copac de nucă de cocos este real sau nu acasă

Vă vom arăta sfaturi despre cum să crească un copac de nucă de cocos la domiciliu. Veți învăța, de asemenea, regulile de bază pentru îngrijirea acestor plante exotice.În scopul de a face locuințe lor mai confortabil vom cultiva plante diferite și cu atenție grija pentru ei. Dar fiecare plantă este diferit și necesită o îngrijire specială. vaze amatori verde mare achiziționa de multe ori copac de nucă de cocos, dar nu toate cunosc specificul îngrijirea ei. La urma urmei, în cazul în care se face corect crește mai frumos și plăcut proprietarii lor.

Originea palmier de nucă de cocos este considerat a fi Malaezia. Condiții de viață în condiții tropicale, poate creste pana la 20─30 m. În cazul în care palma este cultivat în condiții de locuit, înălțimea nu este mai mare de 5 m. Inflorirea și fructele pot fi doar la tropice, în cazul în care nuca de cocos de înaltă calitate crește și se maturizează.

Cum să crească propriul copac de nucă de cocos?

copac de nucă de cocos este real sau nu acasă


Dezvoltați un copac de nucă de cocos, aveți posibilitatea să proprii acasă. Acest lucru se face cu ajutorul unei piulițe, fructe de nucă de cocos, care ar trebui să fie într-o seră sau alt loc cald, la o temperatură de aproximativ 30 de grade. Trebuie să-l țină pasul atâta timp cât nu germina, apoi, să-l pună într-un vas cu sol. De regulă, procesul de germinare durează aproximativ 6 luni. Cand palma creste cativa centimetri, este important să se asigure condiții optime pentru dezvoltarea sa:

 • trebuie să-l crească la 23─26 grade. deoarece nuca de cocos este foarte pasionat de căldură. Iarna, temperatura nu trebuie să fie sub 17 grade, deoarece planta poate muri;
 • substrat pentru palmier de nucă de cocos trebuie să fie moale și constau din jumătate de turbă și humus. Este foarte important atunci când plantarea în piulița de sol nu complet se scufundă în sol, terenul trebuie să fie numai partea inferioară;
 • palmier nevoie pentru a pune pe un loc luminos, dar proteja de lumina directă a soarelui. De asemenea, dacă este posibil, este posibil pentru a ilumina în continuare dispozitive speciale. Aceasta planta este bine reacționează la lumină;
 • o atenție deosebită trebuie acordată la umiditate, în cazul în care arborele de palmier. Deoarece este necesar la tropice s aer umidificat (aproximativ 70─80%) află, în principal. Prin urmare, dacă este posibil, se pulverizează cu apă, cel puțin o dată la două zile. Asigurați-vă că apa nu se scurge la piulița, în caz contrar, planta va începe să putrezească și să dispară;
 • deoarece nuca de cocos este în creștere pentru o lungă perioadă de timp, aceasta trebuie să fie hrănite. Pentru a face acest lucru, cel mai bine este de a utiliza doar îngrășăminte organice. Acest lucru trebuie făcut nu mai mult de o dată pe lună. Pentru plantele mai în vârstă, este de dorit să înceapă hrănirea în primăvară, și să facă acest lucru pe tot parcursul verii. În timpul iernii, nuca de cocos este recomandat să plece în repaus, deoarece procesul de creștere în sine este redusă.


 • Copac de îngrijire la domiciliu de nucă de cocos

  copac de nucă de cocos este real sau nu acasă


  Odată ce ați reușit să crească propria casa de nucă de cocos este important acum să aibă grijă în mod corespunzător pentru el, pentru ca el era un frumos și sănătos. Una dintre cele mai importante sunt de udare. Pentru a determina dacă un palmier are nevoie de apă, încercați partea de sus a substratului - ar trebui să fie întotdeauna ușor umed. Dar, în timpul iernii este cel mai bine este de a reduce udarea, permițând astfel o uscare ușoară a mingea la sol superioară. Este inacceptabil ca în oală a fost apa, stagnarea acesteia poate duce la diferite boli ale palmelor.

  copac de nucă de cocos este real sau nu acasă


  Transplantarea ar trebui să fie în fiecare an pentru a planta a crescut bine. În ceea ce privește toate plantele de interior se face cel mai bine în primăvară, aceasta este cea mai bună perioadă pentru a se adapta la noul sol. Dar când palma ajunge la vârsta de aproximativ 3─4 de ani, acesta nu poate fi atins. În acest timp ea staot suficient de puternică și ea nevoie de calm să crească puternic. De asemenea, pentru transplant este esențială pentru a asigura un drenaj bun pentru palma. Puteți folosi nisip, pietriș sau granit.

  Pentru cocotier, care este cultivat în casă caracterizată prin apariția de frunze uscate și galben. Ele sunt recomandate pentru a reduce imediat de pe, deoarece acestea pot interfera cu frunze în creștere sănătoase. Tunderea ar trebui să fie făcut cu mare atenție, astfel încât să nu deteriora piulița sau trunchiul plantei.

  copac de nucă de cocos este real sau nu acasă


  Aderarea la condițiile de îngrijirea corespunzătoare a unui palmier de nucă de cocos este foarte important, deoarece afectează soarta ei ulterioară. Dacă luăm în considerare faptul că un copac de palmier - este o planta exotica, poate fi dificil să-l crească în condiții normale. De multe ori cauza morții ei are o altă boală care apare în încălcarea îngrijirea ei, cum ar fi:

  • aspect dăunători diferite;
 • apariția diferitelor tipuri de putregai, care afectează în principal rodul palmieri - nuci;
 • boli fungice pe frunze;
 • vitamina lipsesc elemente urme care conduc la perturbarea fotosintezei producției. Există un indicator semnificativ al schimbării de culori ale frunzelor de palmieri, care devin nuanță galben pal.
 • Dezvoltați un copac de nucă de cocos nu este greu acasă. Doar pentru planta ta a fost frumos și sănătos trebuie să urmați câteva reguli care vă vor ajuta să facă față cu această sarcină. Profitați de aceste sfaturi simple și palma va fi subiectul admirație.