Corzile vocale - Tratamentul de inflamație a ligamentelor gât

Corzile vocale - Tratamentul de inflamație a ligamentelor gât

Cele mai corzilor vocale. Formarea elastică a mușchilor și a țesutului conjunctiv, întins într-o direcție din față spre spate. Acestea sunt situate în mijlocul faringelui și formează așa-numita glota, principalul mecanism pentru formarea de voce. Sub acțiunea aerului expirat din plamani, acestea sunt închise, sunt trase și oscileze, creând sunete diferite. O altă funcție a corzilor vocale - pentru a preveni pătrunderea particulelor străine de lumină.Tratamentul de boli ale corzilor vocale de la gât

De obicei, necesită întărire la diferite ligamente boli ale gâtului. Buna funcționare și formarea sunetelor care au nevoie să fie tensionat optim. În cazul în care tensiunea nu este de ajuns, un sunet adecvat pentru a spune că nu poți.

Grupări gât sunt afectate în caz de laringita. boala laringian. Ei devin inflamate, creșterea în dimensiune. Ca urmare, glota este foarte redusă, sau aproape complet se închide.

În cazurile severe, plamanii încetează de a face cantitatea necesară de aer, determinând pacientul începe să se înece.

Creșterea în gât și inflamația structurilor elastice, de asemenea, are loc cu alergii. infecții virale. dacă ați avut multe de discutat.

În unele cazuri, ligamentele laringelui crește în dimensiune, ca urmare a inhalării diverse substanțe iritante.

De regulă, tratamentul corzilor vocale se efectuează sub supravegherea otolaringolog.

membrana mucoasă a Tratamentul umflarea gatului

Corzile vocale - Tratamentul de inflamație a ligamentelor gât

In cazul bolilor cronice ale laringelui, în cazul în care pacientul inhalează regulat fumul de tutun, precum și în cazul în care corzile vocale cu regularitate suprasolicitați, gonflează adesea membrana mucoasa.Ca urmare a schimbării timbrului, devine dur. Pentru umflarea nu a trecut în boala oncologică, este necesar să se observe la otolaringolog.

Edemul în forma acută va trebui să se întindă într-un spital. Tratamentul corzilor vocale prin terapia medicație adecvată. În unele cazuri, necesită o intervenție chirurgicală.

Tratamentul corzilor vocale remedii populare

Corzile vocale - Tratamentul de inflamație a ligamentelor gât

Cadrele didactice, ghiduri, cântăreți profesie este legată de sarcină vocală intensivă de zi cu zi. Pentru prevenirea pierderii vocii este util să se aplice o varietate de remedii populare pentru tratamentul la domiciliu corzile vocale:

  • Se dizolvă 1s.l. miere într-un pahar de lapte cald. bea in inghitituri mici. Un profilactic luat de trei ori pe zi. Se recomandă la primirea de lapte cu miere așteptați aproximativ o oră înainte de a merge în frig.
  • Mix 2s.l. zmeura uscate cu 2s.l. ulei vegetal. add 1ch.l. ghimbir tocat. Se fierbe amestecul într-o apă cuplu termos ceașcă fiarta, peste noapte. Luate cu o oră înainte de mese pentru câteva înghițituri.

Pentru a întări ligamentele gât gargară utile:

Un decoct de piei de ceapa. 2ch.l. de preparare a cafelei piei ceapa 2 cani de apa de fierbere, într-o baie de apă se fierbe câteva minute, timp de câteva ore, se filtrează. Pentru a se clătește de fiecare dată când o senzație de disconfort în gât sau de trei ori pe zi.

Gargara suc de cartofi cruzi. pentru a consolida laringelui ligamentelor gargară de trei ori pe zi.

  • În cazul în care vocea este perturbat, în tratamentul corzilor vocale ajută un amestec de miere cu hrean. O rădăcină mică freca hrean, se toarnă un al treilea pahar de apă fiartă, într-un recipient închis timp de câteva ore. Mănâncă miere în fiecare oră 1ch.l. în timpul zilei.
  • Med. amestecat cu suc de morcov, în părți egale, ajută la restabilirea vocii. Mijloacele folosite de trei sau de patru ori pe zi.
  • În cazul răgușeală trei gălbenuș separat. măturică, se amestecă cu o cantitate mică de unt. Consumat în timpul meselor in inghitituri mici. Desigur, încrederea necesară în calitatea ouălor.
  • Se încălzește sticla de bere într-un rezervor de apă caldă, se adaugă un pic de lapte. 1s.l. miere de albine. Pentru a utiliza pe timp de noapte înainte de a merge la culcare.
  • Pentru tratamentul corzilor vocale se amestecă o parte suc de morcovi cu trei părți de lapte. Ia-o jumătate de ceașcă de cocktail pe zi.
  • În cazul în care o parte a fost nimic, și necesitatea de a restabili rapid vocea, este util să se înmoaie ligamentele bucata resorbția lentă a ciocolatei.

Desigur, în cazurile severe, nu este necesar să se auto-medicate. Cure funcționarea defectuoasă a corzilor vocale poate fi un medic.

De asemenea, în categoria „îmbunătățire“:
  • Corzile vocale - Tratamentul de inflamație a ligamentelor gât