Culoare par Mocha modul de a alege o nuanta de vopsea popular pentru uz casnic, fotografii

Noble cafea Colera organice, ciocolata, culori bogate și elegant, popular printre vedete ale show-business - toate Mocha de culoare. Cu o varietate de ciocolată și cafea nuanțe, fiecare femeie poate uita respectabil, onorabil, pentru a adăuga la imaginea un pic de tandrețe și de farmec. Cum de a alege nuanta potrivita a paletei de ciocolată? Potrivit pentru culoarea părului cafea rafinată?Culoare par Mocha modul de a alege o nuanta de vopsea popular pentru uz casnic, fotografii

Pentru a se potrivi nuanțe de Mocha?

Culoare par Mocha pasionat de femei si stilisti de moda, paleta de culori largă vă permite să alegeți culoarea perfecta pentru fetele de orice tsvetotipa. bit Mocha ca o culoare castaniu, dar îi lipsesc notele roșcate, făcându-l cel mai natural si elegant. Ciocolata si cafea nuante de costum de păr aproape toată lumea.

Beneficiile gama de ciocolata si cafea:

 • adaugă proprietarii aristocratice de piele porțelan pal;
 • fete tăbăcite va arata la modă și naturale;
 • versatilitatea părului face ca fiecare femeie mod unic și revigorant, fără schimbări radicale;
 • maree negre pot ascunde anumite dezavantaje dermatologice;
 • perfect pentru blonde care doresc să devină o bruneta misterioasa.
 1. Mocha Culoare par este perfect pentru fete si femei in varsta. Spre deosebire de alte apelanților intunecate, el nu îmbătrânește, nu se confruntă cu frumușel și expresiv.
 2. cafea ciocolată completează perfect gama de tipuri de aspect cald. Fata cu ochii verzi și ochii căprui, cu fire de cafea caramel sau ciocolată arata uimitor, dar, de asemenea, o femeie cu ochii de lumina va fi capabil să găsească tonul potrivit pentru ei înșiși.
 3. În cazul în care pielea este porțelan, culori roz - nuanțe luminoase de ciocolata va face loc grațioasă și delicată. Dar, cu Kohler bogat de cafea trebuie să fie atent - ele pot da o persoană o paloare nesănătoasă.
 4. Atunci când pielea inchisa la culoare, puteți alege orice culoare din paleta de cafea și ciocolată. O combinație deosebit de avantajos arată fire de cafea de culoare închisă, cu ochi albaștri și gri.
 5. În saloane stilisti place sa experimenteze cu culoarea părului în tonuri de ciocolată și cafea. O blonda lumina cu un ton de castan rafinat - cel mai popular tip de colorat moda. După părul arată orice volum.
 6. Mocha este adesea folosit în vopsire Ombre, colorat, brondirovanie, subliniind. Culoare perfect și permanent umple părul gri.
 7. Paleta de culori de ciocolată și cafea se poate folosi în condiții de siguranță o fată cu o foarte scurtă, iar firele lungi, păr neted și bucle provocatoare.
 8. Culoarea la modă este prezent nu numai în culoare, are un alt mousse de nuanță, geluri, tonice și șampoane care permit sa experimenteze, crearea de noi imagini.


Culoare par Mocha modul de a alege o nuanta de vopsea popular pentru uz casnic, fotografii

paletă de culori

 • Mocha - cel mai interesant umbra de bază, producătorii încearcă să diversifice paleta de această culoare nobilă.
 • Tonurile de ciocolată și cafea sunt prezente, mai ales cald, dar există unele nuanțe reci de Mocha, care au un nivel de diamant unic.
 • Basic Colera cald - ciocolata, de aur, cu glazura de lapte. Cold Mocha a prezentat nuanță geros, care este aproape de negru clasic, dar mai moale. Frosty Mocha face chiar și simplu face rafinat și aristocratică. Ideal pentru fetele care nu sunt brunetă clasic.
 • Cel mai neutru ton - cafea cu lapte, ne permite să dea părul de culoare cel mai natural.
 • Chocolate Mocha - cele mai închise culori în scara de cafea, acesta trebuie utilizat cu precauție fete ale căror piele are un bej sau maree de măsline, mai potrivite pentru femeile cu un tip rece de aspect.

Culoare par Mocha modul de a alege o nuanta de vopsea popular pentru uz casnic, fotografii

coloranți profesional pentru uz casnic

Pentru a păstra permanent umbra de ciocolata nobil de păr, este necesar să se folosească șampoane speciale de colorare. Există produse speciale printre cosmetice profesionale. RoKollor 4.4 - nu numai seturi de pe benzile, dar are, de asemenea, efectul de laminare pe par. Low-cost cu mijloace de înaltă calitate, care dă ciocolata cafea ebb - Tonic 5.43.

Culoarea părului Mocha este foarte popular, astfel încât aproape toate mărcile pot fi găsite în linia de paleta de ciocolată cafea. Dacă urmați cu strictețe instrucțiunile, apoi vopsea benzile de vopsea profesionale și la domiciliu. A nu se confunda cu culoarea, trebuie să examineze cu atenție ambalajul - toate nuanțele de Mocha notate cu litera M.

Ce culoare de păr pentru a alege:

 • Paletă 2 reprezintă nuanță - Staphylococcus și glazură Mocha;
 • Wella - cafea Mocha;
 • Schwarzkopf - ciocolata Mocha;
 • Syoss - fuziune Mocha populare.

Cea mai mare paleta de ciocolata si cafea de culoare este reprezentată de Matrix. În plus față de culorile clasice unde puteți găsi culori interesante și neobișnuite - Mocha blond foarte deschis, blond inchis, deschis si parul maro inchis.

Culoare par Mocha modul de a alege o nuanta de vopsea popular pentru uz casnic, fotografii

Pentru a obține acasă după colorare cu păr frumos, aveți nevoie pentru a distribui uniform vopseaua pe toate încuietorile, bun pieptene pieptene cu dinți mari. Vopseaua nu trebuie să exagerați, mai ales daca este nuanțe de blond. Pentru a încheia o folie de cap și folie nu sunt în valoare de ea - astfel încât să puteți usca sau arde complet parul.

Dye parul in ciocolata de lux sau de culoare de cafea în sine nu este dificil, dar este mai bine să încredințeze acest proces pentru profesioniști. La interior, comandantul poate face interesant de colorat, brondirovanie în care șuvițe de culoare blond, cafea si ciocolata vor completa armonios reciproc. După vizitarea interiorului îmbunătățește întotdeauna starea de spirit, o sarcină pozitivă va dura pentru o lungă perioadă de timp.

fire stralucitoare si matasoasa de ciocolata si nada de culoare cafea întuneric și de a atrage ochiul, face orice fată ademenitor și misterioasă. Poze inainte si dupa permite pentru a vedea în mod clar modul în care o femeie este transformat după colorarea toroane nuanțe nobile ale paletei Mocha.