Copilărie schizofrenie - simptome, cauze, simptome, tratament

Până în prima jumătate a secolului 20 se credea că schizofrenia din copilărie nu există. Boala cu toate semnele si simptomele sale pot fi numai la adulți, având originea sa fie in adolescenta sau la maturitate. Cu toate acestea, au existat apoi marcate cazuri de schizofrenie din copilarie, in curs de dezvoltare cu bun motiv - ereditate. Au existat chiar cazuri de schizofrenie la copii de până la 1 an, care trebuie, de asemenea, să fie tratate.Copilărie schizofrenie - simptome, cauze, simptome, tratament

Pe de o parte, psihiatrie este ușor de diagnosticat schizofrenie la copii, deoarece ei nu ascund emoțiile și sentimentele lor. Pe de altă parte, recunosc că este o tulburare schizofrenică devine dificil pentru aceste motive, că lumea interioară a copilului este slabă și nu este definit. semne anterioare de schizofrenie sunt scrise off la manifestarea altor boli mentale.

schizofrenia copilului percep ca o manifestare timpurie a bolii, mai degrabă decât ca o formă independentă a bolii. Aspectul său a dat vina pe faptul că natura copilului a avut deja persoana cu dizabilități mintale schizofrenici. Cu cât sânge în raport cu schizofrenie, cu atat mai mare riscul de îmbolnăvire a unui copil. Aceasta variază la 2 la 13 procente.

Ce este schizofrenia copilarie?

Site-ul de îngrijire psihiatrică psymedcare.ru răspunde la întrebarea: ce este schizofrenia din copilarie? Aceasta este o boala psihica care afecteaza parti ale creierului responsabile pentru sfera cognitivă și emoțională. Principalele simptome psihotice sunt:

schizofrenia copilului apare la 1% din cazuri. Copil în cauză halucinații. paranoia, iluzii. El aude voci care alții nu pot auzi, și vede viziuni. Anterior, ar putea doar în limita tulburari de diagnostic copil „schizofrenie“. Înainte de aceasta, toate simptomele au fost atribuite altor boli mentale.

Copilărie schizofrenie - simptome, cauze, simptome, tratament

Ar trebui să se facă distincție între prevalența schizofrenie copilarie a altor boli ale copiilor - autism. In schizofrenie, observat astfel de semne:

În cazul în care natura copilului sunt schizofrenic, atunci există simptome ciudate pot indica apariția bolii la copii. La etapa inițială de schizofrenie manifestată în astfel de simptome:

 • Toddler aude și vede lucruri pe care alții nu le văd sau aud.
 • Acesta ia act de lipsa de coerență a vorbirii.
 • Există probleme legate de învățare, de somn, de concentrare.
 • Perioadele de remisie marcate prin recurențe, atunci când copilul începe să sară de la gând la gând, fără legătură.
 • O reticența de a comunica.
 • Copilul pare a fi supravegheat, el își închipuie că are puteri supraomenești.
 • Imprevizibilitate, tendinta la agresiune, sinucidere.

Experții să identifice modalități prin care se manifestă adesea schizofrenie copilarie. Acestea sunt după cum urmează:

 1. Dezorganizată schizofrenie - dezvoltare rapidă și flux continuu. Suferi emoțiile și voința, iar halucinatii si iluzii sunt usoare. Copilul devine nechibzuit, zgomotos și grimasă. El nu a putut colecta gândurile sale și să construiască o secvență de mișcări. Emoțiile sari repede de la unul la altul: de la agresiune la fondul comercial.
 2. schizofrenie catatonică. Debutul bolii se manifestă prin mișcări monotone cu mâinile și se joacă cu jucării în respingerea dialogului și blocarea frecventă a colț. Apariția bruscă a stupor urmată de călire într-o poziție nenaturală când mușchii sunt încordate, fără nici o reacție la stimuli externi. Emoțiile devin mediul nenatural. În cazul în care mușchii devin din plastic, copilul poate fi dat o altă poziție. Stupoare intră în excitație cu agresivitate pe prima persoană disponibilă și mișcările neregulate.
 3. schizofrenie simplă are loc in adolescenta si se dezvolta treptat. Delirul și halucinații nu sunt marcate cu un interes în raționament incoerent și hobby-uri neobișnuite. De-a lungul timpului, emoțiile devin săraci, există izolare și lipsa de inițiativă. Copilul pierde dorința de a comunica cu familia si prietenii, obtinerea de note bune, de familie, de muncă, și așa mai departe. Chiar dacă el merge la colegiu, apoi își pierd repede interesul în procesul de învățare. Raționamentul ordinii mondiale nu are legătură cu realitatea.
 4. Pfropfshizofreniya - schizofrenie grefei. Combinația de retard mental și schizofrenie. Dezvoltarea rapidă în adolescență duce la apatie si letargie.


go to top

Cauzele schizofreniei copilariei

De obicei, oamenii de știință să acorde o atenție la schizofrenie la varsta adulta. Apariția schizofreniei copilarie ridică multe semne de întrebare cu privire la cauzele simptomelor. Care sunt cauzele schizofrenie din copilarie? La această întrebare oamenii de știință nu au fost încă să găsească un răspuns, dar acum a prezentat următorii factori:

 • Ereditatea. În cazul în care vechi sunt schizofrenici, copilul este, de asemenea, un risc de a dezvolta boala la o varsta frageda. Mai aproape de rudă de sânge, cu atât mai mare procentul de probabilitate.
 • Cursul sarcinii. Ce fel de stil de viață a condus mama ei, în timp ce era însărcinată cu copilul? Ce deranjat boala ei într-o anumită perioadă de timp? Toate acestea pot afecta, de asemenea, starea copilului. De asemenea, păstrează statistici, care arată că sarcina târzie afectează sănătatea mintală a copilului. Având un copil după 35 de ani de la 48% duce la tulburări mentale.
 • Atmosfera de creștere și educație a copilului. Schizofrenia se pot obține vaccinate în natură, adică, copilul a fost forțat să dezvolte simptomele lor. tulburări de stres puternic pentru copil sunt dăunătoare.
 • De înaltă calitate, cronice, malnutritie severa in timpul sarcinii. Noi nu vorbim despre deficitul de dieta, ceea ce este posibil, în economia actuală. Aceasta se referă la malnutriție constantă, atunci când mama este foame.
 • medicamente psihotrope. În cazul în care adolescentul este interesat de droguri sau alcool, atunci este posibil dezvoltarea diferitelor tulburări mintale.
 • Infecția virală în timpul sarcinii, care pătrunde în fruct.

Copilărie schizofrenie - simptome, cauze, simptome, tratament

Cele mai multe dintre cauzele schizofreniei copilului se suprapun cu factorii care cauzează boli la adulți. Trebuie avut în vedere faptul că acești factori nu conduc întotdeauna la schizofrenie. Există cazuri, atunci când familia unui schizofrenic se naște un copil sănătos. Cu starea nutritivă scăzută a femeilor pare a copilului grad. Și când părinții divorțează copil tare nu reacționează.

Semne si simptome de schizofrenie copilarie

Copiii cu schizofrenie se dezvoltă treptat, fără atacuri bruște. Semnele si simptomele incep sa arate o schimbare de comportament și o incapacitate de a învăța. Odată cu dezvoltarea treptată a copilului schizofrenie își pierde identitatea și încetează să învețe.

Copilărie schizofrenie - simptome, cauze, simptome, tratament

Diagnosticarea schizofrenie copilarie, simptomele ar trebui sa fie observate timp de 6 luni continuu. au cel puțin două simptome apar în decurs de 1 lună de la alegerea diagnosticului inițial:

 • Brad.
 • Lipsa de voință.
 • Catatonie - stupoare, fixitate.
 • Halucinații.
 • vorbire dezorganizată și comportament.
 • Alogie.
 • depresie emoțională.

Uneori devine relevarea halucinații sau iluzii, atunci când un copil aude voci.

încălcarea logică observată până la 7 ani. Halucinații și delir este dificil de detectat la pacienții mai tineri (de obicei ușoară). Acest lucru se datorează faptului că este dificil să se distingă imaginația de halucinații. Un copil poate pur și simplu fantezii. Când halucinații el nu se simte nici un disconfort, pentru că el crede că este o manifestare normală. Sami aceleași imagini sunt caractere pentru copii, care le distinge de adulți halucinații.

Principalele simptome ale schizofreniei copilarie sunt:

 1. Delirul și gândire incoerentă, care denaturează percepția lumii reale.
 2. Halucinații - văzând și ceva ce nu există auz. În 80% din cazuri până la 11 ani, copiii suferă de halucinații auditive.
 3. tulburări de gândire.
 4. probleme comportamentale.
 5. Depresie.
 6. tendințe sinucigașe.
 7. Paranoia, când apare copilul că totul despre el gând rău.
 8. Indiferența la aspectul lor.
 9. Izolarea voluntară de la părinți și de socializare cu prietenii. declin voită, atunci când copilul își pierde interesul nu numai pentru mediu, ci și la activitățile de jocuri, și așa mai departe.
 10. Anxietatea și teamă pentru nici un motiv aparent.
 11. Tantrum prelungită natura, care apare brusc. Impulsivitatea. Inadecvarea răspuns emoțional.
 12. tulburări de vorbire în cazul în care un copil își pierde capacitatea de a efectua un dialog semnificativ.
go to top

Tratamentul schizofreniei copilarie

Până la 5 ani pentru medicul de monitorizare a sănătății copilului. În identificarea simptomelor ciudate ale diagnosticul si tratamentul schizofreniei copilarie este angajat în ea. După 5 ani ar trebui sa fie mentionata la un psihiatru copil. Primele simptome ar trebui să determine părinții să ia imediat copilul pentru a vedea un medic pentru diagnostic.

Tratamentul este efectuat psihiatrică și medicală. Toate direcțiile, cursuri și dozare numi doar psihiatru. De la părinții au nevoie de doar o atitudine prietenoasă față de copil, creând o atmosferă de îngrijire și dragoste.

Copilărie schizofrenie - simptome, cauze, simptome, tratament

Tratamentul schizofreniei copilarie are loc într-un mod staționar, dacă este necesar. A prescrierii determinată de severitatea bolii, precum si corelarea efectelor nocive și beneficii. Accentul se pune pe munca psihoterapeutică atunci când copilul este ajutat să scape de factorii negativi care afectează psihicul său.

Deoarece copilul este încă în vârstă în creștere, acest lucru duce la previziuni favorabile. Pe de o parte, vârsta acesteia poate ajuta în tratamentul atunci când copilul este reconstruit rapid și să devină sănătos. Pe de altă parte, organismul în creștere poate exacerba boala.

Psihiatrii nu poate da un prognostic bine definit. Mult depinde de factorii care au provocat schizofrenie copilărie, și consecințe. Poate preveni dezvoltarea bolii mamei, care vor iubi copiii lor și să aibă grijă de ei. De asemenea, previziunile favorabile se face atunci când în ereditatea copilul nu schizofrenici.

Pentru rezultate pozitive, medicii pot veni la tratamentul unui copil, atunci când există următorii factori:

 1. Boala cu debut tardiv.
 2. Predilecția de sociabilitate.
 3. debutul acut al schizofreniei.
 4. Apariția unei exacerbări după anumiți factori externi.
 5. Ascutiti, emoții luminoase.
 6. O profesie, familie.
 7. Predominanța simptomelor pozitive.
 8. Disponibilitatea remisie pe termen lung în istorie.

Speranța de viață schizofrenie afectează așa cum se manifestă sub formă severă.