Culoare Navy îmbrăcăminte liber!

Navy este dezactivat în nuanță albastru închis. Aceasta este culoarea tradițională a formei navigatorilor în diferite țări. Cu toate acestea, este utilizat în mod activ, nu numai militare, ci și o fashionista. La fel ca și culoarea bleumarin de îmbrăcăminte este în măsură să ajungă la potențialul lor în vestiarul femeilor, dedicat pentru a prezenta o imagine de ansamblu a site-ului nostru.Caracteristici de utilizare a culorii Marinei îmbrăcăminte

Navy membru umbra al grupului de tonuri neutre, prin urmare, poate fi folosit ca bază la femeile cu orice tsvetotip. Acesta este inclus în numărul de permise chiar și cele mai stricte canoanele cod vestimentar de afaceri. stiluri clasice de rochii, fuste, jachete si pantaloni de alte articole de birou în culoarea Marinei arata foarte strict și în mod oficial. Ele sunt cu atât mai relevante și de succes decât negru. dulap clasic umbra navale de bază este potrivit pentru femei funcționari publici, directori de bănci și angajați de sex feminin, ca să nu mai vorbim de lucrătorii de birou cu cod vestimentar strict mai puțin.

Fetele tinere ar trebui să fie atenți kituri pentru lucrul cu culoare bleumarin, din moment ce imaginea cu două sau mai multe lucruri în această nuanță pot uita la ele prea conservatoare, uneori, chiar și de vârstă. Există 3 modalități de a atenua această impresie:

  • Doar un singur albastru inchis, sub rezerva imaginii;
  • dacă doriți să poarte un costum de culoare bleumarin, apoi completează cu o bluză feminină, topom de mătase, crep de Chine, sau cu dantelă asieta și pantofi de pe un toc subțire;
  • accesorii luminoase, de asemenea, să permită lucrătorilor să bat ceapa unele snobism.

costum bleumarin de culoare, cu o bluză feminină

Culoare Navy îmbrăcăminte liber!

printuri și nuanțe roșii din imagine

Culoare Navy îmbrăcăminte liber!

Navy neutralitate face adecvat pentru imagini în aproape toate stilurile de viață: casual, sport, urban, stradă, Europa. eclectism, etc. Chiar și seturi etnice sunt redate cu ajutorul lucrurilor în această culoare, deoarece este foarte armonios ca fundal pentru printuri colorate.

În moda seara aceasta este, de asemenea, un loc pentru culoarea bleumarin. Este adevărat că arăta destul de inteligent, trebuie să luați o vacanță de tesatura: satin, matase, sifon stratificat, brocart, Shangrao, tafta, etc.Rochie de seara de culoare bleumarin

Culoare Navy îmbrăcăminte liber!

combinații de culori Navy în îmbrăcăminte

Până și mari de culoare bleumarin, combinate cu toate culorile. Este o proprietate universală a tuturor culorilor neutre, astfel de combinații interzise nu vor fi aici. Și totuși este un aspect foarte diferite, în funcție de culorile de companie, și este important să se ia în considerare. În plus, combinația selectată va dicta stilul și imaginea.

Navy culoare strat cu broderii și alte chestii negru în Sete stradă

Culoare Navy îmbrăcăminte liber!

combinație bleumarin cu detalii albe și roșii

Culoare Navy îmbrăcăminte liber!

Navy în ceapă de zi cu zi

Culoare Navy îmbrăcăminte liber!

3. Combinația de bleumarin cu nuante inchise de verde. maro. gri, violet, roșu necesită în mod necesar includerea suplimentară de nuanțe bej și alb. Acestea pot fi prezente în accesorii și / sau imprimare, la fel ca în fotografia de mai jos, precum și obiecte mici de îmbrăcăminte: topuri, tricouri. În special, puteți purta o cămașă albă sub un pulover care se uita doar gulerul. Astfel de combinații bazate pe culori închise caracteristice stil casual.

imagine din Marina, maro și alb, complet cu imprimeuri

Culoare Navy îmbrăcăminte liber!

4. Marinei arata bine absolut toate culorile deschise: verde culoare ceai, bej, roz deschis, acvamarin, galben, etc. Cel mai bine este să ia pulverulentă sau pastel nuanțe pentru partea superioară a imaginii și albastru inchis - pentru partea de jos. Deci, combinația pare cea mai simplă și armonioasă. Este potrivit pentru munca și viața de zi cu zi.

5. Combinația netemnymi bleumarin cu, nuanțe de gri maro, albastru arata foarte simplu, chiar plictisitoare. Dar este destul de normal pentru un stil casual. Dacă doriți un arc mai interesant si dinamic, apoi vin la salvare din nou lucrurile cu imprimeuri si accesorii luminoase.

6. Cel mai frapant și dinamic arata albastru inchis cu lucruri roșu, galben, verde și portocaliu luminoase. Dar aici este necesar să se ia doar un gust suculent. Astfel de soluții contrastante culori utilizate în mai multe stiluri, de la sportiv la Lady Like. Ușor rândul său, culori neutre: negru, bej, alb, gri.

Bleumarin sacou colorat cu o fusta verde și cămașă albă

Culoare Navy îmbrăcăminte liber!

Navy și se amestecă portocaliu

Culoare Navy îmbrăcăminte liber!

Nuanță Navy funcțional și versatil, este capabil de a vă rugăm orice fashionista caracterul practic și real talent de a se adapta aproape toate stiluri si culori. Am ales deja pe care una dintre fețele tine cu cel mai drăguț?

Text: Valentine Chaiko