cosuri mici pe frunte - ca o erupție cutanată, cauze, cum să scape, pentru a primi destul de somn, la sugari

Prin schimbari hormonale in adolescenta a trecut toata lumea si, prin urmare, cosuri mici pe frunte sunt familiare tuturor.

Astfel de erupții sunt observate nu numai în rândul adolescenților, dar, de asemenea, adulți și chiar copii.Acnee pot fi diferite, deoarece motivele care cauzează apariția lor.

 • Toate informațiile de pe acest site este de explorare în natură și nu este un ghid de acțiune!
 • diagnostic precis medicul dumneavoastră poate doar!
 • Va rugăm să nu cereți să sine, ca o programare la un specialist!
 • Sanatate pentru tine si familia ta!

De ce am

Pielea de pe frunte se referă la o zona T, care se caracterizează printr-o activitate crescută a glandelor sebacee.

Producția crescută de grăsimi și sudoare oferă condiții favorabile pentru dezvoltarea de microorganisme patogene, ceea ce duce la apariția leziunilor.

 • Nerespectarea pentru regulile de igienă personală, în mod incorect a luat produse cosmetice, care nu se potrivește cu tipul de piele si varsta - cele mai frecvente motive pentru care femeile ce au turnat cosuri pe frunte.
 • Cei mai răi dușmani ai pielii - nicotina, cofeina si alcool. Ele subminează de apărare ale organismului, reducand sistemul imunitar, afectează activitatea de aproape toate organele interne, și în cazul în care nu există nici o sănătate - nu există nici o frumusețe.
 • Vinovatul de acnee pe frunte pot fi luați antibiotice sau aditivi speciali care promovează pierderea în greutate. care afectează Pozitiv un organ, utilizarea lor afectează în mod negativ funcționarea celuilalt, ceea ce duce la faptul că pe frunte turnat cosuri.
 • Pielea reacționează la prima dieta săracă și proasta funcționare a organelor interne: exista cosuri mici pe frunte ca o erupție cutanată, cauzele lor - modificări hormonale în organism, boli hepatice. digestive sau alergii.
 • cosuri mici apar la sugari, ca urmare a influenței hormonilor corpului mamei sale. O astfel de erupții cutanate nu deranjează copilul, iar după 2-3 săptămâni, ei dispar fara tratament. Ar trebui să fie precaut în cazul în care a avut loc în cosuri copil mai în vârstă, dar încă departe de începutul de ajustare adolescent a organismului. Pentru a identifica cauzele necesită o examinare detaliată a copilului.

boală

Cosurile de pe frunte adesea indică boli ale tractului gastrointestinal, ficat și vezica biliară.

 • Datorită absorbției de nutrienți și afectarea metabolismului redus imunitatea lor, organismul nu poate face față cu bacterii patogene. Ca rezultat, pe frunte apar erupții cutanate.
 • sanguin hepatic este curățat de substanțe străine (toxine, alergeni, toxine), reaprovizionarea și menținerea vitamina B12, A, D, sinteza enzimelor și a anumitor hormoni, formarea eritrocitelor. Atunci când ficatul funcționează prost, toxinele se acumulează în organism, care afecteaza imediat pielea.
 • Un alt motiv pentru aspectul interior al acnee pe frunte - schimbarile hormonale. Foarte des motiv eruptiile apar la adolescenți și femei în timpul sarcinii sau inainte de menstruatie.
 • Alergia este, de asemenea, un motiv pentru stropit pe frunte. Pentru a elimina astfel de puncte este suficient pentru a detecta alergen și scoateți-l.


Dieta determină starea pielii.

prăjit și afumat alimente grase, condimentate, sărat, și dulciuri în exces. sifon si fast-food pe masa nu se strica numai figura, dar, de asemenea, pielea.

cosuri mici pe frunte - ca o erupție cutanată, cauze, cum să scape, pentru a primi destul de somn, la sugari

Foto: Produse, determină creșterea producției de sebum

Supraalimentarea, precum și diete stricte. duce la apariția multor cosuri mici (arata ca o erupție) pe frunte.

 • Fibre actioneaza asupra intestinului ca o perie, de curățare, și menținerea echilibrului microflorei normale. Acesta se găsește în legume și fructe, cereale. Acesta poate fi adăugat la fibra de mese gata, achiziționate de la o farmacie sau magazin. Acest lucru nu va avea ca rezultat doar în ordinea pielii, dar va oferi, de asemenea, o figură subțire.
 • Cantitatea optima de vitamine si minerale in dieta va permite organismelor să funcționeze fără probleme, asigurând frumusețea pielii.
 • Apa ajută la eliminarea toxinelor din organism, aportul său adecvat face pielea mai elastica.

Cum

Formarea acnee apare atunci cand glandele sebacee produc cantitati excesive de sebum, care colmatează apoi porii.

cosuri mici pe frunte - ca o erupție cutanată, cauze, cum să scape, pentru a primi destul de somn, la sugari

Foto: formarea unui abces

În locurile în care sebumul încep să se multiplice bacterii patogene, mai ales dacă ajunge să aibă praf și sudoare, ceea ce duce la inflamație - acnee.

tipuri de leziuni

Există mai multe tipuri de erupții pe frunte.

Fiecare dintre ele are propriile caracteristici și cauze, din care au venit, și necesită o abordare specială în tratamentul.

 • Comedoanele închise. Acest cosuri albe cu inflamație. Aspectul datorită canalului congestie folicul sebum, prin condițiile de creștere a bacteriilor patogene devin ideale. Un număr tot mai mare de microbi asigură afluxul de sânge care conțin leucocitele - prin urmare, umflarea și roșeață.
 • cosuri rosii mici. Apar ca urmare a activităților propionobaktery reacții alergice pe piele.
 • Whitehead. Acestea sunt pete albe, dar fara inflamatie. Mecanismul apariției lor este aceeași cu cea a comedoanelor închise: acumularea de sebum.
 • bule mici cursurilor de apă. Apariția leziunilor cutanate cauzate de natura infecțioasă sau neinfecțioase. Uneori, bule apoase sunt rezultatul unor boli ale organelor interne.