Culoare par Mocha fotografie, culoarea părului, valoare și paleta

Mocha - acest lucru nu este cel mai mare port la Marea Roșie, care este renumit pentru cultivarea soiurilor de aceeași cafea Arabica nume. Se poate imagina ce o culoare. Este culoarea cafelei naturale sau cafea cu lapte, conține nuanțe subtile și strălucire.Această culoare a fost ales de multe staruri de la Hollywood și pentru un motiv bun, pentru că este într-adevăr de culoare foarte bogat și elegant. Cu acesta, orice urât va arăta ca o doamnă respectabilă. El va sublinia nobilimea naturală a femeii, se pare foarte scump și în mod natural.

Culoare par Mocha fotografie, culoarea părului, valoare și paleta

Pentru a se potrivi culoarea Mocha

Aceasta culoare se va potrivi cu aproape toate femeile și fetele. Dar, în orice doamnă el va arata unic, din cauza densității, grosimea parului, lung și componenta naturală.

Foarte elegant si va arata naturale femeie cu pielea inchisa la culoare, dar principalul lucru este să nu exagerați, deoarece ciocolata prea întunecate pot fi evacuate cu volumul de față.

Mocha paleta de culori

Și tonuri de maro ciocolatiu arata intotdeauna elegant, feminin, ce pot sa spun, doar un lux, nu exclude din această listă și Mocha. El va da o sclipire magică, fără adaos de ghimbir.

Ea are o paletă diversă de culori, motiv pentru care nu sunt populare numai naturale, dar, de asemenea, un castan tendință și culori de ciocolată. Dintre nuanțele de bază ale Mocha este cel mai popular. El este capabil să intereseze faptul că gama sa este foarte diversă și sa angajat, nu se termină cu tonuri naturale.

Producătorii au varietate în ton, astfel încât au creat un „mocha geroasă“, în care culoarea concentrată la rece. Foarte cald „mocha de aur.“ Și este absolut neutru „cafea cu lapte“. Paleta de nuanțe Mocha sunt foarte bogat și divers, crescând astfel numărul de femei folosind acest ton foarte impresionant special.

El este folosit foarte activ în tehnicile de colorare în prezent la modă - Ombre de colorare. brondirovanie. Reîmprospătarea imaginea femeilor moderne, de multe ori folosite în conjuncție cu scoate în evidență. Capabile, de culoare gri, astfel încât să vină și femei mai mature. Este o culoare frumoasă, bogată și senzual va da proprietarul său moliciunea și feminitatea.

Culoare par Mocha fotografie, culoarea părului, valoare și paleta
Culoare par Mocha fotografie, culoarea părului, valoare și paleta
Culoare par Mocha fotografie, culoarea părului, valoare și paleta
Culoare par Mocha fotografie, culoarea părului, valoare și paleta
Culoare par Mocha fotografie, culoarea părului, valoare și paleta
Culoare par Mocha fotografie, culoarea părului, valoare și paleta


vopsea Mocha pentru acasă

Se întâmplă că avem sau nu avem timp sau nu au suficienți bani pentru a vizita un salon de înfrumusețare, și întotdeauna doresc să arate proaspăt și elegant, acest lucru se aplică și la cap. Uneori este mai ușor să efectueze pictura casa. Pentru a face acest lucru, este necesar să se cunoască exact cum a vopsi parul la domiciliu și cea a mijloacelor improvizate care avem nevoie. Mai întâi de toate definesc vopseaua. Aici este o listă cu cele mai populare culori de astăzi cu prețul lor.

 • Schwarzkopf Perfect Mousse - prețul de 268 p;.
 • culoare Londa - prețul de 137 p ..;
 • Syoss amestecarea culorilor - prețul de 201 p;.
 • L'Oreal Excell - prețul 439 p;.
 • Palette Deluxe - pret 85 p;.
 • GARNIERColor - prețul de 124 p.

După cum puteți vedea, prețurile sunt calculate pe o largă varietate de sectoare ale populației. Și orice fată alege ceea ce ia plăcut. Presupunem că, odată cu alegerea dvs. de indeciși. Încercați cât mai exact posibil pentru a calcula consumul de vopsea, dacă aveți suficient de tub, dacă nu, puteți achiziționa doar două.

Există câteva reguli clare, observând că te vei bucura un nou mod, și nimic nu strica schimbarea.

Nu aplicați niciodată vopsea pentru a curăța părul, și după ce se spală capul ultima dată înainte de vopsire, nu este necesar să se utilizeze produse de styling. În caz contrar, veți avea un efect inegal. Pentru procedura în sine:

 • Se prepară feluri de mâncare pentru amestecarea vopselei;
 • mușama pentru a fi protejat de vopsea;
 • care nu ar frotiu cerneală piesele de schimb ale corpului, se aplică pe piele un strat protector de vaselina sau ulei pentru copii;
 • purtați mănuși;
 • Citiți instrucțiunile de pe ambalaj și se amestecă bine conținutul;
 • cerere pentru a produce murdar, dar parul uscat, cu atenție pieptene, pentru a picta peste rădăcinile mai întâi și apoi aplicați vopsea pe toată lungimea;
 • pieptene pieptene cu câțiva dinți;
 • vopsea nu sunt supraexpuse, sau dormit;
 • Nu acoperiți capul, care nu ar arde părul;
 • clătit cu ceea ce avem apă și șampon;
 • smazhetsya cap balsam.

Este clar că pentru vopsirea părului la domiciliu este într-o clipă, și puterea oricărei femei. Mocha este ceva care va face viața mai luminoasă și din jur nu numai aprecia strălucească în păr, dar, de asemenea, în ochi.

Ale S. 27 de ani. „Culoare mare! Bogat, concentrat și nobil. pictat întotdeauna această culoare, este favoritul meu, deși inselat pe el de mai multe ori, dar întotdeauna a revenit la Mocha. Pentru cei care nu l-au încercat, am foarte recomanda. "

Svetlana M. 29 ani. „Această culoare a fost aleasă o lungă perioadă de timp de când am cinci ani ca. Și încă nu dezamăgit. În acest timp, am încercat o mulțime de diferite instrumente pentru pictură și costisitoare, și ieftin. Efect după vopsire, desigur, a fost diferit, dar culoarea este întotdeauna aceeași. Cel mai iubit de Aur Mocha. Vă sfătuiesc pe toți să încerc. "

Ekaterina, în vârstă de 30 de ani. „Meu preferat Mocha vopsea de culoare numai tu, vopseaua în sine este rară, dar bine absorbit și ușor de aplicat pe întreaga lungime. Mirosul nu este nici un miros respingător de amoniac. După vopsire, veți obține o culoare foarte intensă și luminoase. Dezavantajul este că nu este suficient pentru o lungă perioadă de timp, a fost spălată rapid off. Am încercat efectul de vopsea mai scump este același, și, de asemenea, se spală, dar este în valoare de o mulțime de bani, așa că nu văd rostul să le cumpere. "

Olga, în vârstă de 26 de ani. „Timp de doi ani am fost ales de Palet Suite. Sunt doar în venerație de această vopsea și un prieten de-al meu, care lucrează la un salon de înfrumusețare Posh, de asemenea, prefera acest brand special. Eu iau întotdeauna un Mocha de aur, și pictat sora mea, cu toate că vopseaua ar putea face nici măcar soțul ei. Am obține o culoare intensă de ciocolata neagra, si arata foarte natural. "

Natalia Petrovna B. 56 de ani. „Am început să coloreze părul pentru o lungă perioadă de timp, după apariția primului păr gri. În acest timp, am încercat destul de multe culori diferite și au ales Londa, a încercat toate nuanțele de Mocha, plăcut într-adevăr numărul 32. Există coloranți mai benigne, care nu conțin amoniac, dar trebuie să se ocupe cu părul gri, și este bun la ea cu această vopsea. "

Victoria B. timp de 24 de ani. „Înainte, am fost blond, culoarea maro inchis. Teribil ars de păr, și o lungă perioadă de timp să aștepte pentru regrowing lor. Am zareklas CLEIURI, vopsite șampon numai de colorat. Acest lucru nu dăunează părului și culoarea este foarte bogat. moca culoare Tonic permis pentru a obține rezultatul dorit. Acum am o culoare maro bogat, se pare foarte natural. Me-mi place, și ce altceva este nevoie. "

 • Culoare par Mocha fotografie, culoarea părului, valoare și paleta

Pentru a se potrivi cu ciocolată culoarea părului

 • Culoare par Mocha fotografie, culoarea părului, valoare și paleta

  Alege nuante reci de păr

 • Culoare par Mocha fotografie, culoarea părului, valoare și paleta