Creați scrisori la nunta cu propriile sale mâini

Versiunile de producție de scrisori la nuntă

Creați scrisori la nunta cu propriile sale mâini

Photoshoot presupune o utilizare a literelor prin care mai târziu va fi creat cuvinte. Imprastiati-le soț și inițialele soției sau întreaga frază despre dragoste. Puteți afișa un maxim de imaginație și să se bazeze pe gustul tau. Procesul de a inventa expresii și pregătirea de elemente decorative - o mulțime de emoții pozitive și amintiri bune. Se tratează cazul cu toată responsabilitatea, pentru că numai în acest caz, veți obține fototeatr cu propria sa poveste. Deci, ce au semne decorative?Creați scrisori la nunta cu propriile sale mâini
 1. Gips.
  Semnele de gips sunt deosebit de durabile. gips calitate adecvată nu este deformată din cauza impactului negativ al factorilor de mediu. Scrisori la nuntă fără a rupe în timpul transportului. În accesorii de gips curat-tăiate, astfel încât fotografiile să învățați acest lucru sau că scrisoarea fără probleme. Veți fi capabil de a face o alegere în favoarea oricărui font. De obicei, astfel de scrisori sunt albe, dar ele pot fi vopsite în orice culoare.
 2. Styrofoam.
  Scrisori de spumă poate fi văzut în nunti moderne. Acest accesoriu nu este rupt în timpul transportului, deoarece cantareste foarte putin. Cu toate acestea, produsele de spumă sunt inferioare în ipsos rezistență. La locul potrivit, vei putea chiar litere mari. Vrei să organizeze o sesiune foto pentru oraș? Deci, opta pentru semne de spumă. Aceste accesorii sunt decorate cu paiete, pietre, spuma speciala. Dacă aveți un buget limitat, ar trebui să opteze pentru culori luminoase. Ea va juca rolul de decoratiuni si, astfel, se distinge literele din imagine. Produsul de spumă împletesc toate calitatea necesară, astfel încât cuplul de multe ori opta pentru astfel de scrisori.
 3. litere Fabric.
  Accesorii pentru sedinta foto de vacanță pot fi făcute din material textil. Scrisori la nuntă nu trebuie să coase, care simplifică foarte mult procesul de fabricație. Maestrul înfășurați o bucată de material frumos accesorii voluminoase și atașați-l cu adeziv. Dacă decide să facă literele cu mâinile lor, apoi să aibă grijă să se potrivească cu dimensiunea de dimensiunea tesatura accesorii selectate. Ia fel de mult tesut cât este necesar pentru proiectarea de fiecare literă. Este mai bine să opteze pentru tesatura luminoase și interesant, cu un model de mare. Ca rezultat, veți obține fotografii originale și ochi-prinderea. De asemenea, personajele pot fi realizate din țesături și lână, care va fi umplut. Accesoriile sunt la fel ca jucării moi. Principalul avantaj al acestor litere - este greutate redusa.
 4. Scrisori din carton ondulat.
  Unii oameni cred că de hârtie sau de carton nu poate face nimic. Cu toate acestea, simbolurile cartonului ondulat, de asemenea, au dreptul de a exista. Vrei pentru a obține imagini interesante și pline de culoare? Deci, face o alegere în favoarea caracterelor originale din carton. Există două tipuri de litere: plate și tridimensionale. semne plate sunt tăiate și colorate într-o culoare preferata. caractere volumetrice create prin lipirea mai multor spații libere cu bandă de carton ondulat. Ei arata mult mai spectaculos decât literele plate. Găsiți workshop-uri online, care vă va învăța să facă propriile lor accesorii voluminoase pentru fotografii de nunta lăstari.


Noi facem scrisorile pe cont propriu nunta

Creați scrisori la nunta cu propriile sale mâini


Vrei mâinile pentru a face accesorii pentru o sedinta foto? Este foarte ușor, deoarece secretele speciale sau trucuri acolo. Veți avea nevoie de un pic de timp si imaginatie. Simboluri din carton ondulat sau spumă a fost tăiat cu un cuțit ascuțit de papetărie. Apoi, au nevoie pentru a lipi peste cu o cârpă sau pentru a decora cu paiete, strasuri si spuma.

Ai mai mult ca accesorii pentru gips? Deci, încredința profesioniști lor de producție. În mâinile capabile ale unui maestru ipsos devine o operă de artă. Ca rezultat, veți obține o calitate și fotografii interesante, care va decora albumul de familie.

Literele pentru sedinta foto de nunta: în cazul în care pentru a cumpăra și cât de mult costă

Creați scrisori la nunta cu propriile sale mâini

Folosind scrisorile in timpul unei sedinte foto de nunta - aceasta este sansa ta de a părăsi în memoria unei zile de sărbătoare pentru tot restul vieții sale. Pe viitor va lua în considerare fotografii de nunta interesante și din nou să-și amintească ziua nuntii tale.