Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini

Cuișoare de hârtie cu mâinile tale vor fi o mare alternativă la un buchet de flori. Acest hack cu copii pot fi utilizate nu numai ca un cadou, ci ca un decor original a făcut propriile cărți, ambalaje pentru cadouri sau ca un element de înregistrare a diferitelor panouri.Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini

Cuișoare de hârtie cu mâinile: ideea

Veți putea cu ușurință să facă un astfel de meserii originale din hârtie colorată obișnuită, care este sigur de a avea acasă. Dacă doriți să obțineți o floare superba luxuriantă sau un buchet frumos, în acest caz, este mai bine să folosiți o hârtie ondulată sau papirus.

În ceea ce privește alegerea culorii, nu există limitări. Puteți alege în condiții de siguranță, chiar și acele culori, care sunt puțin probabil să apară în natură. Experiment cu diferite nuanțe de culori sau de a face hârtie multicoloră. care va arata foarte bine într-un frumos buchet.

Cuișoare de hârtie cu mâinile: foto-instrucțiuni și o descriere detaliată a procesului de fabricație.

Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini

Pentru aceasta aveți nevoie pentru a pregăti meserii ondulat verde de hârtie, portocaliu sau nuante de rosu. Veți avea nevoie, de asemenea, foarfece, lipici și unele bucăți de sârmă robust, care va sta la baza tulpinii.

În primul rând, va trebui să taie patru pătrat roșu de măsurare zece de zece centimetri. Fiecare pătrat este de trei ori mai mare în jumătate (într-un mod similar de a face fulgi de zăpadă). unghiuri teșite pentru preforme rotund transformat nepliată. În continuare Dă marginile în formă de petale, ceea ce le face zimțate. Pentru a împărți petale, face câteva tăieturi pe părțile laterale și unul în mijloc. Adâncimea reducerilor ar trebui să fie de aproximativ doi centimetri. După aceea, piesa poate fi nivelate.

Pentru a lua sârmă stem, face o buclă de pe pasta de sus și roșu de hârtie peste ea. Apoi, trebuie sa string toate nivelurile de piesa de prelucrat, unse cu adeziv în mijloc. De asemenea, se pregătească sepale. Pentru a face acest lucru, se taie o fâșie de verde șase centimetri lățime și de a face adâncimea ei dinții de trei până la patru centimetri. La baza petale se aplică lipici și lipici sepale, punându-le în jurul tijei o dată. Pentru a plasa tija, înveliți cu o bandă subțire de hârtie verde sau o bandă florale speciale. Pliantele pot tăia orice dimensiune și le lipici la înălțimi diferite de-a lungul cu design-ul tijei.

Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini

Cuișoare de hârtie cu mâinile: clasa de master

Papirusului de hârtie a fost incredibil de blând, frumos și flori pufoase cu propriile sale mâini de hârtie.Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini

Pentru a lucra, se prepară: hârtie papirus, foarfece, mai multe cleme pentru fixarea pieselor, marcator roșu sau roz (puteți folosi markere sau vopsele), un model de carton cerc, un creion simplu, ac, spiralată colorate (pentru a le va străpunge floarea), bandă izolatoare verde . În loc de șablon cerc carton poate folosi un compas, sau orice alt obiect de formă circulară.

Ori o bucată de hârtie de dimensiunea de douăzeci la douăzeci și patru de centimetri în câteva ori de partea lui să devină o lungime de aproximativ opt centimetri. Pe semifabricatul rezultat trebuie să atragă un cerc sau un cerc al cărui diametru este de șapte centimetri, și se taie. Dintr-o singură piesă au lansat opt ​​cercuri, în timp ce aveți nevoie pentru a pregăti și patruzeci și opt.

Tăierea cercuri, țineți ferm hârtia, astfel încât toți au primit chiar. Este mai ușor de făcut, fixarea de hârtie cu cleme speciale de pe ambele părți ale cercului.

Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini

circumferința Schița a piesei poate fi un marker sau un marker. Acest lucru ar trebui să fie făcut cu atenție, astfel încât să nu NU, parcele de la stânga. Nu vă fie teamă de a folosi culori luminoase, dimpotrivă, ei vor face stud mai interesantă. Și nu uitați să decora zonele care se află sub clemele. Pentru a face acest lucru, ei au nevoie doar să se miște un pic în lateral.

Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini

Atunci când pereții goale infrumusetat, clipurile pot fi eliminate și trece direct la asamblarea floare pentru care ar avea nevoie de aproximativ opt până la douăsprezece petale. Contorizarea dreptul de suma de bule, le-a pus pe unul de altul, și apoi în centru, face acul două găuri. Într-o deschizătură, introduceți sârmă în așa fel încât să se reliefează deasupra suprafeței de aproximativ o jumătate de centimetru. Apoi îndoiți firul, se trece prin a doua gaură de fund și răsuciți cele două capete împreună.

Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini

Atunci când se formează tija, puteți începe să atașați formularul magnific piesa de prelucrat. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a ridica felii și mâinile ușor pentru curbare. Nu merita cutelor odată ce toate goale, la fel ca în acest caz, toate nivelurile de prezoane vor fi exact aceeași formă reciproc, și nu veți obține volumul necesar.

Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini

De asemenea, trebuie să faceți un design al tijei. Pentru a face acest lucru, puteți încadra banda verde sau de a folosi o bandă florale speciale. Acest cățel pas-u de hârtie cu mâinile pentru a vă ajuta să învețe să creați nu numai culorile individuale, dar, de asemenea, buchete multicolore neobișnuite sau chiar întreaga compoziție.

Nu cuișoare mai puțin frumoase de hârtie cu mâinile (foto atașat) este obținut din șervețel de hârtie obișnuită.

Pentru a lucra nevoie: servetele luminoase, cocktail băț și o panglică de culoare verde.

Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini

Mai întâi benzi de rupere de șervețele, lățimea pe care un centimetru. Apoi, ori șervețelul sub forma unui acordeon și cravată-l în mijlocul unei benzi rupte. Apoi, chiar mai ușor: trebuie să flip șervețel la nodul apărut de mai jos, și mâinile pentru a se umfla în pene petalele unei flori de viitor, flexiune-le în jos la un unghi drept. La sfârșitul piesei, atașați tubul verde pentru un cocktail. Dacă aveți un tub de orice altă culoare, este ușor să se stabilească. Trebuie doar să-l lega strans panglica verde sau panglica. În acest scop, puteți utiliza, de asemenea, potrivirea cârpă colorate, care fiabilitatea nu doare lipit la tub. După cum puteți vedea, totul se face foarte simplu și rapid, astfel încât să poată fi conectat la activitatea copiilor.

Dacă vă place site-ul nostru, exprima „vă mulțumesc“
prin apăsarea butoanelor de mai jos.