Conuri la pisici, o pisica pe stomac si pe gat îngrămădește sub piele

Conuri la pisici, o pisica pe stomac si pe gat îngrămădește sub piele
Conurile la pisici indică întotdeauna prezența bolii. Desigur, dacă nu este vorba despre traumatisme, leziuni și influențe mecanice. În cazul în care pisica ta nu este supus factorii de mai sus, este de natură să indice prezența unor bulgări în dvs. preferate a tumorii.Conurile pot fi în cantități mari și mici, de diferite dimensiuni și locații. Atunci când detectarea conuri într-o pisică pe care ar trebui să arate imediat animalul la veterinar, deoarece trage este foarte periculos cu patologii similare, tratamentul întârziat poate să nu fie eficace și animalul pur și simplu să moară.

Conuri la pisici, o pisica pe stomac si pe gat îngrămădește sub piele

Pisica pe burta lui sub denivelările pielii

În cazul în care pisica bumps sub piele situate pe abdomen, apoi, în cele mai multe cazuri, se spune despre cancer de piele sau de san. În funcție de stadiul bolii, acestea pot fi în cantități mici și mici, sau pot fi multe, iar acestea sunt deja umflaturi suficient de mari (umflături în unele cazuri, pot sângera sau supurează). Starea animalului, care a format umflaturi pe burta lui, pot fi diferite. Unele pisici cu excepția răni nu par a fi orice alte simptome, acestea sunt active, vesel, și, în principiu, sunt modul obișnuit de viață pentru ei înșiși; în celălalt poate experimenta apatie, letargie, scăderea sau pierderea completă a poftei de mâncare - gazdă atent observați întotdeauna un astfel de comportament anormal în pisica ta.Dacă motivul pentru apariția noduli sub piele a unei pisici este o tumoare - benignă sau malignă - poate fi tratata numai prin indepartarea chirurgicala. Este demn de remarcat faptul că în cazul în care pisica are cancer - l vindeca complet nu, cu toate acestea, chirurgie si chimioterapie ulterioare pot imbunatati mult starea animalului și păstrați-l în viață pentru anii următori.

Denumirea serviciilor veterinare

Conuri la pisici, o pisica pe stomac si pe gat îngrămădește sub piele

Pisica în bloc gât sub piele

Prezența unei pisici în bulgării gât sub piele nu poate vorbi întotdeauna despre tumora. Desigur, dacă umflătura ați găsit ceva timp în urmă și nu dispar, ci dimpotrivă, doar a crescut - cauza este cel mai probabil asociat cu tumora. Dar, de multe ori, pisica poate suferi boli mai puțin periculoase - acarianul subcutanat. care, de asemenea se poate manifesta sub forma unor mici conuri și sigilii la gât.

În orice caz, diagnostic corect pisica ta va pune un medic. Prin urmare, dacă observați o senzație de umflaturi pisica, sigilii, chel patch-uri sau rani - nu trage de timp și să aducă animalul la medic. Diagnosticul precoce - cheia pentru un tratament de succes!