Crysis walkthrough complet

Așa că am imeemCrysis.

Partea 1: Concepte generale.

În colțul din stânga jos al ecranului este un senzor de nivel stealth și mini-harta busola. Aproape de nivelul marca de complexitate a jocului. În colțul din dreapta jos - benzi nivelul de energie al nano-costum, iar energia vitală a caracterului. Deasupra dungile este tipul de indicator, numărul de grenade și muniție, precum și nivelul de fotografiere. Doar mai jos - pictograma mod costum.Arma noastră principală - costumul nostru „inteligent“. 5 Funcțiile sale Magic:

„Protecție“ jucător, gloanțele, de asemenea. vindecarea rănilor. Aceasta este funcția de bază în mod implicit. Toate celelalte moduri de Falling nivel de energie va trece automat la ea. Acesta oferă siguranță relativă și acumularea de energie de costum.

"Super Speed". Aceasta face posibilă depășirea distanțe scurte, cu viteză mare. Super Sprint aproape imediat cheltui toată energia. Nu numai eficient, dar trebuie să fie admis permite să scape.

"Super Power". Acesta oferă uz personal forță extraordinară. Permiterea să lovească, strivire pereții și acoperișurile clădirilor mici, de rupere trunchiuri de copaci mici. Hurl obiecte grele la distanțe mari. (Amuse, aruncarea cumulare și uitam modul în care acestea străpunge acoperișul.) Pentru a depăși obstacolele puternice verticale sari solide. Ceea ce face posibil pentru a ataca o înălțime confortabilă, dacă roci, clădiri, sau pur și simplu atac cu un salt. Parametrul este diferit, consum redus de energie, deși limitată în timp.

"Stealth". Facilitate care permite utilizatorului pentru a se potrivi un timp scurt să se amestece cu terenul. El mănâncă o mulțime de energie. Acesta dispare după prima lovitură. Este nevoie de utilizarea prudentă și înțeleaptă. A restaurat destul de repede. Acesta vă aduce mai aproape de inamic și de aproape apuca-l.

arme modul de modificare. Acesta vă permite să stea aproape instantaneu pe în mâinile baril, o lanternă, lansator de grenade, oglinda sau cu laser vederea. Și, la fel ca și eliminați rapid tot. Pentru a crea dorit „mix“ dintre opțiunile listate.

„inteligente“ binoclu. Scanează zona, marcajele capturate în lentila de inamici, arme și echipamente pe hartă. Acesta are 3 modul zoom.

Harta insulei. Acesta este dat obiectivele misiunii.

dispozitiv de noapte viziune. Ce altceva este acolo pentru a adăuga?

Întreaga tactici de joc în criză constă în utilizarea rațională a proprietății și a echipamentului costum. Este mai convenabil să se mute în modul Stealth. Timpul de super-salt ascunde în spatele roci și în locuri înalte. Evitarea contactului cu inamicul, pentru a se potrivi vă vindeca și transmite din nou. Pentru un astfel de joc un pasaj complet, detaliat nu este necesar. Obiectivele de misiune sunt foarte clare. Blow up - pentru a captura, puzzle-uri logice curate, puzzle lipsă. Există libertate deplină de acțiune în condițiile cadru. Pentru că noi considerăm doar prima misiune.

După o aterizare de urgență pe parașuta rupta cad în ocean. Suit ne vindecă. Landfall. Puteți, desigur, înapoi în ocean. Bucurați-vă de vederi de noapte, la tropice și fundul mării. Cu toate acestea, în prezent naviga nu reușește, o mulțime de rechini. Printre caracteristicile costum. Puteți antrena pentru a sări de pe pante în trepte. Pentru a rupe barca pe mal, în mod normal și în modul „super-puternic“. Vezi diferenta? Configurați-vă armele pe placul dumneavoastră.

Apoi mergem la plajă. Pe drum ne întâlnim cu un crab. Oportunitatea de a testa interactivitate, fizica, și, în același timp, o armă. se arunca cu capul cu capul în peșteră și du-te printr-un defileu mic presărat cu gunoi. De fapt, aceasta este o altă oportunitate de a testa capacitățile lor într-un mediu liniștit. În continuare va fi plaja ostili cu trei soldați coreeni.

Introduce obiectivul - de a echipa cu un partener al unui detașament special pentru Jester numit. L-am întâlni și de a asculta țipetele infernale ale treilea frate în brațe. comisioane sale - aztecă. Am pus cu nerăbdare să-l ajute, dar găsi numai cadavre rupte în bucăți și mai multe coreenii agățat pe un Azteca palmier picioare. Distrugerea probelor. Distruge patrulare coreeană. Ne avansează spre sat pentru a face față cu radarul - bruiaj. (Aceasta este o nouă ordine în PDA) fără bufonul.

Scopul Jammers pentru a dezactiva. Avem 2 clădiri hliplyh, printre ei Jammers. Remorcă cu o grilă de radar. Lângă un doc de lemn cu butoaie inflamabile. Pe barca de patrulare de apă. La dreapta fermei standuri Hammer, echipat cu o mitralieră. O imagine tipică pentru aceeași Far Cry. Rudele se confruntă. Moduri de a atinge obiectivul de mult

Puteți ajunge la structura invizibil, pentru a sări la acoperiș, sari si invizibilul prin oprirea jammere, și fără să atragă atenția să se evapore. Doar o dată este posibil și așa.

Cu toate acestea, este o clătită pentru acțiune? M-am plimbat în jurul satului, cu barca au atacat cu apă.

Tăieturii superputere. De Pistol cu ​​amortizor de zgomot bedolazhek înmuiată într-o barcă, așezat confortabil în spatele o mitralieră, el eviscerat, întreaga gospodărie în praf. Acest lucru este deosebit de remarcabil, deoarece în situații de criză a distrus totul. Mai puțin cu siguranță, decât vă puteți imagina din rapoartele de presă, dar mult. În continuare, am devenit mai modestă, jocul a mers așa:

Katima în Hammer a grundului la plajă. Pe drum, distrați soldați de plumb din sens opus CRA. (Armata coreeană) Naparyvaemsya o ambuscadă, ne apăra folosind arma într-un Hummer. Noi le îngropa, și să urmeze mai departe. Ajungem la satul următor, răsune în praf ei. Noul obiectiv - pentru a curăța ARC CP. Katima (du-te) pe drum, distruge poziția inamicului. Ne urcăm în computerul lor. (Enter) reimprospateaza muniție.

Ne întoarcem la CP. Umeziti dușmani în spatele sârmă ghimpată. Vom urca pe drumul pe munte. Distruge santinelă. Du-te înapoi la ghimpe, vom trece în defileu.Lasky.
Noi sări peste denivelări, se reconecteze cu grupul nostru. În munți, am găsit nava de cercetare de gheață. roller Sechem. Urmărim primul Aliena colț. Salvarea alte coregon de stâncile din spatele acestuia. E târziu. Membru al grupului este mort.
Recuperare.
frontiere ale contravenientului.

Pune înainte în sat, controlat de coreeni. Două goluri - ostaticilor și o remorcă de comandă. Urmează în conformitate cu marcatorul pe hartă, elimina inamicii pe drum. Mergem într-un câmp minat.
Exploziile în oraș, a pus lucrurile foșnesc, școala se află. Noi lucrăm, vom curăța școală. Găsim Helen (ostatici).
Dupa video - noi obiective. Distruge tancuri coreenii. Cautam o cameră mică depozit de arme (la școală). lansator de grenade va face truc. actualizare sarcină. Mergem la marcatorul.
Conexiune Cross.

Privind în jurul valorii de furt de-a lungul (sau) fluxuri. Pentru a se apăra împotriva forțelor. În fața unei cascade. Pe celălalt mal al râului ne întâlnim cu un partener pentru echipa sa. Intrarea în peșteră.
Relic.

În spatele.
Ne mutăm la post. Trage. Ucide. Am prezentat în continuare. rândul său, din nou, de pe Jammers. Ne mutam pe autostradă. Scoateți contorul. Fork, dreapta. pod distrusă. Mergem la ocol. Înapoi și la dreapta. Camp CRA. Al doilea pod. apare elicopter. Dacă nu aduce în jos imediat, o aterizare. Ne mutăm la marcatorul. Înaintea unei instalații militare. Atenție! Lunetiștii locul de muncă. Din nou ne rupe computerul. Noi din nou rabotenka. (Referință). Pentru a ajunge la locurile de săpături geologice. De ce stau în jurul valorii, așteptați întăriri CRA? În drum spre una dintre casele depozitul de arme. Ia muniție și alte chestii. Am ajuns la locul de geologi. Securitate. Ce știi. Mergem în dubă. Lift jos.

Roller.
În jurul zăpadă. Frozen om de știință. în scopuri de actualizare. Comandat pentru a găsi punctul de evacuare. marcator conform retractabilă. Pe drumul de intoarcere se va întâlni repliere dușmani în stare de alertă. La baza militară încă o dată trebuie să se confrunte cu elicopterele. În punctul de extracție - un nou obiectiv. Asigurați-vă că vtola de aterizare (aeronave). Shlestnutsya să fie cu un grup de coreeni în nano-costume. Cea mai buna tactica tactici invizibil. Vzayti poate în condiții de siguranță la bord.
Assault.
Invazie.
Roller. Desantiruemsya într-o misiune pentru a găsi Lt. Bradley. Cautam un marker. Spune, el ne trimite să distrugă apărare aeriană. Uită-te în jur. Apărarea port și o mică insulă. Treptat rezolva problema. Banda principală de patrule fluviale CRA (ajuta coreenii de dig), și de a controla armele insulă fortificată. Elicopter din nou. Adu în jos. Noi mergem mai departe. KP (unde turnul). Elicopter din nou. Mulți soldați. Accesul la mare. Distruge apărarea încă într-un crâng și chiar pe portul de agrement. le subminăm. Desantiruyutsya a noastră. noi obiective. Pentru a distruge ultimele forțe inamice. Lupta de pe infanterie, vom urca la bord. Conform markerul este scopul. Acum Jammers să taie. Suntem gata să coordoneze bombardierele. Navigand înapoi și apel foc. funcționează (binoclu) Aviatia. Nava se scufundă. Din nou elicopter enervant. Dar, slavă Domnului, RPG-ul de pe doc suficient care cade repede după ce a fost lovit de două rachete (muniție, inclusiv lansatoare de rachete, o mare grămadă de minciuni într-o clădire nu departe de crucișătorul). în scopuri de actualizare. Întâlnire cu un rezervor-colonel. Noi urmăm ordinele. Suntem de încredere de către rezervor. Tunel.

Onslaught.
Echipa Idaho.
Abrams este de rulare pe un teren spațios, cu câteva plantații. Se ascunde de la Tussock la Tussock, dezactivarea armura inamicului. La rezervor așa cum am înțeles - timpul principal pentru a ascunde. Și elicoptere din nou. Poti sari de la rezervor din timp în timp, devine invizibil, și pentru a facilita sarcina.
Dincolo de teren, vom avea râu și stația de cale ferată. Distrugând că transplantat (în cazul în care nu este knock-out) în rezervorul coreeană. Și de gaz pe. Înțelegem cu aer de apărare și de infanterie în conformitate cu markerii de pe hartă. Selectați Gauss pușcă.

Trezirea.
Tremors.
Prin w căi d \, ocolind CRA manuală. Pentru a face față cu inamicii. Mergem la birou. Ne urcăm în calculator. Omoara infanterie. Ne mutăm pe drum. Un obiect. În plus față de soldați de infanterie cu costume Minigun. Nu face nimic. În același timp, ridica Minigun. Elicopter. RPG-uri în mâinile lor, ele nu sunt pentru plictiseală. Forțele noastre speciale ajută. Mergem în jos primul strat pe. Pit. Zdrobitor toate, intră în mină. Securitatea în costume. le umezește (mai bine Minigun poate fi doar a doua Minigun.) Nu uita pentru a ridica curele de mitralieră. Tunel. Lift. Noi picătură în jos, prin zăbrele. Mina. Mergem pe marcatorul și ...

Obținem lyuley. Roller. Explozie. Căutăm arme și ucide gadsky generale. Acum liftul. De Elena. salvare ei, și am primit o comandă nouă. Cădea în jos.

miez
Legile justificate.
Intram structura străin. Dispozitive glohnut. cameră ciudat. De la intrarea la ieșirea din dreapta jos. Navigand pe unele conducte. Nomad spune curs de apa. Noi mergem împotriva curentului. Împărțiți generatoare lămpii Alien. până vei fi într-o peșteră închisă, cu o gaură în tavan. Ascensiuni. străin Origine (înveliș non-tehnic). Contactați eșuat. După cum sergentul nostru - nu-i place să facă prieteni - să moară! Mai mult, o peșteră mare. Lampa din nou. Garda Alien. În următoarea gaură peșteră închisă câmpurile de forță. Ne așteptăm. Noi intrăm în pasaj. Pestera zboară și zboară în fluxul de radiații. Cave. În afara ferestrei, este important să se târască gigant păianjen de om. Între timp, poarta este deschisă, există o grămadă de nemulțumiți „ei.“ Indreptati cu ei. Pestera din nou. Ultima.
alarmă generată, răpește o duzină de oaspeți urâte ale Pământului. Principalul lucru acum - să găsească o cale de ieșire. Pipe, ceea ce conduce fluxul de aer. Pfiu!
Coborarea de pe munte.

In timp ce noi nu am, creatura a avut timp să înghețe o parte a insulei. Coborarea de pe stâncă. Suntem în căutarea la arme de zăpadă și gloanțe, lupta cu extraterestrii. Conform marker este Marines gheață. Întâlnire cu comandantul detașare. El dă trunchiul străin. costumul său nu funcționează, așa că urmați de foc la foc, împiedicând-o să îngheț. Slugger. Și astfel să podul dărăpănată.
exod
cetate
Ne întâlnim lui și apoi din nou în lupta. Prefer Gauss pușcă, și nu regret. Un cuplu de fotografii și de aer de mare „caracatiță“, în interval. Apărare. După atacul stau în Hammer (pe pistol) și în jos de conducere reptile de fotografiere. Rupere. Autostrada pauză.

vânător
„Vtola“ locul accidentului. atac aerian. Obținem în apărarea trapa, comportamentul la foc. Am terminat off „zboară caracatiță“, cu o pușcă. Elena salvat. Ataca din nou. Un imens „păianjen“ escorta „caracatiță“. Am conecta cu rămășițele trupelor, oferă aterizare „vtola“. Slugger. Fly departe.
Evacuarea unui portavion
În timpul zborului, uciderea pilot, este necesar urgent să devină una. Efectua cârma, vom zbura. Lucrarea nu este ușor, dar noi o facem. Punct de control la punctul de control. De-a lungul râului la ocean. Trăgând de la inamic. Scopul Portavion. Vreau să spun, de aterizare pe el.
bune intenții.

Pe punte, marinarii navă străin. Dar un fel de este încă în viață, și chiar poate fi periculos. Urmați în interiorul navei pe etichete. Ne întâlnim cu amiralul.

Roller. Adu în jos la depozit. Ne-am așezat pe scaun, testarea costumul nostru. Comanda. Du-te la pod și iată, un atac nuclear asupra noilor veniți, ceea ce face sfera lor a devenit doar mai mult. Nici da, nici lua filmul „Al cincilea element“. Le-am alimentat. Și aici, ei sunt ataca deja un portavion.
Ultima rezistență.

Vine la viață. Obiectiv: Reflectați atac. Reflectata. Încă o dată obiectivul. Eliberați tipul de la partea de jos a navei. Eliberator. Redus corsetul de transport de marfă, noi în burta unui portavion. Am găsit un inginer. Pornirea reactorului. Flock creaturi, atunci se întâmplă ceva - ei mor. Am pus niște bare. Reactorul funcționează. Noi plecăm. Trăgând din toate butoaie. Mergem la depozit, să ia „super-gun.“ Deck. Un imens „păianjen“. Trebuie să se joace. „Spider“ este rupt. Colecta munitie, din cauza apei apare un OZN imens. Principalul lucru pentru a ascunde de fascicul, astfel încât trage la punctele speciale (turnulete) pe aceasta barca, singur. După înfrângerea lor, focurile de armă „super-arma“, în cele din urmă a terminat pe navă. Primele aripi, apoi carcasa. În acest proces nu va fi escorte „caracatiță“. Dar această problemă este rezolvată.

Noi sari la bord „vtola“ agățat în apropiere. La revedere! adversar Învins. Fly din nou. Roller. Titrurile.