Contractare și metoda de construcție economică - studopediya

procesul de construcție poate fi: economic, Rabo atunci când executați forțele și mijloacele de funcționare și în pre-întreprinderile sau organizațiile; contractori, atunci când se lucrează în mod constant de organizațiile de construcție sub contract cu for-kazchikom; mixt, atunci când munca se face pe bază de contract organizație de rând, ca parte a activității pe cont propriu comportament.Metoda economică are dezavantaje semnificative. Pentru construirea acestei metode, trebuie să vă re-crea grupuri de constructori și propria bază de producție. La sfârșitul echipelor de lucru sunt desființate, iar baza este eliminată. Deși nu este o activitate de bază pentru companie, construirea de resurse proprii nu creează condiții pentru îmbunătățirea tehnologiei și ORGA-nization de muncă. În cazul în care metoda este utilizată pe scară largă economică-nekva-forță de muncă calificată, cota mare de muncă manuală și, ca o consecință a acestui fapt, toți indicatorii economici sunt mici. În acest mod, sunt de lucru departamente (Management) de construcție de capital (OKSy, UKSy) întreprinderi și organizații de stat și de cooperare, precum și unități mai mici - șantiere de construcții și echipe.Calitățile pozitive ale căilor economice ar trebui să fie pe-carry o mai mare eficiență în gestionarea, atât de necesare în executarea de reparații curente și lucrări de construcții în cadrul Enterprise-eksplua convertibil industriale (de funcționare și reparații de întreținere, schimbarea de echipament, reconstrucție parțială a producției și așa mai departe. N.). Utilizați metoda economică este, de asemenea, recomandabil în construcția de obiecte simple în întreprinderile cu fluctuații de producție sezoniere în intensitate, de exemplu, în agricultură.

construcție contractantă are avantaje față de ho-agricole. Organizațiile de construcții permanente au condițiile pentru formarea de echipe calificate stabile, crearea de tehnologii de producție de co-vershenstvovaniya și logistică moderne,, introducerea avansate de muncă Meto-ing, îmbunătățirea calității muncii, reduce timpul de construcție și a reduce costul acestuia. Contractante ca fiind cea mai progresiva-sive, este în prezent cea predominantă, aceasta acoperă mai mult de 90% din lucrările de construcție. Atunci când sunt lucrări contractante cons-ing organizații pe baza contractului mine înainte de client și contractor încheiat,

Contractul guvernat de regulile de acorduri contractuale în construcții, normele privind contractele de proiectare și lucrări Isa-skatelskih și drept civil.