepție, soția mea a trăit o viață foarte bună, nu a avut un obiceiuri nesănătoase (de exemplu, pentru a face cea mai bună alegere care ar putea face fata, fata, și apoi o femeie, apoi soția lui să devină mamă mai târziu). În al treilea rând - Sarcina desfășurat fără incidente, totul a fost bine. Unele dificultăți de sănătate se manifestau, dar nu le-a considerat esențial. După cum știți, credința că homebirth va fi bine, nu a fost bazată pe credință oarbă. În plus, soția mea educat oameni, am fost educați în instituții prestigioase din Europa și America. Noi știm punctele forte ale științei și cele ale locul ei, în cazul în care se varsă în pseudostiinta.

Un exemplu: în timpul primei vizite la medic, am început să-i spuneți medicului, ca mii de ani, a dat naștere la bunicile noastre și stră-bunicile și totul a fost bine. Medicul ne-a dat alte statistici - a vorbit despre cât de multe femei și copii au murit la naștere. Cifrele inspaimantatoare, dar această pseudo-fapte, așa cum știința statistici au apărut foarte recent și dezvoltate orașe. Asta este, aceste cifre arată situația în cele mai multe naștere în marile orașe europene în ultimii 300-400 de ani. Știi ce a fost la Paris, acum 300 de ani? Antisanitare teribil. Desigur, există multe mame și copii au murit. Desigur, ar trebui să fie rezolvată într-un fel. În cazul în care am fost murdare, desigur, să dezvolte o epidemie, și au existat multe probleme la naștere. Curățați orașul a început doar de curând.

Și ce era în satele departe de oraș, în cazul în care în acele zile nu au existat medici si spitale? Dar noi știm de antropologii de date care triburile în diferite părți ale lumii, astfel de probleme în timpul sarcinii și la naștere nu sunt astfel de probleme de mortalitate și postnatale acolo. Deci, medicina statisticile oficiale nu transmite imaginea de ansamblu.

Cum am devenit tată, mamamoldova

Naștere și participarea la tatăl

De fiecare dată când am întrebat prietenii mei, voi fi prezent la nașterea copilului lor, au vorbit despre modul în care a leșinat mulți bărbați în timpul nașterii, cât de mulți oameni și-au pierdut interesul pentru soțiile lor și cât de mulți oameni au fost traumatizat de această experiență. Voi explica poziția mea pe acest proiect de lege. Acesta este copilul meu, am vrut să, împreună l-am creat, am fost cu el, cum a fost comunicat nașterea, atât de multe gânduri le-a trimis - am simțit că pentru mine, ca un tată, pentru noi, ca familie, va fi o experiență foarte bună, dacă prezenta la nastere. Mai precis, nu știu nimic, dar eram sigur că altceva este obligat să fie bun.

La 23 Nadia a intrat în travaliu. Soția mea a fost foarte dificil și dureros. Am fost doar noi doi. În următoarele 12 de ore durerea și lupta intensificat. Pot ghici de ce atât de mulți tați leșină în timpul nașterii în spital. În timpul unei naștere acasă, care au loc în mod natural, fără nici o intervenție și stimulare, durerea creste foarte lent. Să presupunem că, timp de 10 ore, aceasta crește de 10 ori, dar acest lucru se întâmplă treptat, și nu este un șoc pentru orice femeie, nici pentru soțul meu. La spital, femeia injectați de multe ori oxitocină. Acesta accelerează livrarea, o femeie de la primul nivel de durere sare imediat la nivelul 10. Desigur, este un șoc pentru ea, și toți cei care-l vede.

Când munca a început, m-am simțit fericit și foarte bine. Am auzit soția mea ia cele mai mari note ale operei, în unele lupte, și am văzut cât de greu a fost pentru ea. Ea a părăsit puterea și încrederea, și, dacă era un spital, ea, probabil, s-ar fi cerut pentru intervenție. Ea a spus că a înțeles toate femeile care au fost de acord la spital pentru tot ceea ce oferă. Am văzut cum starea soției sale în timpul nașterii, dar a fost foarte bine - am fost de așteptare pentru un miracol, și am fost în încrederea de oțel că totul merge așa cum este necesar pentru toate dificultățile. Și așa a fost, la naștere nu a mers conform planului pe care ne-am așteptat: contracții puternice a durat zece ore apa a fost tulbure, copilul a fost născut înainte de picioare. Abia mai târziu am aflat că nașterea pelviană sunt considerate problematice, iar în spital am avea o cezariana. Din fericire, fiica noastră sa născut frumos, sănătos și viguros.

Cum am devenit tată, mamamoldova

În general, observația mea personală că dragostea pentru soția sa, după creșterile de naștere cu o forță incredibilă, și că conexiunea, unitatea familiei, care se formează în timpul nașterii, va fi fundamentul întregii noastre vieți viitoare împreună.

de multe ori ne dorim alții o familie puternică. Dar ceea ce este exact de familie „puternic“, pentru că nu este o casa pe care o puteți face din cărămizi? In viata vor exista mai multe etape, familia trece prin diferite teste, dar este ceva ce permite soților să mențină respectul, iubirea, bucuria de a fi împreună, indiferent ce se întâmplă. Și părerea mea este că acest „ceva“ se naște în timpul de livrare dumneavoastră. Cred că se naște și în acele familii în care soțul nu este prezent la naștere - în multe alte situații, pentru că totul depinde de oameni. Dar eu știu din experiența personală pe care Nasteri acasa cu exactitate cu privire la aceasta în timpul unei naștere acasă te naști ca o familie! "

Cum am devenit tată, mamamoldova