Creați interior cu mâinile proprii elemente de interior de grădină și de a dezvolta un plan de

Creați interior cu mâinile proprii elemente de interior de grădină și de a dezvolta un plan de
Pentru a crea un interior de grădină, cu propriile lor mâini va necesita nu numai o mare imaginație și gust artistic. Când vom crea o grădină interioară cu propriile sale mâini, cred că, mai presus de toate, siguranța și funcționalitatea fiecărui element. Functionalitate, combinate cu estetica percepției externe - acestea sunt principalele tendințe în dezvoltarea cât de amenajare a teritoriului, precum și în determinarea stilul de decor de grădină.Imediat ce ar trebui să definească noțiunea de interior grădină include o mulțime de lucruri diferite, care nu sunt legate de structura principală la locul. În special, grădina interioară este situat convenabil în cameră, un foișor, iazuri și alte rezervoare artificiale. Un atribute importante de design sunt diferite paturi de flori, grădini de trandafiri, ghivece, grădini rock, ferme de păsări, case de proteine. Nu uita despre bănci, alei, amenajare grila verticale, ghivece de flori, fântâni. Pe conceptul de interior de grădină includ iluminat exterior, care se poate face într-un stil democratic, cu ajutorul lămpilor lumânări sau kerosen. Cu un buget mai mare pentru designul site-ului se poate face iluminat electric cu neon. Mai ales aspect atractiv sculpturi gradina iluminate în seara și noaptea.

După cum puteți vedea, imaginația atunci când proiectarea unui design interior de grădină este limitat doar de capacitatea dumneavoastră. Deși, dacă încercați, puteți majoritatea elementelor din grădina interioară pentru a face propriile lor mâini. Cum și de ce, vom încerca să scurt.

Dezvoltarea grădina interioară a regulilor de ergonomie

Start orice fel - este dezvoltarea unui itinerar detaliat. Când creați o grădină interioară cu propriile sale mâini un plan de acțiune trebuie să includă un număr mare de puncte. Accentul principal este pus pe ergonomia fiecare element al grădina interioară.

  • dimensiuni complot gradina și zona de sub regimul de spațiu;
  • efectul factorilor climatici în diferite anotimpuri pentru anumite zone ale acestei zone;
  • dorințele dumneavoastră în ceea ce privește funcționalitatea pentru a dota grădina interioară - astfel încât să doriți să vedeți de lângă casa lui de țară;
  • resursele necesare pentru a crea unul sau un alt element din grădina interioară;
  • necesitatea de a lua stocul de utilități (acest punct ar trebui să fie luate în considerare în legătură cu faptul că toate lucrările cu rețelele de comunicații de inginerie impun ca reconcilierea în administrația locală);
  • materiale care au nevoie pentru a cumpăra totul pentru interior gradina cu propriile lor mâini, și valoarea de piață estimată.

Ca rezultat al tuturor acest lucru, ar trebui să vedeți estimările pentru construcția obiectelor și a planului de site-ul peisaj rupt în jos, în zone. Această documentație vă va servi până la sfârșitul amenajarea parcelei grădină. În acest caz, nu este necesar să se facă toate lucrările dintr-o dată. Acest plan poate fi împărțit în mai multe etape. Cum de a face acest lucru în mod corespunzător, luați în considerare următoarele.

Aceasta include o grădină interioară

Ar trebui să fie o înțelegere clară, care include o grădină interioară pentru prioritizarea lucrărilor de amenajare a grădinii interioare. Desigur, există puncte de vedere diferite cu privire la acest concept și gusturile fiecărei persoane sunt diferite Cineva echipează site-ul dvs. într-un stil minimalist, încercând să se conecteze grădina de pe acoperiș vărsat toate posibile terase, pergole, grătare, grătare și chiar rezervoare artificiale. În acest caz, aproape tot restul spațiului este acoperit de munca agricolă cu o singură dorință - să crească legume și fructe. Toate acest lucru este bun și demn de laudă. Dar nu uitați că, pentru a comunica cu animale sălbatice în mediul rural, puteți crea nu numai condițiile de muncă productive, dar, de asemenea, pentru o ședere plăcută. Vom lua în considerare această opțiune.Creați interior cu mâinile proprii elemente de interior de grădină și de a dezvolta un plan de

Și atunci există o anumită ordine. De obicei, pentru comoditatea și confortul persoanei în zona suburbană de nevoie pentru un sejur relaxant. Acesta poate fi un foișor situat lângă un iaz artificial. Pe lângă este posibil să se aranjeze grădini alpine, cluburi. Pentru sezonul de vacanță complement perfect pentru cei vii colț de veveriță Domky și păsări alimentatoare. Acest lucru va permite să comunice cu natura în timpul iernii, hrănirea păsărilor și veverițe. Stabilită în conformitate cu sculpturi concepute de gradina stil și fântâni pot fi decorate cu lumini. Arborele poate fi amplasat gratar cuptor sau gratar pentru gătit. Cu case și restul zonei, această zonă poate fi conectat prin intermediul pavaje făcute de mână.

Creați interior cu mâinile proprii elemente de interior de grădină și de a dezvolta un plan de

Dacă într-o familie există copii, apoi pentru ei regenerarea interiorului gradina cu propriile lor mâini poate oferi zone speciale de joacă și terenuri de joacă. Aici sunt leagăne, groapa cu nisip, piscina pentru copii poate fi instalat.

Poate face orice, dacă știi - cum. Cum de a face un plan de lucru, v-am spus mai sus. Acum, hai totul pauza la un moment dat.

  1. Prima etapă de preparare. În timpul acesta ar trebui să dețină porțiune de degajare și conturul localizarea diferitelor elemente interioare de grădină.
  2. A doua etapă este amenajarea teritoriului prin excavare. Inițial, este necesar să se echipeze iaz, pune bazele pentru pergole, pune bazele pentru piese. În general, fac tot ceea ce atinge solul.
  3. A treia etapă - de lucru la sol. Printre acestea se numără construcția de pavilioane de gradina, banci, instalare, sculptura, echilibru si belchatnikov birdhouses, flori paturi defalcare și rozarii.
  4. Al patrulea pas - care deține porțiunea de iluminare din spate.

Elementele cheie ale grădinii cu mâinile lor interioare

Creați interior cu mâinile proprii elemente de interior de grădină și de a dezvolta un plan de
Aproape toate elementele din grădina interioară se poate face cu mâinile lor din materiale de resturi. În special, pentru construirea de pergole nu trebuie să cumpere materiale de construcții scumpe. Puteți folosi resturile de placi pe construirea casei grădină. foișoare opțiune atractivă - stabilirea împletiturii și plantarea de struguri, căpșuni creț, iedera, struguri, mazăre dulce de fată. În funcție de rata de creștere a plantelor te parfumat „viu“ arbor umplut într-o infuzie plăcută seară de vară de arome. Pentru înregistrarea de sex într-un chioșc poate fi folosit pietre de râu mici, care sunt plasate la întâmplare în fundație de beton. Frumos decorate crini iaz artificial aproape completa imaginea de paradis de vacanță.

Pentru fabricarea de alei de grădină poate fi folosit un material cum ar fi sticlele goale de sticlă. Este suficient să le umple cu nisip uscat și pune sub formă de mozaic pe baza viitoarei pistei a betonului. Deci, s-ar putea vedea propriul curcubeu de grădină.

Cum să vă facă unele elemente din grădina interioară

Sarcina practică a portalului nostru - este de a oferi informații cu privire la modul de a face viața lor suburban mai confortabil și convenabil. Si ce poate fi mai frumos decât o seară liniștită după o zi grea, cu propriile sale mâini fac ceva util pentru interior gradina ta. De asemenea, vă spunem pe paginile revistei noastre cu privire la modul de a face propriile case mâini pentru veverițe și case de păsări, pavilioane de gradina si ghivece pentru flori, decoratiuni pentru alimentatoarele de grădină și păsări.