Copertine cu mâinile lor din coronamentului cort la cadru

Baldachinul copertina pe cadru - nu este o idee nouă. Cu toate acestea, în sistemele moderne, îmbunătățite totul: tesatura, geometrie cadru, posibilitatea de a adăuga și de a gestiona. De la modelele mai vechi din stânga doar numele - copertine. Ele sunt frumoase, confortabile și simplu, în aparență. Cu toate acestea, copertine cu mâinile lor nu îndrăznesc să fiecare householder. Dar, dacă nu complica activitatea de proiectare pot fi manipulate în mod independent. Baldachinul acest tip este indispensabilă în țară, în casa cabana.Fabric pentru copertine

În clădirea casei privat Marquis protejează de la balcoane soare și ferestre, terase. Pentru ea, luând țesături acrilice speciale, care au următoarele avantaje:

 • Copertine cu mâinile lor din coronamentului cort la cadru
  durabil
 • respirabil
 • hidrofug
 • prin care nu trec razele soarelui
 • protejează împotriva razelor UV

Acesta a decis să ia nuanțe deschise ale materialului, astfel încât să nu întunece camera. Astăzi moda culori: alb-negru, cu dungi în două culori, model. De asemenea, țesut împărțit în textură netedă și perforată.

Material pentru shell

Ușoare cadru, durabil pentru copertine - o structură formată din tuburi de aluminiu goale. Dacă luați tub de oțel, acestea trebuie să fie acoperite cu un strat de aluminiu. Acest lucru este necesar pentru a proteja în siguranță metalul de coroziune. Cum este Marquis - depinde de complexitatea legăturii, care a fost utilizat în timpul asamblării. Etapa cea mai dificilă a muncii - cadru de încadrare. Aici, există mai multe întrebări cu privire la modul de a face acest lucru corect, ar trebui să utilizeze mecanismele rotative, balamale, rulmenți și arbore, pe care este înfășurat un cort.

Caracteristici de montareCopertine cu mâinile lor din coronamentului cort la cadru
dimensiunea baldachin depinde de lățimea ferestrei (balcon, terasa) și lungimea consolei (de exemplu, modul în care cadrul ar fugi de fereastră). În cazul în care se decide că Marquis a făcut propriile mâini, este necesar să se ia în considerare diferența de la un simplu baldachin. Se compune din următoarele părți:

 • o parte a Marquis este atașat la peretele casei;
 • acesta poate fi pliat / poftă de mâncare, fără demontarea cadrului;
 • este un sistem automat care nu necesită intervenție umană.

shed Normal, dimpotrivă, este fixat rigid fixat pe rama de perete. Cel mai simplu design de copertine - Fereastra, înclinată. Acest lucru se poate face manual, dar cu condiția ca unele cumparat echipamente si materiale:

 • tub pentru ansamblul cadrului;
 • mecanism pentru web pliere;
 • o marchiză de dimensiuni corespunzătoare.

Marques pendulare tip cu un mecanism de pliere

Copertine cu mâinile lor din coronamentului cort la cadru

În primul rând de perete atașat mecanismul de pliere casa panza. Ea - proiectare terminat, l cumpere în magazin și este fixat prin intermediul unor suporturi (incluse în kit). Marchiză, de regulă, înregistrată în acest mecanism, poate fi atașat numai la cadrul părții opuse. În cazul în care sistemul nu este, este necesar să se cumpere un cort și fixați-l în mecanismul conform instrucțiunilor.

Pentru cadru cort nealinierea face litera P. În înălțime nu este situată sub mijlocul ferestrei sau peste 20-30 cm. Pentru montare pe perete paranteze, la care, prin intermediul mecanismului de articulație axial este atașat cadru (pe partea stângă și dreaptă a ferestrei). Înclinare capăt liber este atașat la cadru. Când pliere marchiza mecanismul văluri este înșurubat pe arbore, cadrul este ridicat împreună cu materialul și este fixat în partea de sus.

cadru metalic alternativ

Cadrul poate fi fabricat din lemn. În acest caz, ia lemnului și tratat cu un antiseptic. Din motive estetice, este mai bine să picteze sau să acopere lac navei. Se va aprecia că un astfel de cadru nu poate fi considerat durabil, deoarece lemnul absoarbe umezeala, uscat, deteriorarea acesteia de insecte. Dacă nu știi cum să facă Marquis însuși, puteți obține un cadru fix. Dar atunci nu va fi Marquis, și un material simplu Tent.

vederi automate baldachin.