Costul ansamblului unei case cadru pe m2

Ați decis să construiască o casă cadru, se calculează costul aproximativ al jaloanele de materiale, și sunt de planificare pentru a angaja profesionisti pentru a construi casa? Apoi, va fi interesat să știe cât de mult de lucru pe ansamblul unei case cadru. Prețul pe m2 poate fi dedusă în diverse moduri, iar firmele folosesc diferite formula de calcul a acestora. Cum să nu fie confundat cu alegerea unui antreprenor și de a nu plăti prea mult?Costul ansamblului unei case cadru pe m2

Karkasnik pe o fundație bloc

Cât de mult este instalarea karkasnika, bazat pe salariul mediu

Lucrătorii care vor lucra pe site-ul dvs., primesc un salariu, care trebuie să fie de cel puțin salariul mediu pe lună, în zona dumneavoastră. Prin urmare, pentru calculul plății, trebuie să cunoașteți următoarele informații:

 • cât de mulți oameni vor lucra pe site-ul dvs.
 • pentru ce perioadă au de gând să termina construcția
 • Care este salariul mediu în regiune pentru lucrările de construcție

Costul ansamblului unei case cadru pe m2

Procesul de montare karkasnika

Cunoașterea acestor informații, putem calcula valoarea medie a instalării unei case cadru. De exemplu, dacă site-ul dvs. are 5 persoane și au nevoie pentru a termina asamblarea timp de 2 luni, salariul mediu de constructori din regiune - 1.000 $ pe lună, valoarea totală a muncii lor va fi: 5 * 2 * 1000 = 10 000 de dolari.

Notă: Din păcate, uneori, suma primită semnificativ mai mici decât ceea ce sunt luați constructorii. Se face sens pentru a compara prețurile diferitelor echipe.

Preț deplasare într-o direcție sau alta poate fi de mai mulți factori: de exemplu, în cazul în care nu există nici o lumină în zona, va trebui să fie incluse în chirie de către generatorul. De asemenea, unele echipe includ în detrimentul prețului pentru utilizarea instrumentului, pentru cazare si masa pe site-ul.

De fapt: costul ansamblului de cadre a lemnului este în valoare de 1200 de ruble pe m2. Prețul de instalare a unei case cadru cu garnituri de izolație și izolație OSB - 12 000 ruble pe m2.

Cât de mult este instalarea unui metru pătrat?

Costul ansamblului unei case cadru pe m2

Casă cu schelet frumos

De fapt, constructorii cred destul de diferit. Ele se multiplica în zona generală, iar în zona de lucru a întregului cadru în m2. De exemplu, contorul de perete 3x3 are o suprafață de lucru de 9 m2. metru de suprafață de lucru, precum și construcția unuia dintre perete va costa aproape 10 000 de ruble. Calculați toți pereții interni și externi ai casei, podele. Cadrul acoperișului sunt calculate separat, deoarece instalarea sistemului de acoperiș este mai scump. Și am numărat doar construcția cadrului. Adăugați în prețul izolației suprafeței de lucru, izolarea, țigle, asieta exterior și interior, și nu fi surprins, de ce, uneori, costul de lucru pentru a asambla structura de cadru va fi mai scumpă decât plata tuturor materialelor. Uzschnaem cât de mult costă pentru a construi o casă scut aici.Cum altfel să se aștepte să plătească pentru lucrările de instalare pe karkasnika

Există 4 moduri de a calcula costurile pentru instalarea casei cadru.

 1. Pe baza costului materialelor. O parte din prețul lui brigada de muncă se calculează după cum urmează: multiplica suma care a fost cheltuită pentru achiziționarea materialului de construcție pe 1-1,2. După cum se poate observa din această formulă, costul de construcție ar fi fie egală cu costul tuturor materialelor, sau mai mult. Dacă ați achiziționat toate materialele și un milion și jumătate, suma totală pentru construirea unei case cadru nu este mai puțin de trei milioane de euro.
 2. O cantitate stabilă. Multe echipe de construcție au aprobat prețul, care a precizat prețul pentru un anumit loc de muncă. De exemplu, construcția cadrului 100 de metri pătrați. în valoare totală de continuat și construirea de 100 până la 200 de metri pătrați. - altele.
 3. salariu pe oră. Uneori, echipele să ia o taxă pe oră de muncă.
 4. Recent, a existat, de asemenea, o taxă pe metru pătrat de construcție. și este în regiunea de 12-13 de mii de ruble.

Costul ansamblului unei case cadru pe m2

Casa cadru pe un proiect individual

Ce factori influențează prețul de karkasnika de asamblare?

La costuri de instalare afectează unele dintre factorii care trebuie să fie luate în considerare în formarea prețurilor pentru activitatea echipajelor de construcție. Costurile suplimentare atunci când construirea unei case pot fi cauzate de:

 1. Distanta de la site-ul de construcție a orașului. Cu cat site-ul de construcție, mai mare plata pentru costurile de transport. Și acest lucru este valabil și pentru livrarea de materiale, de livrare și de construcție a echipajelor. Uneori trebuie să închiriez un autobuz, sau să se gândească la construirea de cabine pentru înnoptări echipe în zona dumneavoastră.
 2. Complexitatea proiectului. În cazul în care casa ta este mai mult ca o capodoperă a arhitecturii mondiale, are o cupolă complexă, un număr foarte mare de proiecții, coloane, balcoane, scari dificil, echipa de construcție ar putea crește costurile.
 3. Nevoia de închirierea unei mașini de construcții, aparate, etc schele. Toate acestea sunt plătite în continuare de către client.
 4. Necesitatea de a re-cumpăra un anumit material de construcție. Uneori se întâmplă că materialul nu este calculat exact (în special pentru consumabile. - cuie, suruburi, buloane, șuruburi, etc.), precum și constructorii înșiși trebuie să re-cumpere materialele necesare.
 5. Simplu. În cazul în care echipa de construcție este gata pentru a ajunge la locul de muncă, iar materialul pentru un motiv oarecare este întârziată, va trebui să plătească o anumită sumă pentru un simplu echipaje de construcție.

Costul ansamblului unei case cadru pe m2

Casă cu schelet din buget simplu

Cum de a reduce costurile de asamblare karkasnika?

Costul ansamblului unei case cadru pe m2

Instalarea podea și pereți ale cadrului

Important: Consultați arhitecții și inginerii privind stadiul proiectului de la domiciliu, puteți economisi în mod considerabil. Calculul corect posibilitatea de a economisi până la 10% din total.

Aducerea „în minte“ - costul

Deci, să spunem că rama este gata și este timpul pentru a efectua următoarele lucrări. Printre acestea se numără:

 1. Crearea unui strat de perete (în cazul în care casa nu este a panourilor, este necesar să se izoleze pereții cadrului, pus impermeabilizare, bariera de vapori, coase OSB).
 2. Executie finisaje exterioare. Prețul pe finisaj exterior m2, depinde de materialul care urmează să fie utilizat. Acest lucru poate fi o siding, blockhouse, „Brick“, căptușeală, și așa mai departe.
 3. Executie decorațiuni interioare. De obicei, este pictura sau tapetului.
 4. In plus fata de inginerie de comunicații.
 5. zona orb (în m2), instalarea de canalizare, cornise și așa mai departe.

Costul ansamblului unei case cadru pe m2

cadru casa Schiță

De asemenea, să acorde o atenție la necesitatea următoarelor lucrări: dispozitivul subsol, un pod cald sau rece, extindere clădire-garaj.