cosmetice CUTRIN comentarii firma

păr frumos a fascinat intotdeauna si produse cosmetice profesionale pentru păr, cum ar fi CUTRIN, din care comentarii spun că acesta oferă un tratament atent și grijă de fiecare fir, este întotdeauna la vârf de popularitate.Istoria apariției brandului

CUTRIN de brand a fost fondată în 1971. El a adunat sub aripa lui de mai multe linii de produse cosmetice destinate ingrijirii profesionale a parului, care a rezolvat o serie de probleme asociate cu pielea capului si parul.

firma CUTRIN - comentarii despre aceasta indică relevanța produselor sale - începutul activității sale în micul oraș de la Tampere din Finlanda și, la început numit Findola Cosmetics. În 1984, tânăra companie dobândește Farmos îngrijorare. În Scandinavia, brandul devine recunoscut și popular, iar banii - iubit de multe femei.

Gama de produse

cosmetice CUTRIN comentarii firma

Produsele CUTRIN au această calitate finlandez. Produs în conformitate cu normele și standardele internaționale de calitate. Cosmetice nu conțin alergeni, parabeni, coloranți artificiali, uleiuri minerale și arome. La producție ia în considerare toate reglementările de mediu.

 • colorare a părului și de iluminat;
 • toroane permanent;
 • styling și de îngrijire a părului;
 • instrumente pentru a îmbunătăți starea părului și a pielii capului;
 • echipamente tehnice profesionale.

Produsele ajuta să aibă nu numai de ingrijire a parului, dar, de asemenea, să pună în aplicare cele mai îndrăznețe dorințele, indiferent dacă este culoarea părului, volum și strălucire. tonifiere masca este deosebit de notabile pentru catenele CUTRIN Tratamentul de reflecție Chocolate. Opinii de mijloace să acorde o atenție la culoarea moale și delicat, ceea ce îi conferă părului.

Colorat și fulger încuietori

cosmetice CUTRIN comentarii firma

femeie Culoarea părului completează imaginea ei, iar spectrul resursele CUTRIN, din care comentarii indică vopsele de bună calitate se poate realiza o culoare strălucitoare saturate fără a deteriora părul.

Gama de produse pentru a schimba capul de culoarea parului este diversă și include următoarele instrumente:

 • Dye SCC-Reflection, proiectat pentru colorant stabil.
 • produse de amoniac liber pentru colorarea toroane dintr-o serie de reflecție Demi.
 • Clarificarea pulberilor înălbitor Reflection și reflecție blond.
 • Cosmetice linie haircolor dizolvant pentru îndepărtarea de pigment de colorare a părului la.
 • cositoare Tint, seria șampoane reflecție Color, inclusiv de tonifiere masca de par CUTRIN reflecție Chocolate tratament. Răspunsuri despre aceasta numai rave și spune că este în măsură să ofere nuanțe minunate de par rezistent.
 • vopsea rezistentă la focuri de artificii reflecție direcționale.
 • Produse cosmetice pentru îndepărtarea vopselei de pe piele purificatoare de apă.

Compoziția lor este umplut cu componente care economisesc naturale, care nu numai că au un efect pozitiv asupra parului dupa colorare, dar, de asemenea, avea grijă de ei, da sanatate, frumusete si aspect bine îngrijit. Profesioniștii care folosesc aceste produse cosmetice pot experimenta la nesfârșit cu părul. Doar astfel de produse includ CUTRIN Reflection Silver Tratament. Opinii de impactul acesteia asupra parului spun ca parul dupa folosirea acestui instrument, devine moale, neteda si matasoasa, in ciuda procesului de colorare.

Produse cosmetice pentru Perm

cosmetice CUTRIN comentarii firma

Parul cret poate trage la nesfârșit o vedere, dar, în ciuda acestui fapt, ei nu fac povara parul sa fie natural, flexibil și elastic. În acest caz, coafura arata usor. Doar în acest scop, compania a creat produse care sunt indispensabile pentru un val chimic de păr, este:

 • cosmetice clasice alcaline standard pentru ondularea părului CUTRIN perfecțiune;
 • produse de aminoacizi fără SensiPerfection amoniac;
 • fixatori, potrivite pentru toate tipurile de păr.

Toate produsele cosmetice pentru Perm CUTRIN, comentarii din care doar pozitiv, include în compoziția substanțelor organice naturale, care fac permanent deosebit de delicată, nu de păr, uscat, lăsând-o moale și netedă, și nu afectează părul suprafața pielii.Programul de par BIO +

cosmetice CUTRIN comentarii firma

păr sănătos - este un indicator important al parului frumusete, si probleme, cum ar fi matreata, caderea parului, uscarea excesiva, sau, dimpotrivă, fire excesive rău onctuozitate și a le face nu este bine îngrijit. Prin urmare, compania CUTRIN - review sale de produse sunt uimitoare - produs în detrimentul luminii, ajutând la rezolvarea imperfecțiunile datelor. patru linii se disting între ele sunt:

 • Matreata de control, ceea ce permite eliminarea matreata si seboreea pielii cu capul. Conține înaltă performanță activă Formula formula piroctone olamine, care se lupta cu prurit, descuamare, inflamație, mătreață, și un extract de ienupăr muguri, are efecte antibacteriene.
 • Uscăciunea Relief lupta cu succes cu uscarea excesiva a scalpului si a parului. Încorporează un complex patentat de Lipid Bariera Protection cu ceramide, normalizând echilibrul apei, elimină cojire, iritație și alte probleme.
 • CUTRIN de control de ulei. Review-uri de pe această linie de fonduri spun ca se lupta bine cu șuvițe de grăsime. Și substanțe, cum ar fi glicina, extract de hamei, scoarță de copac, sarcozină normaliza naturale metabolismul sebacee grăsime, au proprietăți anti-inflamatorii. Extracte de palmieri și de molid înmoaie și hidratează pielea capului.
 • Energia părului Vitality oferă un program pentru a combate pierderea parului pentru barbati si femei. Produse pentru bărbați includ în calitatea sa de membru prokapil, intareste foliculii de par, pentru a îmbunătăți circulația sângelui; extract de palmier, xilitol și lactitol, care restaura și menține un nivel normal de umiditate, calmează scalpul. pentru femei produse conțin șapte foarte importante pentru vitaminele normale de creștere a părului și extract de castan de cal, care stimulează circulația sângelui.

Îngrijire și styling

cosmetice CUTRIN comentarii firma

CUTRIN nu numai trateaza parul, dar, de asemenea, are grijă de ei, și produse de styling sunt esențiale pentru crearea coafuri. Toate fondurile constituite conform cu cele mai recente progrese tehnologice și standarde, și conține în componența sa de doar ingrediente naturale. Deci, produsele de îngrijire au următoarea gamă de instrumente:

 • Grija produse premium care conțin acid hialuronic Premium.
 • Fondurile pentru diferite tipuri de șef al ISM de păr.
 • cosmetice Ekoseriya pentru toroane de ingrijire GreeniSM.
 • produse hipoalergenice si styling pentru cap SensitiviSM de păr.
 • Chooz păr styling.

Fondurile formula premium au consistență de aer, creat pentru a avea grijă de fire colorate. Acesta este compus din complex de lux CUTRIN hialuronic, create pe baza exclusiv pe acid hialuronic. Maxim hidratează bucle, ceea ce le face mai elastică și flexibilă.

Fondurile de linie CUTRIN ISM sunt destinate pentru îngrijirea diferitelor tipuri de păr. De exemplu, CUTRIN VolumiSM. Review-uri spun că este mare grijă de păr. Conține extract de mesteacăn, chitosan și polimeri. Aceasta protejează împotriva impactului negativ asupra mediului.

Comentariile Riglă CUTRIN RepairiSM are doar pozitive: mijloace hrănește, chimia deteriorat parul uscat, cu toate substanțele nutritive necesare. Acesta conține un complex ingrediente din plante, care include ulei de cătină, proteină de grâu, pantenol, vitamina E.

Nu inferior în ser caracteristici de calitate pe bază de uleiuri naturale CUTRIN Arctic Berry Picaturi. Review-uri spun că după utilizarea de păr doar transformat, devin netede, stralucitoare si matasoasa.

gama de tehnică

șampon profesional are ca scop eliminarea culorilor verde și galben pe păr clarificat. Frizerii aplicat imediat înainte de procesul de vopsire pentru îndepărtarea impurităților din păr.

Costul de cosmetice CUTRIN

cosmetice CUTRIN comentarii firma

CUTRIN Cosmetics este considerat profesional și nu sunt disponibile pentru fiecare femeie. Astfel, reducerea volumului de ser în 30 ml de cost pentru a cumpăra 700-800 ruble. Volumul Sampon de 150 ml este de aproximativ 600 de ruble. produse de styling pentru par, cum ar fi vopseaua, spuma sau aer condiționat, poate fi achiziționat pentru 500 de ruble. Produse pentru colorare și nuanțare a cumpărat pentru 600 de ruble. În ciuda faptului că mijloacele sunt destul de scumpe, acestea sunt populare printre multe femei, în mare parte datorită calității lor.

Opinii de produse cosmetice

Produsele cosmetice ale acestei companii a găsit o mulțime de fani din intreaga lume, inclusiv în România. Mai ales popular în rândul femeilor înseamnă pentru colorarea părului. De exemplu, despre vopseaua CUTRIN 8,1 comentarii spune ușor și pictează cu atenție peste bucle, lasandu-le moi si matasoasa, ajută să dobândească culoarea sa naturala maro deschis cu nici o tentă galbenă. Pentru o lungă perioadă de timp pe parul are loc. Nu se spală și nu fire uscate. Oferă o culoare intensă. Doamnele nu se tem de nici prețul de 600 de ruble, iar cei care au pictat, susțin că nu-l schimb pentru orice alt.

cosmetice CUTRIN comentarii firma

Nu sunt inferioare ei de colorare a părului CUTRIN 9,36. Review-uri spun că are un efect cumulativ și lasă părul după vopsire plin de viață, strălucitor și frumos. Chiar și cu lixivierea bucle de pigment nu pierde nuanța dobândită, care devine doar mai cald și calm.

Multe răspunsuri entuziaste au provocat umbra „îngheț de argint“. CUTRIN 10.06 comentarii despre sine câștigat doar pozitiv. Cele mai multe femei spun bună rezistență, de culoare frumoasă și starea excelentă a părului după vopsire.

Cea mai mare parte a activelor societății sunt populare cu doamnele, și au puține sau nici un feedback negativ, ceea ce le determină încredere și dorința de a-l încercați pentru tine.

cosmetice CUTRIN comentarii firma