Cuckoo descriere obișnuită și fotografii

Este dificil să ne imaginăm de pădure noastră fără păsări și cântând lor minunate. Și chiar mai dificil de imaginat o plimbare în aer curat, fără caracteristica de „cuc“. Acesta este sunetul masculilor de cuc si femele da nastere susură triluri. Se pare că aceasta este cea mai comuna pasare, dar despre asta nu de mult este cunoscut, deoarece este dificil de studiat.Descriere Cuckoo ordinară

Știi cum arată această pasăre?

Cuc obișnuit trăiește aproape peste tot în România. Dar este foarte dificil de a vedea. De regulă, toată lumea a auzit de „cuc“ ei, dar puțini se pot lăuda că a văzut pasărea. Deci, comună cucul în lungime poate fi de până la treizeci și opt de centimetri. Lungimea cozii aproximativ treisprezece la optsprezece centimetri și are o anvergură a aripilor de cincizeci și cinci de centimetri. Bird cântărește foarte puțin despre o sută treizeci de grame,. Picioarele ei sunt puternice, dar destul de scurt. Femelele arata diferit de la masculi.

Cuckoo descriere obișnuită și fotografii

Femelele au de obicei maro ruginite sau penajul. Există bare negre pe spate și cap. pene Sami cu alb tapiterie. dungi negre subtiri si un cap de san, de regulă, gri deschis, dar ele sunt în mod clar vizibile. greutate de sex feminin nu depășește o sută și zece grame. Minorilor sunt nuanțe de culoare roșu cu dungi negre pe tot corpul. Păsări naparleasca de două ori pe an. În timpul verii, o schimbare parțială a pen-ului, iar în timpul iernii - completă.

La masculi, coada și din spate sunt de culoare gri închis. Sânilor și cap de gri. Toate celelalte pene suficient de ușor pentru dungi închise la culoare. Ciocul păsării este întuneric, dar picioarele - galben.

reproducerea păsărilor

Cuc - pasăre destul de misterios. Este dificil de a vedea. Pentru mulți oameni cu privire la aceasta, există o mulțime de legende. Și acest lucru se datorează în primul rând modului neobișnuit în viața ei.

La începutul primăverii, cucul părăsească Africa și zbura în Asia și Europa, într-un loc de cuibărit. Ele duc vieți solitare. Masculii ocupa mari suprafete care ating mai multe hectare. Dar, în zona de sex feminin este mai puțin extinsă. Pentru ei, cel mai important criteriu este de a găsi cuiburi de alte păsări din apropiere.

Cuckoo descriere obișnuită și fotografii

Cuc nu este construirea unui cuib. Dar urmărește în mod activ alte păsări. De exemplu, pentru membrii familiei de vrăbii. Ce crezi, de ce ea face asta?

Cuc alege viitorii săi pui educatori. Da, e un astfel de pasăre complicat. Se elimină complet grija toată educația copiilor și le trece la umerii altuia.

Obiceiuri ciudate ale cucului

greve Atenție păsări. Se pare de la o ambuscadă în avans slot de dreapta bun. De îndată ce ea Uluchay moment, apoi își depune ouăle în ea pentru câteva secunde. Oamenii de știință au ajuns la concluzia că, în același timp, se aruncă ou ciudat. Dar acest fapt nu a fost confirmat. De fapt, nu este clar de ce ar trebui să facă acest lucru. Păsările nu știu cum să numere, și apoi cuib amanta nu poate găsi prea mult de ou.

După trapa cuc și un pic mai puternic, el aruncă toți concurenții săi din cuib.

Trebuie spus că comună cucul depune ouă ei, nu numai în cuib, dar în adânciturile. Sau, mai degrabă, este primul lor laic undeva în apropiere, și apoi se mută la cioc.

Există, de asemenea, un aviz complet opus cu privire la modul în care cucul aruncă puii lor. Pictura ei este oarecum similar cu ulii. Și pentru că pasărea plutește obraznicie. Aceasta bufeuri cuib gazde, zburand peste ei, și în timp ce acestea sunt în confuzie ascund în iarbă sau frunze, pune ouăle. Ea poate ajuta în acest bărbat.

pui de supraviețuire școală

vulgaris Blackbird, al cărui aspect este cufundată, cu toate acestea, are un viclean remarcabil. Se pare o aruncă ouăle în cuiburi diferite, și ea însăși cu un suflet curat este trimis la iarnă în Africa de Sud. Între timp, în cuiburile părinților adoptivi au loc evenimente triste.

Cuckoo descriere obișnuită și fotografii

Cuc trape, de obicei, pentru câteva zile mai devreme decât omologii lor. În acest timp, el are timp să se aclimatizeze în cuib. Deși el este încă orb și gol, dar el a dezvoltat deja un instinct de ejectare. Imaginați-vă că el aruncă tot ceea ce atinge spatele gol. În primul rând, este ouăle și fledglings. Cuibărit în grabă pentru a face cazul său. Instinct lucrează acolo patru zile. Dar acest lucru este suficient pentru a distruge concurenți. Chiar dacă cineva a și va supraviețui, el încă mai puține șanse de a supraviețui. Faptul că cucul ia departe toate produsele alimentare, care este adus de părinți adoptivi.

De ce păsările nu observă înșelăciune?comportament și își fac cuib gazde. Surprinzator Le place și nu observă ce se întâmplă. Și să încerce să aducă un singur copil. Și nu vede că acest lucru nu este absolut pui lor.

Nu cu mult timp în urmă a fost explicat motivul pentru acest comportament ciudat de păsări. Se pare că galben și roșu gura păsări cuc inghititura servește un semnal puternic, care determină părinții adoptivi pentru a transporta alimente are o mare pui. Chiar și păsările au fost străine următoare, da-i mâncare, prins pentru propria lor tânără. La doar șase săptămâni de la primul zbor din cuib puiul începe să trăiască în mod independent.

adaptabilitatea păsărilor

Cuc aruncă practic ouă la păsări mici. Dar unele specii si arunca-le în cuiburi de ciori și gaia, altele păsări destul de mari. Cu toate acestea, cuci se specializează în anumite păsări, cum ar fi redstart, Robins, warblers și flycatchers. Noi chiar și ouăle de cuc sunt similare cu descendenți ai acestora, precum și în formă și culoare.

Cuckoo descriere obișnuită și fotografii

Dar ceea ce privește mărimea lor, așa că tot un mister. Bird cântărește aproximativ o sută douăzeci de grame, și, prin urmare, ouăle trebuie să cântărească cincisprezece grame. În schimb, cucul depun ouă foarte mici, în trei grame de greutate, care proporțional cu dimensiunea sa.

Odată ajuns în Anglia, a organizat o expoziție de ouă de cuc. Deci, nouă sute nouăsprezece exemplare au fost expuse. Ei au fost toate valoare de colorare diferite. Acest lucru înseamnă că păsările depun ouă care sunt ca două mazăre într-un pod similar cu ouă de părinți adoptivi. Cuc le aruncă în fantele de cel puțin o sută cincizeci de specii de păsări.

Asta-i o astfel de pasăre neobișnuită. Cuc Cu toate acestea, în ciuda astfel parazitare de beneficii de viata.

Fac favoarea cucul aduce?

La prima vedere, totul este clar. Cuc - pasăre de pradă care ucide pui de pasăre bun și util. Cu toate acestea, nu toate atât de simplu.

Probabil, cucul nu este în întregime o mamă rea, ea încă se străduiește să salveze urmașii lui. Dorința de a distruge concurenți cuc a explicat marea lui voracitate.

Cuckoo descriere obișnuită și fotografii

Este o astfel de dragoste uimitoare pentru produse alimentare face această pasăre foarte util. Ce crezi, ce să mănânce cuc obișnuit? Așa e, omizi. În doar o oră, se poate distruge până la o sută de piese. Și acest lucru nu este limita, pentru că pasărea este ireal mâncăcios.

Dacă în pădure există mulți paraziți, acesta va manca pe toate, și să o ajute să grăbească toate rudele. Deci, Cuc distruge un număr foarte mare de dăunători și insecte.

Multe păsări nu mananca omizi păroase. Un cuc nu să se mute în acest sens alimente. Stomacul ei este proiectat astfel încât firele de păr de omizi nu provoacă daune, dar în liniște fiind eliminate.

Unde iernile cuc?

Cuci, indiferent de modul în care au fost întrebați, este o pasăre migratoare. În timpul iernii, ea sa mutat în Africa de Sud. Dar cum se întâmplă acest lucru nu este cunoscut, pentru că nimeni nu a văzut că cucul a zburat în efective, care este tipic de alte păsări. Aparent, zborurile care le fac singuri. Ele sunt foarte dispar în liniște din pădurile din toamna, ca și în cazul în care acestea nu au fost acolo. Și, la fel ca și apar dintr-o dată în primăvară, cu primele raze luminoase ale soarelui.

Uneori cuc poate zbura departe la sud de Peninsula Arabică, în provincia chineză pe insula Ceylon, în indo-China.

Este Cuc Toate sunt păsări parazitare?

Ar fi nedrept să spunem că absolut toate reprezentant al familiei de cuci sunt păsări parazitare. Din o sută cincizeci de specii de numai cincizeci nu se comportă foarte bine. Toți ceilalți părinți sunt exemplare, auto-creștere descendenți ai acestora.

Cuckoo descriere obișnuită și fotografii

Și există unele specii care sunt parazitare parțial. De exemplu, în America de Sud trăiește crotophaginae Ani. Deci, ea ocazional aruncă ouă în cuib, dar numai rudele lor. Dar acest lucru se întâmplă rar. Practic, ea creste propriile copii.

Cuc obișnuite (fotografiile sunt prezentate in articol) este diferit de un comportament neobișnuit între membrii familiei sale.

În lume există un cuc care aruncă cu ouă în cuib, dar apoi le incubeze sau, dimpotrivă, mai târziu pe cont propriu de alimentare. Și acolo sunt cei care anexeze urmașii lor în cuiburi de păsări mari. Apoi, cucul este nevoie de a arunca adversarii din cuib, ca suficient pentru toate produsele alimentare.

Face toți părinții adoptivi sunt dispuși să ridice pui altcuiva?

Nu este clar de ce păsările sunt creșterea copilului altcuiva, pentru a găsi un înlocuitor. Experimentele arată că aproape toate păsările au puține cunoștințe despre ouăle lor. Acesta este motivul pentru care nu văd diferența. Rațe, găini și vulturi sunt în general eclozeze complet orice obiect care seamănă cu ou. După ce s-a observat că lebedele au avut intenția de a sta sticla.

Cuckoo descriere obișnuită și fotografii

Oamenii de știință au făcut chiar și experimentele cu înlocuirea tuturor ouăle din cuib, iar apoi demolat oul lui pasăre nativ. Deci, văzând că nu este nimic ca ea a aruncat numele lui, preluând altcuiva.

Dar nu toate păsările sunt atât de prost și promiscuu. Unii detecta inteligent spoofing si arunca-l din slot. Alții pur și simplu arunca bântui vechi cu urmașii lui în viitor și să înceapă să construiască un nou cuib. Și unele păsări sunt construirea unui al doilea etaj mai sus cuib vechi, pentru a primi o structură cu două etaje, din care primul nivel sunt abandonate ouă, iar pe a doua pasăre stabilește noi urmași.

Unde locuiește cucul?

Cuc ordinară destul de răspândită. Cuibărește în continentul european și insulele, în Africa, Asia, uneori chiar migreaza peste cercul polar de nord.

Despre copii cuc

Cine este acest cuc? Descriere pentru copiii acestei păsări neobișnuite pentru a începe cu beneficiile pe care le aduce. Desigur, cucul ucide puii de păsări, dar copiii ei nu atât de mult pentru a supraviețui. Trapei cinci ouă să-l arunce, nu toti puii ajung la maturitate doar un pui. La urma urmei, unele dintre păsări, mirosind cuib aruncat cu hype toate ouăle care sunt pur și simplu uciși.

păsări vorace caracter îl face foarte util. Ea are nevoie să mănânce mult, iar ea trece prin insecte mănâncă peste tot în jurul. Există chiar și un semn național care, dacă într-un singur loc, nu este un cuc cuc, ea vorbește despre un număr mare de insecte. Această afirmație este destul de adevărat. În cazul în care într-o anumită zonă este crescut un număr mare de insecte, apoi, probabil, la o sărbătoare nu numai rude ale celor mai apropiate zone, dar, de asemenea, acoperi rude foarte îndepărtate. Asta e modul în care aceste păsări ciudate.

Cuckoo descriere obișnuită și fotografii