Cum acest lucru numit (a se vedea

În prima fotografie - o umbră încântătoare și mi-au adorat cu frumoasa numele de „blondă venețiană“. Se pare divin frumos, mai ales cu pielea și ochii de lumina albastru-turcoaz. Am văzut doar câțiva oameni în viața mea cu culoarea naturala a parului - surprinde spiritul deja, de asemenea!Cum acest lucru numit (a se vedea

Din păcate, această frumusețe care devine foarte rar la naștere. Trebuie să căutăm umbra dreptul de vopsea. Du-te spune că pentru a obține tonul este dificil să se potrivească, este mai bine să mergi la un salon bun - profesioniști nu folosesc un singur ton, de obicei, în scopul de a obține nuanța dorită se amestecă 2-3 culori.

Ei bine, dacă doriți să încercați în continuare să realizeze în mod independent, un rezultat bun pe parul blond, eu pot recomanda vopsea LOREAL numărul Preferința 8,34 (auriu-arămie maro).

Cum acest lucru numit (a se vedea

sau versiune îmbunătățită LOREAL sale Casting 8.34.

Cum acest lucru numit (a se vedea

Aceste nuanțe de toate celelalte cel mai apropiat de „Blondie venețian“ (testat personal). Deși, repet, dacă doriți un rezultat perfect - otpravlyates într-o zonă bună și vei fi fericit!P.S. Un sfat - pentru ca parul folosit pentru a fi vopsit, încercați mai întâi să picteze o mică secțiune, notează timpul și urmăriți pentru schimbări de culoare. Poate fi necesar pentru a reduce timpul de colorare, culoarea nu a devenit prea roșu.

Acest luminos med.Na prima fotografie a fetei de culoare, cel mai probabil din aur de lumină sau de par de cupru, dar tonul vopsit în ton. Iar modelul din a doua foto-peruca cu dublă colorare. portocaliu strălucitor culori-cupru. Producătorii de vopsea Kolor dau nume diferite. Să presupunem că un producător de ton de vopsea poate avea nume-Shamub alți producători numesc aceasta vopsea Gasconia, iertarea și a treia maro deschis. În trei cazuri, acesta va fi aceeași culoare.

Pot să spun alungare aceeași culoare de păr, dar îmi place acest mic svetlee.Tsvet de obicei în vopselele de păr cunoscut sub numele de cupru, se poate face trimitere la un roșu de cupru, cupru maro și are mai multe variante. În unele culori poate fi numit galben-portocaliu sau chihlimbar. Încă găsite în numele de culoare roșie, culoarea de boia, dar este mai luminos.

Cum acest lucru numit (a se vedea

Ai nevoie de un timp pentru a consulta un bun maestru-frizer, iar apoi poate fi ea însăși vopsit. Poate că trebuie să picteze o serie de pic de strălucire și de tonifiere, în același timp. Din nou, îmi pare rău pentru a ușura parul la efectul dorit.

Este o culoare roșu deschis .Dobitsya acest lucru poate fi vopsit părul roșu, vândute în magazine vopsea de orice tip, astfel încât găsirea această culoare nu este dificil. Prin modul de culoare foarte încântătoare arată foarte bine, mai ales atunci când ochii verzi fetei)))

LimonLimon berbec [2.1K]

Sunt aici acest lucru nu funcționează, du-te în întuneric, cu înroșire (((nici un Culorile nu pot fi toate spălate departe acum, culoarea este lumina blonda, mi-e teamă să fac o greșeală în culoare, dar eu încă obține culoarea de vis în urmă -.... 2 ani