Crini de grădină cresc din semințe de la domiciliu, plantarea și îngrijirea grădinii

Caracteristici gerbera grădină

Aceasta floare aparține familiei Asteraceae, dimensiunea, care poate ajunge la o înălțime de 20 - 30 cm grosime lasă colectate în priză .. peste care se ridica tulpini de flori. Diametrul inflorescență ajunge la 12 cm, fiecare dintre care poate floare pentru aproximativ o lună. planta infloreste toata vara Nu mai este nevoie, t. E. aproximativ trei luni. În acest timp se poate forma până la 20 de flori.Gerber pot fi cultivate în câmp deschis și în casă. În acest ultim caz, se utilizează soiuri pitice și creșterea în grădini aplicate de obicei spectru întreg gradata. Aceasta planta se caracterizeaza prin flori frumoase de diferite culori, precum și o înflorire lungă și abundent.

creștere răsaduri

În prezent, puteți achiziționa pachetul cu semințe ușor. Principalul lucru este că data a fost normală, deoarece germinarea lor este menținută timp de 7 - 8 luni. Cultivarea semințelor gerbera începe cu sosirea primăverii, dar unii cultivatori pot efectua acest proces, în orice moment al anului.

Pentru a crește răsaduri de semințe, cel mai bine este de a folosi un amestec de sol de lumină cu părți egale:

 • Crini de grădină cresc din semințe de la domiciliu, plantarea și îngrijirea grădinii
  nisip;
 • turbă;
 • perlit;
 • foaie la sol.

Multe sunt folosite pentru aceste scopuri, cutii speciale pentru mini-sere sau efectuează imediat de plantare și în creștere într-o oală.

Solul trebuie slăbite, după care la suprafață încep să pună semințele. Deasupra lor se presara un mic strat de substrat și este umectată cu ajutorul unui pulverizator. După aceea, închide recipientul cu folie de plastic sau sticlă.

Două săptămâni mai târziu, încep să apară primele frunze, și de îndată ce răsadurile au oricare 3 - 4 foi sunt luate pentru varza de transplant. După ce a avut loc în timpul înghețuri de noapte, răsadurile sunt transplantate în sol deschis.

Cultivarea gerbera în câmp deschis

gradina Gerber este la umezeală și căldură iubitoare de plante, astfel încât există anumite dificultăți în cultivarea sa. Frunzele sale mari pot evapora o mulțime de umiditate. ceea ce face floare în funcție de condițiile de umiditate și de temperatură ale habitatului lor. Gerber nu poate tolera solul prea umed.

Site-ul, care va fi cultivate de flori, ar trebui să fie soare și protejate de proiecte. Se efectuează aterizarea lui pe o pantă lină în partea de mijloc. Solul trebuie să fie în mod necesar în vrac și bogat în substanțe minerale și azot. Dar este necesar să se ia în considerare faptul că azotul în cantități mari crește dimensiunea instalației datorită pieselor verzi, mai degrabă decât prin culoarea sa., Solul ar trebui să fie suficient pentru a gerbera înflorite, atâta timp cât posibil:

 • Crini de grădină cresc din semințe de la domiciliu, plantarea și îngrijirea grădinii
  fosfor;
 • magneziu;
 • potasiu;
 • mangan.

Cu plantele lor de aprovizionare scurt sau deloc în floare, sau florile acestea vor fi bine. Asigurați-vă că pentru a asigura un drenaj și udare efectuate direct sub rădăcină. Dacă o faci din partea de sus, va exista un exces de umiditate, iar floarea poate putrezi.

În plus, solul trebuie să fie nu numai bogat în substanțe organice, dar, de asemenea, conține cantități mari de putrezire, dar nu și părți de plante humus. Acesta este considerat cel mai bun un sol de pădure. care conține o mulțime de frunze putregai.

10 luni de la plantarea de răsaduri gerbera floare, delectandu Maestrul lui flori colorate. Fructele acestei plante sunt prezentate sub forma unei cutii cu semințe. Acestea sunt colectate, iar în anul următor, deoarece acestea cresc flori noi. Odată cu apariția de toamnă, rădăcinile trebuie să sape pentru a iernare a avut loc într-un loc cald.

Grija pentru gerbera gradina

Plantarea și gerbera în grădina de îngrijire prevede respectarea anumitor reguli.

Aceasta floare este foarte sensibil la temperatura și cantitatea de apă de irigație. Apa ar trebui să fie cald și moale, și udate la rădăcini este necesară, dar astfel încât solul nu este spălat și nu sunt expuse rădăcini. În timpul cheltuielilor de creștere activă de udare este mai abundent, iar în timpul înfloririi ar trebui să fie menținute la un nivel minim. Restul plantelor ar trebui să fie udate moderat.

Lumini și fertilizat

Flori ar trebui să asigure iluminatul necesar, în caz contrar acesta va fi extins, iar florile sale sunt mici și rare.

De asemenea, planta ar trebui să fie hrănite în mod regulat, folosind un amestec de îngrășământ și gunoi de grajd de vaca, bogat:

 • Crini de grădină cresc din semințe de la domiciliu, plantarea și îngrijirea grădinii
  potasiu;
 • mangan;
 • fosfor;
 • magneziu.

Pentru acest gunoi de grajd este plasat într-un recipient de apă și se agită din când în când noroiul de foraj. După aceea, se adaugă îngrășăminte minerale. și înainte de udare soluția concentrată trebuie diluată de 5 ori. Dressing face de 2 ori pe lună.

Loricultură din semințe de la domiciliu

Gerbera pot fi cultivate pe tot parcursul anului la domiciliu. Pentru plantarea semințelor au nevoie de o cutie mare sau oală. Deoarece solul folosind diferite amestec de lut, și nu uita de drenaj. De asemenea, asigurați-vă că pentru a observa nivelul de aciditate a solului. ridicarea sau coborârea care ar putea afecta în mod semnificativ planta. Top semințe presărate strat de nisip este de 5 mm, după care este umezit. Pentru acasă, o mai bună capacitate de germinare trebuie să fie acoperite cu folie de plastic sau sticlă.

Pentru gerbera germinate cu succes din semințe trebuie respectate condițiile de temperatură definite, care ar trebui să fie de 16 - 18 grade. Răsaduri ar trebui să fie în mod regulat umidifica și ventilați. Aproximativ 10 zile de la prima lăstari să apară. De îndată ce acestea sunt un pic mai mari, acestea ar trebui să fie transplantate. folosind în acest scop o ladă mare sau ghivece mici. În cazul în care o mare capacitate a fost aleasă, atunci distanța dintre răsadurile nu trebuie să fie mai mică de 5 cm. În îngrijirea ulterioară a crizanteme ar trebui să fie efectuate în conformitate cu normele.

Astfel, cultivarea semințelor de gerbera și de plantare și îngrijire în grădina din spatele acestei flori - este destul de dificil. Aceasta planta este destul de capricios. capabil să prezinte anumite cerințe sale tot mai mari, încălcarea care duce la faptul că floarea poate chiar să oprească creșterea și dezvoltarea lor.