crizantema de fată

crizantema de fată

Chrysanthemum de fată. îngrijire

Acest tip de aplică în egală măsură genul Matricaria (mușețelului), iar genul Tanaceram (vetrice).

Aceasta este o floare foarte modest. În sudul Europei este crescut ca un medicament, dar prins ca ornamental în România.Floricultura deosebit de valoroase soiuri cu inflorescențe duble, sferice în diametru și 4 cm (tab.).

soiuri de Chrysanthemum de fată

Condițiile de creștere și îngrijire

Chrysanthemum maiden - plante fotofil și relativ rece rezistente. Se dezvoltă bine în plin soare cu cenușărite, sredneplodorodnoy și sol bine drenat. Plant este recomandat udare regulată și fertilizarea.# 8608; Crizantema de fată caracteristică și are un miros foarte puternic, care poate fi simțit chiar și la o distanță.

Soluția de alimentare pot fi integrate fertilizator de 2-3 ori înainte de înflorire. Pentru a încuraja dezvoltarea de noi tulpini, dețin o tăiere ușoară.

Solul în pat de flori ar trebui să fie păstrate în vrac, curate de buruieni, în special în cazul în care vara a fost ploioasă.

Caracteristici reproducere și de dezvoltare

Probleme în creștere crizanteme

Probleme speciale pentru crizanteme de fată în creștere. survine Uneori, aceasta afectează afide, este suficient pentru a elimina plantele afectate.

Dintre bolile afectate de fainarii, Septoria.

Utilizați în proiectarea

grad scăzut Chrysanthemum fată foarte bine uita-te la bordură, vase de stradă, cutii balcon. varietate Tall „Fecioara“ este folosit pentru plantarea în mixborders si creste in grupuri sau într-un rând. Potrivit pentru tăierea pe buchet.

Se merge bine cu heliotrop, salvia, galbenelele.

A se vedea, de asemenea: