Culoarea și caracterul de pisici - pisica neagra

Culoarea și caracterul de pisici - pisica neagra
Culoarea și caracterul de pisici - pisica neagra

În ciuda convingerea că o pisică neagră a apărut întâmplător în lume, nu este așa. În lume nu există nimic accidental, și orice șansă este programată caracteristică. Asta se poate întâmpla, dar poate nu. Cu o pisică neagră - sa întâmplat.În general, pisicile „preistorice“ a avut o culoare maro auriu, constând din fire de păr negru și galben, care le-a ajutat să supraviețuiască în sălbăticie. Dar, odată ce pisica cu tulburări de pigmentare născut: ea a avut puține fire de păr de aur. Puii ei de păr de aur a fost chiar mai puțin, și, ca urmare a încrucișarea unei strămoșii negri ai pisica neagra la un alt strămoș întuneric, și a existat o pisică neagră. Oamenii de știință spun că prima pisica neagra a fost născut în Fenicia. Cum știu - putem doar ghici. Ei bine, cred că cuvântul lor, deși, de obicei, nu face acest lucru merită.

Aproape imediat după apariția unei pisici, cu o culoare neagră, ea a început să personifice forțele întunericului și din altă lume. Acesta a fost promovat de pisici de culoare, care nu este vizibil în întuneric, și ochii neobișnuit de expresive (de exemplu, verde, galben sau portocaliu), deși era meritul monotonie culoare. Peste tot în Europa, Egipt, în Rusia, o pisică neagră au fost atribuite proprietăți magice. Nu este un accident de multe caracterul improvizat al basmelor românești Baba Yaga a fost o pisică neagră. Și pisica Behemoth, unul dintre asistenții și aproximative Voland-Lucifer, Belzebut, Satan, Diavolul, are o culoare neagră.

În principiu, o pisica neagra este una dintre pisici cele mai docile. Și cel mai bun și cel mai fidel companion pentru proprietar. Aceasta se datorează faptului că pisicile negre se dovedesc prieteni care sunt gata să înțeleagă persoana și să-l ajute. Creșterea pisică neagră a energiei permite un efect benefic asupra energiei umane, eliminarea durerii în cap, articulații și spate mai mici, și vindecarea de stres, care este plin de viață astăzi. pisicile negre sunt tratate chiar și durere de dinți!Culoarea și caracterul de pisici - pisica neagra

Este foarte inteligent pisica, negru. Și foarte isteț. Ea este conștientă de ceea ce se aștepta de la dorința ei. Și, în cele mai multe cazuri, este nevoie de aceste dorințe. Ea înțelege cuvintele, expresiile, intonație se simte mare, atunci când ea este fie cere sau chiar exigente. Ea este în prezent un membru al familiei, care iubește toată lumea, și cine iubește pe toți. Dar ar trebui să fie protejate. Mai ales dacă o scară în care locuiți vecinii rău și superstițioase.

Black cat se plânge aproape niciodată. Și nu are obiceiul ca o lacrimi isterice și cerșit. Rareori se îmbolnăvește ca o pigmentare de păr puternic este un semn al unui sistem imunitar puternic. Spiritul ei de luptă, despre problemele de viață și necazuri. rezistență la stres ea este de așa natură încât să putem și trebuie să invidie. Și ia de pe exemplul ei. Pentru orice condiții de viață și chiar absența acestora, pisica neagră se adaptează aproape instantaneu și în curând își găsește toate aceste aspecte pozitive. Ce, de asemenea, ar trebui să învețe de la ea.

Ea este un fel și nu-și amintește de rău. Razbunarea pisica neagra nu este specific. Chiar dacă o jignesc pe nedrept, ea nu ar fi supărat tapet, rupere, arunca ghivece de flori pervaz și mobilier zgâriere pentru tine ciuda. Aceasta rezolvă problema filosofica: viața este scurtă, și este pentru toată lumea, așa că nu va cramponati de lucruri mici.

Și pisicile negre sunt frumoase și grațios.

Culoarea și caracterul de pisici - pisica neagra

Culoarea neagra la pisici de diferite rase: persane, siberian, Angora, British Shorthair, American Shorthair, Oriental Shorthair, Bombay, birmane și curte simplu.

Și să creadă în superstiții, apoi, să trăiască în afară de Dumnezeu.

Vă sfătuiesc să citiți pe acest subiect: