Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini o clasă de maestru în arta origami cu fotografii și video

Carnation, în sine, este un foarte bun și frumos meserii, dar mai multe dintre aceste garoafe de hârtie poate înlocui un întreg buchet de flori proaspete. Acest buchet poate fi folosit ca un cadou, precum și decorațiuni pentru interior acasă. Și astfel, „eroinei“ a clasei noastre de master va cuișoare de hârtie cu mâinile.Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini o clasă de maestru în arta origami cu fotografii și video

Poate cineva va crede că acest pastilelor este destul de dificil de făcut. Dar aceasta este o concepție greșită foarte mare ca tehnica origami, pentru cea mai mare parte, nu cauzează dificultăți în execuție. Crede-mă, cu o garoafă se ocupe de orice persoană fără experiență, care nu are multă experiență de clase origami.

Alegerea materialelor

Indiferent ce materialul pe care o alegeți va depinde de forma finală și dimensiunea florii. Dacă doriți să faceți o garoafa, prezentat mai sus în fotografie, la începutul acestui articol, veți avea nevoie de hârtie colorată obișnuită care există acolo, în aproape fiecare casă. Dar dacă nu au încă, atunci acesta poate fi ușor achiziționate de la orice magazin de școală.

În scopul de a obține cele mai frumoase flori, ar trebui acordată preferință o hârtie sau papirus ondulat, care are proprietățile necesare pentru noi.

Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini o clasă de maestru în arta origami cu fotografii și video

După ce a definit tipul de hârtie, mulți se vor întreba: „Și ce hârtie de culoare pentru a alege“? Această întrebare nimeni nu vă va da un răspuns clar. Dacă vă place ceva nou, pentru a alege o varietate de culori. Asta este, stud poate fi albastru, și violet. Înainte de a-ti imaginatia nu are limite! Dar, în cazul în care creierul este „adept“ al realismului, apoi selectați culoarea portocalie ca arata mai natural.

Fac propriile lor mâini o garoafă

Master class vă va spune în detaliu modul de a face propriile lor mâini o garoafă de grădină.Pentru a începe, pregăti hârtia, culoarea selectată de tine. Noi cu siguranta va avea nevoie de o pereche de foarfece și niște lipici și bucăți de sârmă, care va acționa ca tulpini.

Începem cu faptul că patru taie pătrat roșu. Lungimea fiecare parte egală cu zece centimetri, dacă doriți să obțineți culoarea mai mare, apoi să ia douăzeci de ani, dar foile obișnuite de hârtie nu vă permit să taie aceste pătrate. Ori în trei ori și jumătate în fiecare pătrat și rotunji colțurile pieselor rezultate. Noi facem ceva cu speranța că, într-o formă extinsă, am avut un cerc.

Efectuarea reducerile, încercarea de a obține frunze mai frumoase. Pentru a separa petalele efectuate de mai multe fante mici de pe părțile laterale ale piesei de prelucrat și o fantă în centru. Fiecare dintre secțiunile ar trebui să aibă o adâncime de aproximativ doi centimetri.

Tija făcut după cum urmează. Pentru a începe, să ia sârmă și să facă o buclă mică în partea de sus. Pasta rezultată într-o buclă de hârtie roșie pentru a ascunde culoarea metalic. Întreaga bucată de tub de pastă de hârtie ușor verde și să încercați să obțineți rezultatul cel mai bun: fără spații, care va arăta că tija constă dintr-un fir.

Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini o clasă de maestru în arta origami cu fotografii și video

Facem câteva frunze de formă arbitrară. Cu cât acestea nu se aseamănă între ele, cu atât mai naturale pe care le transformă floarea noastră. Ele pot fi destul de orice formă, să păstreze cel mai important urmări dimensiunea lor. Petale nu ar trebui să fie prea mare și dramatic evident!

După ce am pregătit toate piesele necesare pentru a le lipi. Începem cu faptul că lipici floare la tulpina, încercați să facă totul cât mai exact posibil, așa că nu a fost vizibil nici o urmă de adeziv uscat. Acum, lipiți frunzele. Ele nu ar trebui să fie situate foarte aproape de floare, dar în același timp, în cazul în care petalele vor fi scăzut prea mică pe tulpina, te destul de urât. Deci, ca un sentiment de proporții în această etapă va fi cel mai bun asistent. Am încercat să se distribuie uniform pe suprafața piesei de prelucrat petale stem.

Asta este! cuisoare nostru minunat gata. Prin crearea unei mai multe dintre acestea puteți obține un buchet foarte frumos câteva, nu încercăm să le facă exact la fel, lasa fiecare dintre ele va fi ușor diferită de cealaltă. La urma urmei, în natură este imposibil de a găsi două flori identice, dar numai cele care sunt suficient de puternice la fel.

Cuișoare de hârtie, cu propriile sale mâini o clasă de maestru în arta origami cu fotografii și video

Pentru a obține buchetul puteți găsi o vază interesantă. Sau face-te din aceeași hârtie colorată. Un astfel de buchet realizat în întregime pe mâini pot decora foarte bine si infuzat-l cu ceva nou și special. Vasul poate fi de formă cilindrică, cu o porțiune superioară teșită și marginea de îmbinare pliată. Acest vas ar arata destul de interesant, deoarece se pare ca un guler.