Cost - ceea ce înseamnă valoarea în dicționar al limbii române

- Eng. valoarea / costul; l. Wert. Întruchipat și sa materializat în munca abstractă de produs. Valoarea mărfurilor C. cantitatea de muncă socialmente necesar pentru producerea ei, și este măsurată prin timpul de muncă necesar social.- în conformitate cu marxism costul economie politică - marfă întruchipat forței de muncă, pe de o parte, și (sau) relații publice - celălalt [20]. Cuvintele materializata muncii par să fie destul de ciudat, pentru că există termeni „valoare de utilizare“ - lucruri utile, capacitatea sa de a satisface nevoile oamenilor și „costul“, al cărui purtător real este „valoarea de utilizare“. În aceste privințe, costul resurselor vitale: apa, aer, mediu și pace sufletească, etc.-sunt incontestabile, dar proporția de „munca grea“, în raport cu acestea pot fi definite cu o întindere foarte mare. Dar definiția valorii prin relații publice este mai interesant, pentru că în acest caz, valoarea lucrurilor va fi cantitatea de muncă pe care o persoană este de acord să-și petreacă cu privire la activitățile sociale necesare pentru a avea sau menține acest lucru (și anume de lucru relații publice). În acest caz, ca măsură a valorii este într-adevăr conceptul de muncă poate fi aplicată, care nu va mai trebui să fie materializat, așa cum este în sine un lucru. Modul de asociere. (Utilizarea valoare) a resurselor neregenerabile, în anumite condiții, poate fi extrem de mare: aer pe o navă spațială, apă în deșert, starea ecologică a planetei, lumea este în stare și în lume, etc. Forța de sloganul „Lumea - un război mondial - războiul“ încă să realizeze. Modul de asociere. Cel mai enervant este faptul că oamenii confunda aproape întotdeauna valoare și de preț, precum și prețul și costul.-1) prețul mărfurilor; 2) costul de fonduri pentru achiziționarea de bunuri, executarea de lucrări și servicii, pentru a primi beneficii; 3) în teoria valorii muncă - munca concretizată în produsul (așa-numitul schimb-C).

Pretul, care este probabil să fie de acord să cumpărătorii și vânzătorii de bunuri sau servicii care sunt disponibile pentru achiziționare. Acesta stabilește un preț ipotetic sau speculativ la care cumpărătorii și vânzătorii sunt cel mai probabil să fie de acord cu un produs sau serviciu. - nu faptul, iar valoarea estimată a prețului probabil să fie plătit pentru un produs sau serviciu la un moment dat - în conformitate cu o definiție specifică a [e definiția] valoare. (LAO 4,5, Introducere în IVS 1 și IVS 2, 3.3) A se vedea, de asemenea, prețul de cost ..

- 1. ceva sau o valoare pentru un cost ceva exprimat în valoare de bani; 2. Munca socială cheltuit pe producția de bunuri și încorporate în acest produs: 3. plătite (sau convenite) prețul activului dobândit, inclusiv costurile aducerii activului la condiția necesară pentru utilizarea și transportul.

1) prețul mărfurilor; 2) costul de fonduri pentru achiziționarea de bunuri, executarea de lucrări și servicii, pentru a primi beneficii; 3) în teoria valorii muncii - munca încorporată în produsul (valoarea de schimb).

valoare monetară lucruri, preț

-1) prețul mărfurilor; 2) costul de fonduri pentru achiziționarea de bunuri, executarea de lucrări și servicii, pentru a primi beneficii; 3) în teoria valorii muncă - munca concretizată în produsul (așa-numitul schimb-C).