Creveți în acvariu acasă

Creveți în acvariu acasă

Care pur și simplu nu văd în acvariu de la prieteni și cunoștințe. Dar, pești exotici și melci este dificil să surprindă, dar creveți în acvariu - este interesant. Mulți ar spune ceva de genul asta, ne-am hrăni peștii dezghețate creveți în fiecare zi, dar vorbim despre cel mai mult că nici nu este un crustacee vii.O varietate de creveți

Cu ajutorul creveți puteți construi o adevărată zonă de apă tropicale în apartament. O varietate uimitoare de culori și tipuri, ușor de întreținut, ușor de reproducere, și doar neobișnuite - o bună ocazie de a reflecta.

  • Dimensiune - de la 2 la 5 cm, este rar la 15 cm;
  • Speranța de viață - până la 2 ani, dar de obicei nu mai mult de un an;
  • Culoare - cires, albastru, galben, verde, transparent.
Creveți în acvariu acasă
cardinal

De asemenea, există creveți cardinal, cristal roșu, arlechin.

Acvariu, care conține creveți, numit krevetochnikom. El nu este diferit de obicei, populat de pește, așa că a chemat doar ca să iasă în evidență.

Volumul Krevetochnika ar trebui să fie în intervalul de la 80 litri (cel puțin - 40). Dacă este mai mică, este dificil să se mențină biobalance ca salturi bruște în parametri afectează negativ sănătatea creveți, și ei doar se pierd în tufiș, așa cum este ilustrat mai jos în volum mai mare.

Creveți în acvariu acasă
Creveți ascunde bun

parametrii apei necesare:

  • Temperatura - 18-27 de grade, dar mai cald apă, mai puțin oxigen în ea;
  • Duritate - 1,5-2;
  • pH - 6 -7;
  • Apa - apă proaspătă.

Crevetii sunt foarte sensibile la schimbările bruște și extreme, menține microclimat constant, orice schimbare este nu mai mult de 30% pe zi. Temperatura Skachek de numai 7 grade ucide.

Acvariul trebuie sa fie echipat cu un filtre cu bule fine aerator și de securitate, în calitate de copii de creveți sunt foarte mici în dimensiuni, și poate fi pur și simplu aspirat în sistemul de filtrare.

Creveți în acvariu acasă


Lingurii creveți mici

Aeratorul trebuie să lucreze în jurul valorii de ceas, mai ales noaptea, când plantele de apa nu produc oxigen. Corpul lor consuma mai mult oxigen decat orice alt acvariu de locuitori.

Partea de jos trebuie să acopere stratul de pietriș subțire ca în fluxuri ar trebui să fie, de asemenea, ascunde - elementele decorative, sol plutitoare și plante, snags și altele asemenea. Acest lucru conferă un anumit farmec și un acvariu, și locuri de refugiu pentru creveți, mai ales în cazul în care acestea sunt combinate cu alți pești. Dar nu lasa ca au fost fante înguste, creveți au obiceiul de a se bloca, în cazul în care atunci nu se poate ieși, și acolo să moară.

O dată pe săptămână un substitut pentru apa dulce, dar nu mai mult de 40% și la temperatura camerei, la fel ca în acvariu.

creveți cumpărare

Creveți în acvariu acasă
Creveți într-un magazin pentru animale de companie

Prețul pentru o persoană începe de la 100 $, și având în vedere fertilitatea lor extremă, rațională pentru a cumpăra câteva bucăți, și pur și simplu așteptați până când acestea vor prospera la suma dorită. Preț în funcție de tipul și culoarea nu diferă foarte mult.

La transportarea ei acasă mai bine plasată într-un recipient cu apă caldă și plasate în ea o planta care copiii se pot atașa la ea. Nava a fost transportă cu grijă, nu se agită, în caz contrar s-ar putea să rănească animalele.

Aducerea ei acasă pentru o săptămână pentru a pune într-un acvariu separat pentru observare. Nu există nici o garanție că aceste creveți nu sunt din natură, și nu sunt infecții contagioase mortale.

reproducere

reproducerea creveți în rezervor are loc pe tot parcursul anului, principala condiție - apă curată.

Polozrelost femele definesc simplu - feromoni speciali de apa din care masculii incep ritmul febril acvariu din colț în colț.

In timpul sarcinii - aproximativ o lună, și apoi se nasc mici, dar pe deplin pregătit pentru o viață independentă, krevetochki, aproximativ 30 de bucăți. Părinții lor nu reprezintă un pericol, dar dacă există alți pești, crustacee, care le va oferi un aliment excelent, astfel încât veți avea nevoie de pisica-otsadit.

Asigurați-vă că verificați filtrul, dacă este necesar, înlocuiți buretele pe un mai fin poros.

Există unele tipuri de creveți, care nu pot fi crescute în acvariu, deoarece acestea au un stadiu larvar, care necesită apă sărată. Dar cele mai multe specii încă vivipar, care este foarte plăcut.

Prin consumul de crustacee consumate totul. Acestea sunt reale purtătorii acvariu, pentru ca tot timpul petrecut în căutarea hranei, măturat podeaua și plantele. Mananca resturile de mâncare după acoperirea de pește pe frunze și pietre, chiar și propria lor carapacea aruncată după năpârlesc. În magazine pentru animale de companie vinde produse alimentare speciale pentru creveți, dar, sincer, trebuie să le cumpere acolo, puteți alimenta orice hrană pentru pești de toate dimensiunile. Principalul lucru care nu sa înecat târziu devreme.

Puteți hrăni, de asemenea, legumele fierte.

crustacee au nevoie de hrana de 1 ori pe săptămână, uneori, aranjarea zi de descărcare de gestiune. Ele sunt ușor de transportat în greva foamei, merge la detritus care mananca părțile moarte de plante care infloresc pe pământ, și pur și simplu prin consumul de murdăria de pe buretele de filtru, astfel, ușor poate retrăi vacanta sau o călătorie lungă. Principalul lucru este lăsat pe filtru și aerator.

Și nu uitați - suntem responsabili pentru cei care au domesticit!

Dacă ați găsit o greșeală în text, apoi selectați mouse-ul secțiune și apăsați Shift + Enter sau faceți clic aici. Vă mulțumim!